Απουσίες και φόρμα δείχνουν το δρόμο

Προγνωστικά Μπάσκετ

Επιλογές από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα έχει ο Στυλιαράς, ο οποίος εστιάζει σε Ελλάδα και Ισπανία.

Γεια και χαρά σας. Ολοκληρώθηκε και η τρίτη «διαβολοβδομάδα» στην φετινή Euroleague, χωρίς όμως τα επιθυμητά αποτελέσματα. Εδώ είμαστε, όμως, έτσι ώστε με το κατάλληλο διάβασμα να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και τα ταμεία. Έχουμε αγωνιστική δράση στα εγχώρια πρωταθλήματα και ας  δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που ξεχώρισα για σήμερα.

Προγνωστικά μπάσκετ: Με σημαντικές απουσίες ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λάρισα στο «PAOK Sports Arena», με μοναδικό στόχο φυσικά την νίκη. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από τις αναμενόμενες ήττες από Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ενώ στο BCL από μεγάλη εκτός έδρας νίκη στην έδρα της Νίμπουργκ. Ο «δικέφαλος του βορρά» απέκτησε μεσοβδόμαδα τον πολύπειρο γκαρντ Βαγγέλη Μάντζαρη. Στον αντίποδα, όμως, αντιμετωπίζει σημαντικά θέματα τραυματισμού. Ο Τζος Κάρτερ έχει τεθεί εκτός παιχνιδιού, ενώ και ο Μάλκολμ Γκρίφιν είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τη σημερινή αναμέτρηση.

Επιπλέον, υπάρχει θετικό κρούσμα covid στην ομάδα και αυτό, όπως όλα δείχνουν, είναι ο υπερπολύτιμος ψηλός  Μάρβιν Τζόουνς. Εν τη απουσία του Αμερικανού, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στις θέσεις των ψηλών για την ομάδα του Λυκογιάννη, αφού πίσω από τον Τζόουνς στη θέση «5», υπάρχει το χάος. Το βασικό «4αρι» της ομάδας, ο Ντι Λέο αναμένω πως θα κάνει step up και στο θέμα του σκοραρίσματος αλλά και στον τομέα των ριμπάουντ στο σημερινό παιχνίδι. Είναι ένας παίκτης με ποιότητα άλλωστε. Επιλογή το over 16,5 άθροισμα πόντων, ριμπάουντ και ασίστ του Ντι Λέο.

Μπασκόνια – Ανδόρα

Για το ισπανικό πρωτάθλημα, η Μπασκόνια φιλοξενεί την Ανδόρα στην «Fernando Buesa Arena». Έχει αλλάξει το κλίμα για τους γηπεδούχους μετά την απομάκρυνση από τον πάγκο του Ιβάνοβιτς και την πρόσληψη του Σπάχια. Αυτό φάνηκε και από τις εμφανίσεις των Βάσκων στη «διαβολοβδομάδα». Εκεί επιβλήθηκαν άνετα του Ερυθρού Αστέρα με 93-74, ενώ έχασαν παλεύοντας το παιχνίδι από την ΤΣΣΚΑ με 74-80. Παίκτης-αποκάλυψη για την Μπασκόνια στα τελευταία παιχνίδια είναι ο Στίβεν Ένοχ. Ο ψηλός της ομάδας πραγματοποιεί τρομερές εμφανίσεις «τρελαίνοντας» την στατιστική. Πιο συγκεκριμένα, στα 3 τελευταία παιχνίδια για την Euroleague μέτρησε 19,7 πόντους κατά μέσο όρο.

Εκτίμηση: Η Μπασκόνια διαθέτει ποιότητα και ταλέντο, ενώ και η έλευση του Σπάχια μόνο καλό έχει κάνει στην ομάδα. Η Ανδόρα, αν και αξιόμαχη ομάδα, δύσκολα θα μπορέσει να πάρει κάτι από αυτό τον ματς εφόσον οι Βάσκοι είναι σοβαροί. Επιλογή ο άσος σε συνδυασμό με το over του πολύ φορμαρισμένου Ένοχ.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
20:00
ΠΑΟΚ - Λάρισα
Ντι Λέο over 16,5 PRA
2.50
BET: 15 units
Combo
18:00
Μπασκόνια - Ανδόρα
1 (-1,5) & Ένοχ over 9,5 πόντοι
2.05
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις