Εμβόλιμη με ευκαιρίες μέχρι… 4.00

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας γράφει ο Jim Tsilo. Εμβόλιμη αγωνιστική στο νησί, χρειάζεται προσοχή στο ποντάρισμα, αλλά και σήμερα βρίσκουμε ευκαιρίες.

Προγνωστικά Αγγλίας: Επιλογές σε σημεία και γκολ με αξία

Χαιρετώ τη παρέα! Τρίτη σήμερα, προφανώς το Champions League έχει τη τιμητική του, αλλά εγώ με εμβόλιμη Αγγλίας θα ασχοληθώ. Προγνωστικά Αγγλίας λοιπόν, με αρκετή προσοχή, αφού το συνεχές πρόγραμμα σίγουρα παίζει το ρόλο του. Πάμε στο ψητό.

Εκκίνηση από Championship και το παιχνίδι Νότιγχαμ Φόρεστ – Λούτον. Συνεχίζει την ανοδική της πορεία η Νότιγχαμ, έχει ακόμα χαμένο έδαφος να καλύψει. Ακολουθεί το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ. Η Λούτον φυσικά είναι υπολογίσιμη, αλλά δε πατάει καλά. Εκτός έδρας  κάνει κακές εμφανίσεις και γενικά δε της βγαίνουν τα παιχνίδια. Έχει τη ψυχολογία και τη ποιότητα η Νότιγχαμ, must win το παιχνίδι λόγω του απαιτητικού προγράμματος και θα τη στηρίξω.

Ποιότητα και γκολ σε combo

Κατεβαίνουμε μια κατηγορία, στη League One έχουμε το παιχνίδι Κέιμπριτζ – Γουίγκαν. Δεν είναι σε καλό μομέντουμ η Κέιμπριτζ, ζόρισε το πρόγραμμα, δε της βγαίνουν τα κουκιά. Η Γουίγκαν έρχεται ξεκούραστη μετά την αναβολή του παιχνιδιού της το Σάββατο. Διαθέτει από τα πιο δυνατά ρόστερ της κατηγορίας και το αποδεικνύει έμπρακτα. Δεν έχει τα φόντα να κοντράρει στα ίσα τέτοιες ομάδες η Κέιμπριτζ, εύκολα πάει το χέρι στο διπλό.

Συνεχίζουμε με League Two και το παιχνίδι Νορθάμπτον – Όλνταμ. Ο τεχνικός της Όλνταμ Κιθ Κερλ, είναι ο πρώην της Νορθάμπτον, την οποία μάλιστα ανέβασε και κατηγορία. Δεν είναι καλύτερη ομάδα η Όλνταμ, αλλά έχει ψυχολογία μετά τη μεγάλη νίκη κόντρα στη Πορτ Βέιλ. Η Νορθάμπτον δε πατάει καλά, έχει ανάγκη μια νίκη, αλλά δεν παίζεται στο 1.70 sorry. Καλοπληρώνει το αμφίτερμα και μπαίνει στην εξίσωση.

Προγνωστικά Αγγλίας: Το μομέντουμ μας ωθεί στο 4.00 

Στη League Two παραμένουμε και πιο συγκεκριμένα στο παιχνίδι Σάτον – Μάνσφιλντ. Συνεχίζει την αναρρίχηση στη βαθμολογία η Μάνσφιλντ, ευρισκόμενη σε πολύ δυνατό μομέντουμ. Ασυζητητί είναι για πιο ψηλά η ομάδα του Νάιτζελ Κλαφ, πλέον το δείχνει και στο γήπεδο. Η Σάτον αρχίζει πέφτει σταδιακά σε απόδοση. Οι νεοφώτιστοι έκαναν πολύ δυνατό ξεκίνημα, είχαν το μομέντουμ, αλλά το πρόγραμμα ζορίζει τώρα. Οι μπουκ συνεχίζουν να την αβαντάρουν, αλλά έχει μεγάλο άνοιγμα το σετ. Καμία ενοχή δε νιώθω, πηγαίνω στο διπλό και αναμένω.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

 

Μονό
21:45
Νότιγχαμ Φόρεστ - Λούτον
1
2.30
BET: 20 units
Δυάδα (απόδοσης 3.64)
21:45
Κέιμπριτζ - Γουίγκαν
2
1.92
21:45
Νορθάμπτον - Όλνταμ
G/G
1.90
BET: 20 units
Μονό
21:45
Σάτον - Μάνσφιλντ
2
4.00
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις