Σφιχτά παιχνίδια σε Ελλάδα και Ισπανία

προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στο περιορισμένο πρόγραμμα της Δευτέρας έχει η στήλη του Μακράκη με Ελλάδα και Ισπανία να έχουν την τιμητική τους.

Καλημέρες και καλή εβδομάδα. Άλλη μια πολύ καλή ημέρα για την στήλη, με τις βασικές επιλογές του Αγρινίου να περνάνε. Θα προσπαθήσουμε να συνεχίσουμε το σερί σήμερα, αναλύοντας προγνωστικά από δύο παιχνίδια σε Ελλάδα και Ισπανία.

Προγνωστικά Super League 1: Η παράδοση δεν ευνοεί τους φιλοξενούμενους

Ξεκίνημα με το Λαμία – Παναθηναϊκός. Ένα παιχνίδι που έχει περάσει από 40 κύματα, με την ώρα έναρξης αλλά και το γήπεδο διεξαγωγής να αλλάζουν. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά βρέθηκαν κρούσματα κορωνοϊού στην γηπεδούχο ομάδα. Δεν ξέρουμε ποια είναι και αν είναι σε τέτοιον αριθμό για να αναβληθεί το παιχνίδι. Στα αγωνιστικά, προ της διακοπής ο Παναθηναϊκός έχασε στην εκπνοή από τον ΠΑΟΚ και υποχώρησε κι άλλο στην βαθμολογία.

Η Λαμία πήρε την 2η νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας του Αστέρα στην Τρίπολη. Η ομάδα της Φθιώτιδας παραδοσιακά δυσκολεύει τους «πράσινους» στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Πόσο μάλλον φέτος που η ομάδα του Γιοβάνοβιτς είναι μια από τις χειρότερες σε αυτόν τον τομέα. Θεωρώ τον φαβοριτισμό του «τριφυλλιού» υπερβολικό (εκτός αν η Λαμία χάσει από covid 3-4 βασικούς) και πως θα πρέπει να ιδρώσει για να πάρει έστω και βαθμό απέναντι στον φορμαρισμένο αντίπαλό του. Η Λαμία δυσκολεύεται στο γκολ, όπως και ο Παναθηναϊκός και περιμένω κλειστό πρώτο ημίχρονο.

Δεν θα έχουμε νωρίς γκολ

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά στο παιχνίδι της Ράγιο Βαγιεκάνο με την Μαγιόρκα. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την πολύ καλή τους πορεία με την ομάδα να βρίσκεται στην 5η θέση. Η Μαγιόρκα κι αυτή από την μεριά της δεν έχει κακή πορεία αλλά αυτές οι συνεχόμενες ισοπαλίες έχουν χαλάσει τον ρυθμό της ομάδας. Η Ράγιο πάλεψε στα ίσια την Ρεάλ μέσα στο Μπερναμπέου αλλά δεν κατάφερε να κλέψει κάτι από το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η ομάδα του Γκαρσία, από την άλλη, κατάφερε να πάρει το βαθμό στο 90+ κόντρα στην Έλτσε αλλά συμπλήρωσε 5 αγώνες χωρίς νίκη. Δεν νομίζω ότι θα την πάρει στο αποψινό παιχνίδι, αφού η Ράγιο Βαγιεκάνο έχει μόλις μία ισοπαλία στην έδρα της, ούσα δικαίως το φαβορί. Παρόλα αυτά, τιμές φαβορί κάτω από το 2.00 σε παιχνίδι νεοφώτιστων ομάδων δεν με συγκινούν και θα εστιάσω αλλού. Περιμένω γκολ, αλλά όχι υψηλό σκορ και μία προσεκτική προσέγγιση από τις ομάδες στην αρχή του παιχνιδιού. Θα ποντάρω στο να σημειωθεί το 1ο γκολ μετά το 28′ στο 2.06 από την Novibet.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
18:00
Λαμία - Παναθηναϊκός
Χ Ημίχρονο
2.07
BET: 10 units
Μονό
22:00
Ράγιο Βαγιεκάνο - Μαγιόρκα
Γκολ μετά το 28'
2.06
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις