Κόμπλεξ η ΑΕΚ, το κεφάλι του ο Μάρτινς

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στο μεγάλο ντέρμπι του ΟΑΚΑ μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού έχει στη στήλη της Κυριακής ο Funbetάκιας.

Καλημέρα κυρίες και κύριοι, φίλες και φίλοι του koubanezos.gr. Όχι, δεν εκφωνώ δελτίο ειδήσεων, αλλά κανονικά θα έπρεπε, λόγω της τρομερής ευφράδειας λόγου που διαθέτω. Μόνος μου αποθεώνομαι, τέτοιος είμαι. Το Σαββατάκι έλειψα, αλλά δεν μπορούσαν τα προγνωστικά να λείψουν και την Κυριακή. Προχωρώ για να μην κουράζω.

Στο πρόγραμμα βλέπω ΑΕΚΟλυμπιακός. Ντέρμπι κορυφής στο ΟΑΚΑ, παρουσία 40.000 κόσμου. Δεν μας φτάνουν τα 7.000+ κρούσματα κορωνοϊού που έχουμε, θα προσθέσουμε κι άλλα. Δεν πειράζει, θα κάνουμε Χριστούγεννα σπίτι για να με διαβάζετε.

Στα των γηπεδούχων, εκτός ο Τζαβέλλας, με λίγες προπονήσεις οι κομβικοί Τσούμπερ και Αραούχο. Βέβαια, έχω κι αλλού να σταθώ. Η Ένωση μετράει 11 σερί παιχνίδια που δεν κέρδισε τον Ολυμπιακό. Κόμπλεξ ρε παιδί μου, αυτό δείχνει. Αδυναμία να κοιτάξει τους «ερυθρόλευκους» στα μάτια. Φέτος όμως η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη έχει προσθέσει ποιότητα στο ρόστερ της και παράλληλα «κυνηγάει» πρωτάθλημα. Αναμένουμε αν μη τι άλλο να βγάλει κάποιου είδους αντίδραση.

Άπαντες ετοιμοπόλεμοι στο στρατόπεδο των φιλοξενούμενων, κρας τεστ το παιχνίδι για τον Μαρτίνς, ο οποίος τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με τη Φενέρ παίζει τη θέση του. Με 0/2 δεν αποκλείεται να περάσει βόλτα από το λογιστήριο.

Τι κρατάμε; Πέρασα μια βόλτα από τη Novibet και βρήκα την ισοπαλία στο 3.40. Βολική για και για τις δύο πλευρές, με τον Ολυμπιακό να παραμένει στην κορυφή και την ΑΕΚ απλά να μην χάνει από την ομάδα που της δημιουργεί προβλήματα εδώ και 11 αγώνες.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
19:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Χ
3.40
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις