Ποιοι θα τσεκάρουν εισιτήρια για τους «16» του Champions League; Part 1

κλήρωση champions league

Φτάνοντας στο φινάλε των ομίλων των Champions League, αξίζει να σταθούμε σε τυχόν μακροχρόνιες επιλογές για πρωτιές ή για προκρίσεις!

Δύο αγωνιστικές έμειναν για το φινάλε των ομίλων του Champions League και είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε που κυμαίνονται οι αποδόσεις για τους νικητές των τεσσάρων πρώτων ομίλων αλλά και τις προκρίσεις που εκκρεμούν.

5ος Όμιλος

Χωρίς… αντίπαλο στο γκρουπ η Μπάγερν. Οι Βαυαροί έκαναν πλάκα και με 4 νίκες έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση για τους «16» και σε τεράστιο βαθμό και την πρωτιά. Πρέπει να πάει στο Μόναχο η Μπάρτσα και να ρίξει τεσσάρα. Ε, δεν γίνεται… Από εκεί και πέρα, φαβορί για την δεύτερη θέση είναι οι «μπλαουγκράνα», οι οποίοι έχουν μαξιλαράκι ασφαλείας δύο βαθμών στην κόντρα τους με την Μπενφίκα. Το αυριανό μεταξύ τους θα κρίνει πολλά. Αυτή την στιγμή, οι Καταλανοί προσφέρονται στο 1.30 από την Novibet ενώ οι «αετοί» στο 3.30. Υπάρχει και το 101.00 της Ντιναμό Κιέβου…

6ος Όμιλος

Ο ένας απ’ τους δύο πιο μπλεγμένους ομίλους του φετινού Champions League. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7 βαθμοί), Βιγιαρέαλ (7 βαθμοί), Αταλάντα (5 βαθμοί) και Γιούνγκ Μπόις (3 βαθμοί), διεκδικούν τα δύο εισιτήρια της φάσης των «16». Οι Άγγλοι παίζουν στο 1.40 για πρωτιά, οι Ισπανοί στο 3.75, οι Ιταλοί στο 8.00 και οι Ελβετοί στο… 201.00! Σύμφωνα με τις αποδόσεις, θεωρείται απίθανο να μείνει εκτός η Γιουνάιτεντ (στο 1.07 η πρόκρισή της), ενώ Αταλάντα και Βιγιαρεάλ θα παλέψουν για το δεύτερο εισιτήριο. Στο 1.80 οι «μπεργκαμάσκι», στο 1.75 το «κίτρινο υποβρύχιο». Το 31.00 της Γιούνγκ Μπόις, μιλάει από μόνο του…

7ος Όμιλος

Παρόμοιο κι εδώ το σκηνικό. Σάλτσμπουργκ (7 βαθμοί), Λιλ (5 βαθμοί), Βόλφσμπουργκ (5 βαθμοί) και Σεβίλλη (3 βαθμοί), θα παίξουν ρέστα τις δύο εναπομείνασες αγωνιστικές. Στο 1.85 από την Novibet η πρωτιά των Αυστριακών (1.28 η απλή πρόκριση), στο 3.75 η Λιλ (1.87 η πρόκριση), στο 5.00 η Βόλφσμπουργκ (2.00) και στο 9.00 η Σεβίλλη (3.00). Πάρα πολλά τα σενάρια για τα τέσσερα ματς που απομένουν, πολύ παρακινδυνευμένη η όποια εκτίμηση.

8ος Όμιλος

Ένα το εισιτήριο που εκκρεμεί, καθώς η Γιουβέντους έχει ήδη προκριθεί. Αν και εδώ που τα λέμε, οι 9 βαθμοί της Τσέλσι σε σύγκριση με τους 3 της Ζενίτ, φτάνουν και περισσεύουν, ωστόσο υπάρχει το ματς της Αγίας Πετρούπολης και στο ποδόσφαιρο γίνονται θαύματα. Ως τέτοιο ερμηνεύεται το 15.00 της πρόκρισης των Ρώσων έναντι το 1.01 των Άγγλων. Μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη της πρώτης θέσης. Στο 1.35 η τιμή της «βέκια σινιόρα» ενώ οι «μπλε» παίζουν στο 3.15. Ίσως όλα κριθούν από αύριο κιόλας, στην αναμέτρησή τους στο Λονδίνο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις