ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Σπέσιαλ... ποικιλία από 2.50 ως και 5.50

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Σπέσιαλ... ποικιλία από 2.50 ως και 5.50

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Σπέσιαλ… ποικιλία από 2.50 ως και 5.50

Σπέσιαλ... ποικιλία από 2.50 ως και 5.50

Καλησπέρα σε όλες τις φίλες και τους φίλους της σελίδας! Μέτρια έκλεισε η προηγούμενη στήλη μας, καθώς ναι μεν επιβεβαιώθηκε εύκολα το over στο Κάρντιφ χαρίζοντάς μας τον διπλασιασμό, δίχως όμως να υποδειχθεί η εσχάτη των ποινών. Επίσης, η Γκιμαράες δε σκόραρε εναντίον της Μπενφίκα (έβαλε γκολ, αλλά ορθώς ακυρώθηκε ως οφσάιντ) και το ματς της Δανίας μας εξέθεσε, καθώς σημειώθηκε μόνο ένα τέρμα. Αυτά και… πάμε παρακάτω! 

Όσο πλησιάζουμε προς το τέλος της σεζόν και κατ’ επέκταση των λεγόμενων μεγάλων και εμπορικών πρωταθλημάτων, τόσο τα πράγματα δυσκολεύουν στοιχηματικά, καθώς αρκετές ομάδες καίγονται για βαθμούς, αλλά οι λεγόμενες αδιάφορες είναι εκείνες που παίζουν καταλυτικό ρόλο στην έκβαση των αναμετρήσεων. Μπορεί εύκολα, λοιπόν, να βρεθεί αξία σε κάποιο σημείο για ποντάρισμα, αλλά εξίσου εύκολα μπορεί εκείνη να γυρίσει μπούμερανγκ και να μας στείλει “αδιάβαστους”. Σύνεση, προσοχή και ρίσκο πιστεύω ότι είναι το τρίπτυχο που πρέπει να ακολουθήσουμε σε αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές. Σε αυτό θα βασιστώ όπως θα διαπιστώσετε και στις επιλογές μου παρακάτω. Δύο δυάδες, μία με βάση τα over, μία με late goals και δύο μονά παιχνίδια με μεγάλες αποδόσεις έχω επιλέξει από το σημερινό πρόγραμμα. 

Της αρκεί ένας βαθμός… 

Η Μπράιτον Eντ Χόουβ Άλμπιον, όπως είναι το πλήρες όνομά της, επισκέπτεται απόψε το “Σεντ Μέρις”, με στόχο να “κλειδώσει” την παραμονή της στα σαλόνια της Premier League. Αντίπαλός της, φυσικά, η γηπεδούχος Σαουθάμπτον, η οποία είναι μεν αδιάφορη εδώ και λίγες αγωνιστικές, αλλά δεν παύει να είναι επικίνδυνη και να χτυπάει κάθε αγώνα. Αυτό φάνηκε και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της με Έβερτον και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τις οποίες απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας.  

Οι ‘Άγιοι” εμφανίζονται σαφώς καλύτεροι εκτός έδρας, καθώς στο κάστρο τους αποτελούν την δεύτερη χειρότερη ομάδα της κατηγορίας, μετρώντας 5 νίκες και 2 ισοπαλίες σε σύνολο 17 αναμετρήσεων! Μάλιστα είναι εξαιρετικά ευάλωτοι στην άμυνα, καθώς δέχονται σχεδόν δύο γκολ κατά μέσο όρο. Επιθετικά βέβαια τον τελευταίο καιρό τα πάνε αρκετά καλά, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση τον Σκωτσέζο μέσο Στιούαρτ Άρμστρονγκ ο οποίος αποτέλεσε τον παίκτη-κλειδί για την ομάδα του στα τελευταία τρία πολύ δύσκολα παιχνίδια. Φυσικά, αιχμή του δόρατος είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 19 τέρματα, Ντάνι Ίνγκς.  

Η ομάδα της Μπράιτον είναι πολύ κοντά στο να παραμείνει για άλλη μια χρονιά στην μεγάλη κατηγορία, στην οποία δίνει ανελλιπώς το παρόν από τη σεζόν 2017-18. Απέχει 5 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και με τρεις αγώνες να απομένουν για το τέλος, χρειάζεται την ισοπαλία ώστε να βρεθεί αγκαλιά με την παραμονή. Εκτός έδρας παίζει πολύ σφιχτά, κοιτάζει πρωτίστως να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνα και στη συνέχεια να πάρει ό,τι μπορεί από τα ματς. Βαρόμετρο ο Ολλανδός μέσος Ντέιβι Πρέπερ που ξεχωρίζει.  

Δύσκολο για εκτίμηση ματς, θεωρώ ότι η Μπράιτον θα πρέπει να σκοράρει ώστε να πάρει κάτι από αυτό, καθώς η Σαουθάμπτον είναι σε μίνι φόρμα και θα βρει το δρόμο προς τα δίχτυα.  

Μονομαχία με φόντο την παραμονή στο Νίζνι 

Η νεοφώτιστη ομάδα της Ταμπόφ χρειάζεται απεγνωσμένα βαθμούς στις τελευταίες δύο αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Ρωσίας ώστε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της για δεύτερη συνεχή χρονιά. Απόψε αντιμετωπίζει την πάντα επικίνδυνη και αψυχολόγητη ομάδα της Σότσι, στην οποία αρκεί ένας βαθμός στα 2 εναπομείναντα παιχνίδια ώστε να παραμείνει και τυπικά στην κατηγορία. 

Οι “λύκοι”, όπως είναι το προσωνύμιο των γηπεδούχων, είναι ακριβώς έναν βαθμό πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη και συγκεκριμένα από την ομάδα της Κρίλια που την καταδιώκει. Έχει πάρει μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι ματς μετά την επανέναρξη, με χαρακτηριστικό όλων τα πολλά γκολ, καθώς σε κανένα από αυτά δεν επιτεύχθηκαν κάτω από τρία τέρματα. Δεν εμπνέει εμπιστοσύνη αμυντικά, δέχεται πάνω από δύο γκολ στα τελευταία παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας, ψάχνοντας επιτακτικά βαθμούς. Μία του ύψους μία του βάθους στο “Νιζνι Νόβγκοροντ Στέιντιουμ”, μετρά μόλις μία ισοπαλία σε 14 αγώνες, ενώ έχει πανηγυρίσει τους τρεις βαθμούς συνολικά πέντε φορές. 

Η Σότσι, από την άλλη, χαρακτηρίζεται ως αψυχολόγητη ομάδα. Σε πολλά παιχνίδια παίζει άναρχο ποδόσφαιρο, στα οποία το σκορ μπορεί να πάρει πολύ μεγάλες διαστάσεις. Σε κάποια άλλα, όμως, παίζει πολύ πιο ορθολογικά, με το αποτέλεσμα να κρίνεται στο γκολ και στα τελευταία λεπτά. Εκτός έδρας κάνει αρκετές ισοπαλίες, 6 τον αριθμό σε 14 ματς. Σημείο αναφοράς ο πρώην διεθνής μέσος Αλεξάντρ Κοκόριν (7 γκολ), γνωστός από τη θητεία του στη Ζενίτ, που στη μέρα του μπορεί να πάρει ένα ματς μόνος του.  

Αμφιταλαντευόμουν ανάμεσα στο αμφίτερμα και το over, αλλά θα επιλέξω το δεύτερο, καθώς ναι μεν η ισοπαλία κάνει στους φιλοξενούμενους, αλλά το άναρχο παιχνίδι τους από τη μία και η ανάγκη της Ταμπόφ για βαθμούς από την άλλη, μου δείχνουν το δρόμο για αρκετά τέρματα στον αγώνα.  

Χαλαρό ματς στη χώρα των Βάσκων 

Εΐμπαρ και Βαγιαδολίδ αναμετρώνται σε έναν αγώνα χωρίς σκοπιμότητες, μιας και αμφότερες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους δύο αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν. 

Η γηπεδούχος ομάδα μετά την εκτός έδρας νίκη της επί της καταδικασμένης Εσπανιόλ με 2-0, παρέμεινε και μαθηματικά στην Primera Division. Αψυχολόγητη στην έδρα της η Εΐμπαρ, μετρά 7 νίκες αλλά και 8 ήττες σε 18 αγώνες, σκοράρει και δέχεται τέρματα εξίσου εύκολα. Παίκτης-“κλειδί” για την βάσκικη ομάδα ο έμπειρος Χιλιανός μέσος Φαμπιάν Ορεγιάνα, συνέβαλλε τα μέγιστα στην παραμονή, μετρώντας 8 τέρματα και 7 ασίστ σε 28 συμμετοχές.  

Η Βαγιαδολίδ, ομάδα που ανήκει στον -γνωστό μας και ως “φαινόμενο”- Ρονάλντο, εξασφάλισε την παραμονή της εδώ και τρεις αγωνιστικές από τη στιγμή που κέρδισε το ντέρμπι με την Αλαβές (1-0). Αξιοπρεπής στα εκτός έδρας καθήκοντά της, δε σκόραρε πολύ, αλλά κατάφερε να μαζέψει 17 πολύτιμους βαθμούς σε 18 αγώνες, έχοντας 4 νίκες και 5 ισοπαλίες. Ομάδα συνόλου, δεν ξεχώρισε αισθητά κάποιος παίκτης από την ενδεκάδα της. Πάει στο Εΐμπαρ για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση.  

Δύσκολο ματς για πρόβλεψη, ελαφρύ προβάδισμα για μένα έχει η Εΐμπαρ. Βασιζόμενος στο στατιστικό που θέλει τις δύο ομάδες να σκοράρουν σε μεγάλο βαθμό στο τέλος των αγώνων, σε συνδυασμό με τη χαλαρότητα που θα επικρατεί εντός αγωνιστικού χώρου λόγω έλλειψης κινήτρου, θα ποντάρω στην επίτευξη ενός γκολ αργά στο ματς.  

Eυρωπαϊκή” μάχη στο “Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ” 

Με φόντο ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις αγωνίζονται απόψε στο Λέστερ, η ομώνυμη ομάδα και η έκπληξη της φετινής χρονιάς στην Premier League, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. 

Οι “αλεπούδες” μετά την ξεγυρισμένη τεσσάρα από την Μπόρνμουθ την περασμένη αγωνιστική, θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες και ταυτόχρονα να αυξήσουν τις πιθανότητές τους για την εκ νέου συμμετοχή τους στο Champions League, μετά την παρθενική τους εμφάνιση εκεί πρόπερσυ. Τα πράγματα είναι κάπως πολύπλοκα στο φίνις της σεζόν στην Αγγλία, καθώς με νίκη η Λέστερ έχει καλές πιθανότητες να κουνήσει σεντόνι, ενώ σε περίπτωση ήττας, ίσως μείνει χωρίς ευρωπαϊκή συμμετοχή! Παίζει επιθετικά στο “Κινγκ Πάουερ Στέιντιουμ”, σκοράρει 2 γκολ σχεδόν ανά αγώνα, αλλά τελευταία κάνει νερά στην άμυνα καθώς έχει δεχθεί 7 τέρματα στις τελευταίες 4 αναμετρήσεις ανεξαρτήτου έδρας. Αποκάλυψη ο Πορτογάλος δεξιός μπακ Ρικάρντο Περέιρα, οδηγεί την κούρσα των σκόρερ ο Τζέιμι Βάρντι έχοντας πετύχει αισίως 23! 

Η μεγάλη ευχάριστη έκπληξη της σεζόν ακούει στο όνομα Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Έπειτα από τη νωθρή επιστροφή της μετά την επανέναρξη, η ομάδα του Κρις Γουάιλντερ βρίσκεται σε ημιάγρια κατάσταση, εχοντας μαζέψει δέκα βαθμούς στα τελευταία τέσσερα ματς, νικώντας Τότεναμ, Γουλβς και Τσέλσι εντός, αποσπώντας ταυτόχρονα την ισοπαλία από την Μπέρνλι εκτός έδρας. Δυσκατάβλητη ομάδα μακριά από το Σέφιλντ, ηττάται σπάνια. Μετρά 4 νίκες και 9 ισοπαλίες σε 17 αγώνες, παίζοντας κλειστά έχοντας ως πρωταρχικό μέλημα τη διατήρηση της αμυντικής της ισορροπίας. Ομάδα του προπονητή, ξεκάθαρα.  

Αμφίρροπος αγώνας προβλέπεται στο Λέστερ, στις λεπτομέρειες θεωρώ ότι θα κριθεί το αποτέλεσμα. Να μπει γκολ προς το τέλος του ματς θα παίξω, καθώς ειδικά η Λέστερ συνηθίζει να βρίσκει δίχτυα μετά το 75’. 

Το κίνητρο η Σοσιεδάδ απέναντι στην “αστεράτη” Σεβίλλη 

Μάχη στο “Ρεάλε Σεγούρος”, καθώς η Σοσιεδάδ που κυνηγά μία θέση για το Europa League της επόμενης σεζόν, υποδέχεται τη φοβερή Σεβίλλη που του χρόνου θα κουνήσει ξανά σεντόνι έπειτα από αποχή δύο ετών. 

Οι Βάσκοι προέρχονται από τη μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Βιγιαρεάλ, η οποία τους ξαναέβαλε στο κόλπο της πεντάδας. Έτσι, ρέφαρε κατά κάποιον τρόπο την ήττα της στο εντός έδρας παιχνίδι με τη Γρανάδα μία εβδομάδα πριν. Μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος λόγω της πανδημίας, έχει μαζέψει μόλις 4 βαθμούς στην έδρα της σε πέντε παιχνίδια (1 νίκη, 1 ισοπαλία). Σκοράρει με ευκολία, αλλά η άμυνά της την έχει προδώσει αρκετές φορές, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί 6 ήττες σε 18 παιχνίδια στο πάλαι ποτέ “Ανοέτα”, ενώ έχει πάρει 9 νίκες κι έχει παραχωρήσει και 3 ισοπαλίες. Οργανώνει ο Νορβηγός μέσος Όντεγκααρντ, μοιράζει και εκτελεί ο μεσοεπιθετικός Οϊαρθάμπαλ (10 γκολ, 11 ασίστ), πρώτος σκόρερ ο φορ Γουίλιαν Ζοσέ με 11 τέρματα. 

Η Σεβίλλη πάει στην χώρα των Βάσκων για να συνεχίσει το νικηφόρο της σερί, που την έχει πλέον εδραιώσει για τα καλά στην τετράδα του βαθμολογικού πίνακα. Έφτασε αισίως τις τέσσερις διαδοχικές νίκες και μάλιστα έχοντας παθητικό ενός μόλις γκολ! Διαθέτει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση στα εκτός έδρας παιχνίδια σε όλο το πρωτάθλημα (μετά τη Ρεάλ), έχοντας μαζέψει 32 ολόκληρους βαθμούς σε 18 επισκέψεις σε ξένη έδρα. Δεν παρατάει κανένα ματς, δείγμα αυτού αποτελεί το γεγονός ότι έχει καταφέρει να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση στο 60% των εκτός έδρας αναμετρήσεων, όταν ο αντίπαλός της έχει προηγηθεί στον αγώνα. Μπιλμπάο, Βιγιαρεάλ, Ατλέτικο Μαδρίτης κάποιες από τις ομάδες που δεν κατόρθωσαν να επιβληθούν αν και προηγήθηκαν των Σεβιγιάνων. Αν μη τί άλλο εντυπωσιακή επίδοση. Εκπληκτικός ο Αργεντίνος Έβερ Μπανέγα, οργανώνει, μοιράζει και εκτελεί από στημένες φάσεις, πρώτος στο σκοράρισμα ο συμπατριώτης του Λούκας Οκάμπος με 14 τέρματα. 

Νίκη θέλει η Σοσιεδάδ για να μπει -τουλάχιστον- στην εξάδα που οδηγεί στην Ευρώπη, ώστε να μην περιμένει τον τελικό του Κυπέλλου, όπου σε ενδεχόμενη κατάκτηση αυτομάτως θα πάρει το εισιτήριο για το Europa League. H Σεβιγιάνοι θα παίξουν ανοιχτά, επιθετικά, θα διεκδικήσουν μέχρι τέλους την τρίτη θέση από την Ατλέτικο. Θα ρισκάρω αρκετά εδώ, επιλέγοντας νίκη μίας εκ των δύο αντιπάλων παρέα με αμφίτερμα. 

Έξοδος κινδύνου για την Αλαβές… 

Το “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” επισκέπτεται απόψε η Αλαβές με στόχο να κάνει το πλέον σημαντικό βήμα για την παραμονή της στην κατηγορία. Η γηπεδούχος Μπέτις, όμως, δεν αστειεύεται στην έδρα της και θέλει να αντιστρέψει την εις βάρος της παράδοση που θέλει την Αλαβές τα τελευταία χρόνια να φεύγει από εκεί τουλάχιστον με τον βαθμό. 

βερδιμπλάνκος” έχοντας εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους και τη νέα σεζόν στην Primera Division, αγωνίζονται χωρίς άγχος πλέον, για το όσο το δυνατόν καλύτερο πλασάρισμα στη βαθμολογία υπό το βλέμμα του νέου τεχνικού της, του γνωστού σε όλους μας Μανουέλ Πελεγκρίνι ο οποίος θα αναλάβει από τη νέα σεζόν. Στο “Μπενίτο Βιγιαμαρίν” είναι άκρως αποτελεσματική, σκοράρει σχεδόν 2 γκολ ανά παιχνίδι και έχει την έκτη καλύτερη συγκομιδή βαθμών στο πρωτάθλημα. Μετρά 9 νίκες και 4 ισοπαλίες σε σύνολο 18 αγώνων. Η άμυνά της παρ’ όλα αυτά δεν είναι καθόλου αξιόπιστη, καθώς έχει δεχθεί 56 γκολ συνολικά. Κορυφαίος της σεζόν για τους Σεβιγιάνους ο Ναμπίλ Φεκίρ, από κοντά και οι Κανάλες, Μορόν. Αειθαλής ο 38χρονος Χοακίν που ακόμα και τώρα δείχνει την σπουδαία του ποιότητα. 

Για την Αλαβές, θεωρητικά, τα πράγματα είναι απλά. Θέλει τρεις βαθμούς στα επόμενα δύο παιχνίδια ώστε να παραμείνει 100% στην κατηγορία. Όμως, στην πράξη δε θα είναι και τόσο εύκολα. Το αποψινό ματς είναι κομβικό, καθώς την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Μπερτσελόνα. Οι φιλοξενούμενοι δε βρίσκονται σε καλή κατάσταση, έχουν μόλις μία νίκη στα εννέα παιχνίδια που έχουν δώσει μετά τη διακοπή και εκτός έδρας δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι αποτελούν σάκο του μποξ. Έχουν μαζέψει μόλις 9 βαθμούς σε 18 αγώνες. Η άμυνα μοιάζει με ελβετικό τυρί, μιας και δέχεται πάνω από 2 γκολ ανά αγώνα. Πάει στη Σεβίλλη για να διεκδικήσει ό,τι μπορεί ώστε να μην περιμένει την τελευταία αγωνιστική τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων. Ξεχωρίζουν οι επιθετικοί Λούκας Πέρεθ και Χοσέλου με 11 και 10 γκολ αντίστοιχα.  

Δεν γνωρίζω τι σχέσεις έχουν οι δύο ομάδες, αλλά θεωρώ πως αν το παιχνίδι παιχτεί στα ίσα, η Μπέτις είναι ξεκάθαρο φαβορί. Combo fun bet θα ρίξω στη συγκεκριμένη αναμέτρηση με βάση τα γκολ της γηπεδούχου αλλά και τα συνολικά του παιχνιδιού. 

Δυάδα (απόδοσης 4.00) 

22:15 Σαουθάμπτον – Μπράιτον: Οver 2,5 (2.00) 

20:30 ΤαμπόφΣότσι: Over 2,5 (2.00) 

Δυάδα (Απόδοσης 3.35) 

19:30 Εΐμπαρ – Βαγιαδολίδ: Γκολ μετά το 68:00 (1.83) 

20:00 Λέστερ – Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Γκολ μετά το 71:59 (1.83) 

Mονό 

22:00 Σοσιεδάδ – Σεβίλλη: 1 ή 2 & goal/goal (2.50) 

Fun bet 

22:00 ΜπέτιςΑλαβές: Goal/goal & γκολ Μπέτις και στα δύο ημίχ. (5.50) 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις