Παράδοση στα γκολ και ειδικά

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος στην La Liga με αποδόσεις μέχρι και 3.10 από τον Δερμιτζάκη.

Προγνωστικά στοιχήματος: La Liga

Γεια και χαρά σε όλους τους φίλους και αναγνώστες του koubanezos.gr  και της στήλης. Μετά από την απουσία λόγω εθνικών και τεχνικών προβλημάτων, πάμε στα δικά μας εγχώρια γνωστά λημέρια. Βέβαια πρέπει να είμαστε αρκετά προσεχτικοί καθώς ακολουθεί πρόγραμμα βουνό για τους μεγάλους με δύο αγώνες την εβδομάδα. Πάμε λοιπόν να δούμε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος.

Προϊστορία στα γκολ

Γρανάδα – Ρεάλ Μαδρίτης. Από ήττα με κάτω τα χέρια προέρχεται η Γρανάδα, 2-0 από την Εσπανιόλ. Προερχόταν από ένα καλό θετικό σερί με δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Έπαιζε στα κόκκινα και με αρκετή δόση τύχης έπαιρνε αποτελέσματα. Τώρα μετά την διακοπή έχει να αποδείξει αν ήταν θέμα τύχης ή σωστής δουλειάς, το έργο για την παραμονή. Και τώρα απέναντι της έρχεται η Ρεάλ. Μια Ρεάλ που μπορώ να χαρακτηρίσω στα καλύτερα της. Με εξαίρεση την ισοπαλία από την Οσασούνα, προ μηνός, παίζει σαν… Ρεάλ! Σκοράρει περισσότερα γκολ από ότι δέχεται και κερδίζει αντιπάλους εντός και εκτός συνόρων. Πάει στην έδρα της Γρανάδα σχεδόν πάνοπλη. Μόνο θέμα που μπορώ να βρω είναι ότι σχεδόν σε κάθε αγώνα, δέχεται 4-5 φάσεις και τουλάχιστον ένα γκολ. Αλλά είπαμε, όσο σκοράρει περισσότερα από όσα δέχεται κανένα πρόβλημα! Από τα ζευγάρια που παραδοσιακά έχουν γκολ, όπως δείχνει και η προϊστορία, σπανίως σημειώνονται κάτω από τρία τέρματα. Διπλό ποντάρισμα στα γκολ, ασιατικό και over 3,5.

Το υπόλοιπο πρόγραμμα

Στην αναμέτρηση Χετάφε – Καντίθ, βλέπω ένα παιχνίδι με πολύ ισοπαλία, αν και η Χετάφε καίγεται για βαθμούς. Παιχνίδι που θα κριθεί στο γκολ, αν μπει γκολ. Επιλογή ρίσκου η ισοπαλία.

Τέλος θα ποντάρω σε ένα combo από την αναμέτρηση Έλτσε – Μπέτις. Χ2 και over 1,5. Θεωρώ πως η Μπέτις θα πάρει θετικό αποτέλεσμα, δικαίως βρίσκεται στις θέσεις που οδηγούν στην ευρωπαϊκή έξοδο. Αλλά επειδή η Έλτσε είναι σκληροτράχηλη ομάδα και μπορεί να τις βάλει δύσκολα, πάω στο compo με τα γκολ.

Αυτά τα λίγα από τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος. Καλή συνέχεια.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
15:00
Χετάφε - Καντίθ
Χ
3.10
BET: 5 units
Μονό
17:15
Γρανάδα - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 3 AH
2.10
BET: 30 units
Μονό
17:15
Γρανάδα - Ρεάλ Μαδρίτης
Over 3,5
2.62
BET: 20 units
Compo
19:30
Έλτσε - Μπέτις
Χ2 & over 1,5
1.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις