Combo κοντά στον διπλασιασμό και ειδικό στο 9.00

Combo κοντά στον διπλασιασμό και ειδικό στο 9.00

Αγωνιστικής δράσης συνέχεια στην Serie A και στα προγνωστικά Ιταλίας βρίσκουμε combo και ειδικά παικτών. Από 1.85 έως 9.00.

Όλοι θέλουν νίκη

Βρισκόμαστε σε ένα σημείο του πρωταθλήματος, όπου οι ομάδες έχουν μία τελευταία ευκαιρία να βάλουν τους στόχους τους πιο ψηλά και αν δεν το καταφέρουν να συμβιβαστούν και να σταματήσουν τα ρίσκα. Όσες ομάδες αγωνίζονται σήμερα έχουν στόχο την εύκολη παραμονή και μία νίκη σήμερα θα τις απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη. Προγνωστικά Ιταλίας λοιπόν με δύο μάχες ισοδύναμων ομάδων.

Προγνωστικά Ιταλίας: Ελλάς Βερόνα – Έμπολι

(Οι ομάδες ισοβαθμούν στην 10η θέση με 16 βαθμούς)

Combo κοντά στον διπλασιασμό και ειδικό στο 9.00Η Ελλάς Βερόνα είναι σε εξαιρετική φόρμα και κατάφερε να περάσει μία περίοδο συνεχόμενων ντέρμπι, με μόλις μία ήττα. Ο Σιμεόνε κουβαλάει την επίθεση, όμως όλοι πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις. Πλέον η ψυχολογία είναι στα ύψη και δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο. Έχει την καλύτερη επίθεση, όσον αφορά τις μικρομεσαίες ομάδες και έχει καταφέρει να σκοράρει και στα 9 τελευταία παιχνίδια της.

Extra tip: Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της είχαμε αμφίτερμα.

Combo κοντά στον διπλασιασμό και ειδικό στο 9.00Η Έμπολι σίγουρα δεν θα αποτελέσει εύκολο αντίπαλο. Είναι πέμπτη στην βαθμολογία των εκτός έδρας αγώνων και μάλιστα έχει λιγότερα παιχνίδια. Τέσσερις νίκες σε πέντε εκτός έδρας αναμετρήσεις, είναι ένα εξαιρετικό ρεκόρ. Μάλιστα, εκτός έδρας έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα. Βέβαια, στις τελευταία αναμετρήσεις της βλέπουμε γκολ και θέαμα, οπότε αυτό περιμένω και σήμερα.

Extra tip: Στις τέσσερις, από τις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της, είχαμε αμφίτερμα. 

Προγνωστικά Ιταλίας: Τορίνο – Ουντινέζε

(Οι ομάδες ισοβαθμούν στην 14η θέση με 14 βαθμούς)

Combo κοντά στον διπλασιασμό και ειδικό στο 9.00Η Τορίνο έρχεται από δύο συνεχόμενες, εντός έδρας, νίκες και έξι γκολ ενεργητικό. Η επιστροφή του Μπελότι έχει τονώσει την ψυχολογία της ομάδας και αν σταματήσει η ατυχία εκτός, τότε τα πράγματα θα πάνε ακόμη καλύτερα. Στο πρώτο ημίχρονο πάντα διαβάζει τους αντιπάλους της, οπότε δεν περιμένω και πολλά, ό,τι είναι να δούμε από δράση θα το δούμε στην επανάληψη. Περιμένω να έχει την κατοχή του αγώνα και να επιδιώξει πολλά κλεψίματα με υψηλή πίεση. Πιθανότατα θα κάνει πολλά φάουλ.

Combo κοντά στον διπλασιασμό και ειδικό στο 9.00 Η Ουντινέζε είναι ξεκάθαρα ομάδα ψυχολογίας. Μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνη επιθετικά, μόνο αν της βγει το παιχνίδι της. Αμυντικά θα την χαρακτήριζα σχετικά κακή, με αρκετά κενά. Περιμένω να χτυπήσει στην αντεπίθεση, όμως κόντρα στην Τορίνο δύσκολα θα βρει χώρους. Ο Περέιρα θα δημιουργήσει όλο το παιχνίδι επιθετικά και σίγουρα θα καταφέρει να τροφοδοτήσει μία – δύο φορές τους επιθετικούς.

Επιπλέον επιλογή: Τορίνο over 15,5 φάουλ, στο 1.85

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:30
Ελλάς Βερόνα - Έμπολι
Goal/goal & over 2,5
1.90
BET: 10 units
Μονό
21:45
Τορίνο - Ουντινέζε
Τορίνο να κερδίσει με 1 γκολ διαφορά ή ισοπαλία
1.80
BET: 10 units
Fun bet
21:45
Τορίνο - Ουντινέζε
Περέιρα να δώσει ασίστ
9.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις