Η καλή Σιένα περνάει από τέτοιες έδρες

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος με combo επιλογή που σχεδόν διπλασιάζει από την Ιταλία έχει στη στήλη της Κυριακής ο Νίκος Κεμανετζής.

Καλή Κυριακή σε όλους. Εδώ είμαστε λοιπόν στις επάλξεις για να κάνουμε την προσπάθεια μας για να πάμε ταμειάκι. Τραβήξαμε λούκι με το ταξίδι μας στην Πολωνία, μετά τον Λουκασένκο, αφού τα παλικαράκια της Λέγκνιτσα έμειναν μόνο στα δύο γκολ. Από Ζιμπάμπουε βρεθήκαμε Πολωνία, λογικό να έχουμε κούραση και τζετ λαγκ, οπότε είπαμε να πεταχτούμε για προγνωστικά στην Ιταλία και στην Γ’ κατηγορία.

ΛουκέζεΣιένα λοιπόν το ματς μπροστά μας και σήμερα θα τη βγάλουμε τζαμπαντάν, όπως λέμε και στα Σέρρας, αφού το εισητήριο δεν θα είναι πάνω από 10αρικο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

Η γηπεδούχος Λουκέζε δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, ωστόσο στις τελευταίες αγωνιστικές έχει βρει τα πατήματά της. Δεν υπήρξε εντός έδρας παιχνίδι που να μην δεχόταν γκολ και σε αυτό το κομμάτι έχει δουλέψει και έχει βελτιωθεί αισθητά. Παρουσιάζεται συμπαγής αμυντικά σε όλα τα ματς και από εκεί και πέρα κυνηγάει να βάλει το γκολ κυρίως με αντεπιθέσεις. Η λογική λέει ότι θα πάει με το ίδιο σκεπτικό, ειδικά απέναντι σε μια ομάδα όπως η Σιένα.

Πάντως με τον τρόπο αυτό στις τελευταίες 5 αγωνιστικές έχει 2-2-1, με την ήττα να προέρχεται από τη Ρετζιάνα, ομάδα που βρίσκεται στη δεύτερη θέση, έναν βαθμό κάτω από την πρωτοπόρο Μόντενα και με ένα ματς λιγότερο.

Η Σιένα από την άλλη μεριά διαθέτει σαφώς περισσότερη εμπειρία και είναι μια ομάδα η οποία θα παλέψει να βρεθεί ξανά στις πρώτες θέσεις της κατηγορίας, αφού προσπαθεί ακόμη να χωνέψει την ήττα από την ουραγό Βιτερμπέσε πριν από μερικές αγωνιστικές. Στο ντέρμπι με τη Μόντενα το πάλεψε, αλλά τα γκολ που δέχτηκε στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και στην αρχή της επανάληψης τους έκοψε τον βήχα! Μείωσαν αλλά δεν μπόρεσαν τελικά να πάρουν κάτι από εκείνο το παιχνίδι.

Σε αντίθεση με την σημερινή της αντίπαλο παίζει πολύ απελευθερωμένα, γι’ αυτό στα παιχνίδια της υπάρχουν τέρματα. Ο μέσος Ντισάντο είναι ζεστός, καθώς έχει σκοράρει στις δύο τελευταίες αναμετρήσεις και κάτι παρόμοιο ευελπιστούμε και για σήμερα.

Θα στηρίξουμε την εμπειρία, αλλά και την ομάδα η οποία έχει περισσότερη ανάγκη τους βαθμούς τη δεδομένη στιγμή και αυτή είναι η Σιένα. Φυσικά επειδή παίζουμε στα χωριά θα πάρουμε την κάλυψη. Τα γκολ είναι πάντα αυτά που μας σπαζοκεφαλιάζουν. Πήραμε την απόφαση λοιπόν και θα πάμε στην κομπόστα του Χ2 με over 1,5 με απόδοση 1.90 για να ξεκινήσει καλά η επόμενη εβδομάδα.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Μονό
18:30
Λουκέζε - Σιένα
Χ2 & over 1,5
1.91
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις