Ντέρμπι τίτλου σε Ελλάδα & Ιταλία με γκολ, κάρτες, ειδικά και σκόρερ

προγνωστικά

Προγνωστικά σε ειδικά στοιχήματα από τα δύο μεγάλα ντέρμπι σε Superleague & Serie A περιλαμβάνει η στήλη του Talisman, καθώς και ένα σημείο από Αγγλία!

Δεν μας έκανε τη χάρη χθες να πετύχει ένα γκολ η Άρσεναλ, διασύρθηκε η Γιουνάιτετ και πήγε άπατη η χθεσινή μέρα. Δεν πειράζει, προχωράμε. Δύο μεγάλες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν το απόγευμα της Κυριακής σε Ιταλία και Ελλάδα και ως επί τω πλείστον θα ασχοληθώ με αυτές. Αρκετά προγνωστικά σε ειδικά στοιχήματα θα ποντάρω σήμερα για αυτό πάμε να τα δούμε:

Προγνωστικά: Για την πρώτη νίκη με Κόντε

Ξεκινάω με το πρώτο χρονικά παιχνίδι (τα ντέρμπι αργότερα), το οποίο είναι αυτό ανάμεσα σε Τότεναμ και Λιντς. Τα «σπιρούνια» με τον Αντόνιο Κόντε πλέον στον πάγκο στοχεύουν να βελτιώσουν προς το καλύτερο την αγωνιστική τους εικόνα και να αναρριχηθούν στην βαθμολογία. Η Λιντς από την άλλη φέτος παρουσιάζει αρκετά προβλήματα, κυρίως λόγω του φτωχού ρόστερ για τα δεδομένα Premier League, που διαθέτει.

Αν η Τότεναμ εμφανιστεί όσο σοβαρή απαιτεί η κατάσταση δεν πιστεύω πως θα αντιμετωπίσει πρόβλημα. Ειδικά εάν ο Κέιν διατηρήσει τη φόρμα που έχτισε με την εθνική Αγγλίας και αρχίσει επιτέλους να σκοράρει και στο πρωτάθλημα, αφού τα γκολ του λείπουν αρκετά από την ομάδα του Λονδίνου. Στο 1.75 βρίσκεται ο άσος στη Novibet, ενώ θα τολμήσω να ρισκάρω και με σκορ πολλαπλών επιλογών (1-0, 2-0, 3-0) υπέρ των γηπεδούχων σε απόδοση 3.50.

Απ’το Βορρά μέχρι το Νότο… για το Scudetto ψάχνουν δρόμο!

Ντέρμπι Ίντερ – Νάπολι ή… βορράς – νότος περιλαμβάνει η 13η αγωνιστική της Serie A, με σέντρα στις 19:00. Η πιο φορμαρισμένη ομάδα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, Νάπολι, ταξιδεύει στο Μιλάνο με στόχο να »σκοτώσει» το όνειρο των «νερατζούρι» για τίτλο. Μετά και την ήττα της Μίλαν χθες οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος έχουν ευκαιρία να μείνουν μόνοι πρώτοι. Μόλις τέσσερα γκολ παθητικό για τους «παρτενοπέι», που παίζουν εξαιρετικό ποδόσφαιρο με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι στον πάγκο. Έναν Σπαλέτι που έφυγε κακήν κακώς από την Ίντερ προ διετίας, με τον Κόντε να αναλαμβάνει και να κατακτά το Scudetto πέρυσι. Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό έχουμε να κάνουμε με μια αναμέτρηση «αίμα κι άμμος». Δύσκολα βγάζει κανείς άκρη με νικητή και ως συνήθως αυτά τα ιταλικά ντέρμπι κρύβουν πολύ ισοπαλία.

Ωστόσο, επειδή πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό αγώνα τα νεύρα δε θα περισσεύουν! Αμφότερες οι ομάδες δέχονται κάρτες (Ίντερ 26, Νάπολι 21) σε 12 αγώνες στο πρωτάθλημα με τους Μπαρέλα και Ανγκισά να προπορεύονται στην λίστα για την κάθε ομάδα. Ένα ψιλό να δεχθεί κάρτα η δυάδα αυτή θα το ρίξω σε απόδοση 5.00 στη Novibet. Παράλληλα, η Νάπολι χτίζει παράδοση στις αποβολές, με 4 κόκκινες να έχουν βγει στα τελευταία δύο ματς στην Serie A (3 υπέρ, 1 κατά), ενώ σε αναμέτρηση την Ίντερ ακόμα δεν έχουμε δει αποβολή! Καλούτσικα (3.50) πληρώνει να βγει έστω μια απόψε… 

Προγνωστικά: Από το 2018 ψάχνει νίκη η ΑΕΚ

Παρόμοια εξέλιξη με το ιταλικό ντέρμπι, αναμένω και στο δικό μας στην Superleague. Η δεύτερη ΑΕΚ υποδέχεται τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό με μόλις 3 βαθμούς να χωρίζουν τις δύο ομάδες. Φυσικά, σε αυτούς τους αγώνες δεν παίζει ρόλο η βαθμολογική διαφορά, αφού μια νίκη απέναντι στον μισητό αντίπαλο αποτελεί από μόνη της… τίτλο! Ας αφήσουμε τα θεωρητικά όμως, να πάμε στα πρακτικά. Και εδώ δυσκολεύομαι να βρω νικητή, αν και δίνω ένα ελάχιστο προβάδισμα στους γηπεδούχους (55-45) λόγω έδρας αλλά και… δίψας για μια νίκη κόντρα στους «ερυθρόλευκους», μετά από 11 σερί αποτυχημένα αποτελέσματα και το 2018, με σκόρερ τότε τους Αραούχο και Λάζαρο. Ο Αργεντίνος γενικά ζει για τέτοια ματς και ίσως το αποδείξει απόψε! Στο 3.50 προσφέρεται στη Novibet να πετύχει ένα γκολ ο «Τσίνο».

Τι κοινό έχουν οι δύο ομάδες; Είναι αφερέγγυες αμυντικά! Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με 5 γκολ παθητικό, αλλά δέχεται γκολ στα 3 από τα 4 εκτός έδρας ματς. Ακόμα χειρότερη είναι η αμυντική γραμμή της ΑΕΚ, με 10 γκολ παθητικό σε 9 αγώνες. Αναμφίβολα, αν δεν είχε την καλύτερη επίθεση με 20 γκολ ενεργητικό, θα ήταν σε πολύ χειρότερη θέση. Όλα αυτά με οδηγούν στο goal/goal, το οποίο θα συνδυάσω με το 1Χ για μια καλύτερη απόδοση. Και επειδή ελληνικό ντέρμπι χωρίς κάρτες δε γίνεται, το να δεχθούν κάρτα και οι δύο ομάδες και στα δύο ημίχρονα μου φαντάζει πολύ πιθανό, σε απόδοση τριπλασιασμού! Περισσότερες λεπτομέρειες και προγνωστικά για το ντέρμπι μπορείτε να διαβάσετε στην στήλη Bet of the Day.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
18:30
Τότεναμ - Λιντς
1
1.75
BET: 20 units
Μονό
18:30
Τότεναμ - Λιντς
Multiscore: 1-0, 2-0, 3-0
3.50
BET: 5 units
Combo καρτών
19:00
Ίντερ - Νάπολι
Να δεχθεί κάρτα: Μπαρέλα & Ανγκουίσα
5.00
BET: 5 units
Μονό
19:00
Ίντερ - Νάπολι
Κόκκινη κάρτα
3.50
BET: 5 units
Μονό
19:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
1Χ & goal/goal
2.70
BET: 10 units
Σκόρερ
19:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Γκολ Αραούχο
3.50
BET: 5 units
Μονό
19:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Να δεχθούν κάρτα και οι δύο ομάδες και στα δύο ημίχρονα
3.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις