Στηρίγματα από την Primera

Στηρίγματα από την Primera

Καλημέρα σε όλους!

Το βλέμμα σήμερα πέφτει στην προτελευταία αγωνιστική της Primera Division. Όλοι οι αγώνες διεξάγονται την ίδια ώρα και θα υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο live.

Μπορεί στην κορυφή να κρίθηκαν όλα, αλλά η μάχη για τα εισιτήρια του Εuropa League έχει φουντώσει. Μια από τις ομάδες που κυνηγάει θέση στην Ευρώπη είναι η Μπιλμπάο, που έπεσε στην όγδοη θέση μετά το διπλό της Σοσιεδάδ στο Μαδριγάλ. Πλέον χρειάζεται το 2 στα 2 και μια γκέλα των αντιπάλων της για να μπει στην επτάδα. Έχει ανεβάσει την απόδοση της στα τελευταία ματς και δείχνει πολύ αποφασιστική.  Οι φιλοξενούμενοι παίζουν για την παραμονή τους σε κάθε παιχνίδι, αλλά υπολείπονται αρκετά έναντι των Βάσκων. Εξάλλου, κάποιος πρέπει να πέσει και η Λεγκανές μάλλον θα είναι η μια από τις δυο ομάδες που θα ακολουθήσουν την Εσπανιόλ. Ο άσος στο 1.80 είναι καλή περίπτωση.

Η Θέλτα θέλει μια νίκη για να τελειώνει με την παραμονή. Έχει ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση στο παρελθόν και αντέδρασε εξαιρετικά. Ούτως η άλλως, έχει αρκετή ποιότητα και θα την εμπιστευτώ σήμερα κόντρα στην αδιάφορη Λεβάντε.  O άσος προσφέρεται σε καθαρά εποχιακά τιμές, στο 1.63 είναι οριακά αποδεκτός.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο ready4bet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις