Αίμα κι άμμος στο «Μεάτσα», combo στο Τζένοα – Ρόμα

Αίμα κι άμμος στο «Μεάτσα», combo στο Τζένοα - Ρόμα

Επιλογές απ' την ιταλική Serie A έχει ο Luca Toni, με προγνωστικά μέχρι και 2.20.

Η πρωτοπόρος και αήττητη Νάπολι που καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, δοκιμάζεται στην έδρα της τρίτης Ίντερ, η οποία με νίκη μπαίνει δυνατά στη μάχη του τίτλου.

Στο 7-4-1 το ρεκόρ της φετινής Ίντερ που προέρχεται από το ισόπαλο 1-1 στο ντέρμπι απέναντι στην έτερη ομάδα του Μιλάνου. 29 τέρματα ενεργητικό για τους «νερατζούρι» που διαθέτουν την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος. Με ενδεχόμενη επικράτηση, μειώνουν τη διαφορά από την κορυφή στους 4 βαθμούς και διεκδικούν με αξιώσεις έναν ακόμη τίτλο πρωταθλήματος. Μπαστόνι και Τζέκο δίνουν μάχη με το χρόνο για να προλάβουν το ντέρμπι, την ίδια ώρα εκτός παραμένει ο Στέφαν Ντε Βρι.

Στο 10-2-0 η επίδοση της υπερηχητικής Νάπολι του Λουτσιάνο Σπαλέτι, που εντυπωσιάζει τους πάντες με τις εμφανίσεις και την αποτελεσματικότητά της. Προπορεύεται ακάθεκτη και στην αποψινή αναμέτρηση καλείται να τεστάρει τις αντοχές της. Δυστοκία στο επιθετικό κομμάτι εμφάνισε εσχάτως, παίζοντας φοβικά και πετυχαίνοντας μόλις δύο γκόλ απέναντι σε Σαλερνιτάνα και Βερόνα. Επιφυλακτική την περιμένω και απέναντι στην Ίντερ, καθώς ένα ισόπαλο αποτέλεσμα θα την ικανοποιούσε αρκετά.

Στην τελική ανάγνωση του παιχνιδιού βλέπω την Ίντερ να μπαίνει φουριόζα με σκοπό να υπερασπιστεί τον τίτλο της και να καταθέσει ψυχή στο χορτάρι του «Μεάτσα». Υπερέχει ως προς την ποιότητα του υλικού και θα έχει επιπλέον την ώθηση της εξέδρας. Επιπροσθέτως θεωρώ πως η σειρά κατάταξης στο βαθμολογικό πίνακα επιδέχεται διορθώσεων, αρχής  γενομένης από το αποψινό παιχνίδι και επιλέγω 1Χ για ασφάλεια. Θα το συνδυάσω με over 4,5 κόρνερ για την Ίντερ, εκτιμώντας πως η πίεση που θα ασκήσει θα αποφέρει κάποια κερδισμένα κόρνερ (5,8 ανά αγώνα κερδίζουν οι «νερατζούρι»).

Με Σεφτσένκο στο τιμόνι η Τζένοα

Τέταρτη από το τέλος η ιστορική ομάδα της Γένοβας, με μόλις 9 πόντους σε 12 αναμετρήσεις και χωρίς εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα. Επιχειρεί με την πρόσληψη του Σεφτσένκο να εμπνεύσει τους παίκτες και να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα. Δύσκολη η αποστολή της απέναντι στη Ρόμα, την οποία δεν κατάφερε να κερδίσει σε κανένα από τα 14 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια. Πλήρης αναμένεται να παραταχθεί στην κυριακάτικη μονομαχία.

Από πλήρη αστάθεια διέπεται η φετινή Ρόμα (ρεκόρ 6-1-5), δείχνοντας ικανή για το καλύτερο αλλά και για το χειρότερο. Κι ενώ στο δημιουργικό κομμάτι τα δείγματα γραφής είναι ενθαρρυντικά, μεσοαμυντικά μοιάζει να πελαγοδρομεί εμφανίζοντας έλλειψη συνοχής και υποπίπτοντας σε παιδαριώδη λάθη. Παρ’ όλα αυτά απέχει μόλις ένα τρίποντο από την προνομιούχο τετράδα που οδηγεί σε απευθείας είσοδο στους ομίλους του Champions League. Ήττες όπως αυτή στο «Πιερ Λουίτζι Πέντσο» από τη Βενέτσια, πληγώνουν τον εγωισμό του Μουρίνιο, που είθισται να παρουσιάζει πιο συμπαγή και ομοιογενή σύνολα..

Αναμένεται αντίδραση για τους «τζιαλορόσι» και η διακοπή ελέω εθνικών ομάδων, πιθανότατα ευνοεί προς αυτή την κατεύθυνση. Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα κύλησε η προετοιμασία εν όψει του επερχόμενου αγώνα. 9/12 over 2,5 για τους γηπεδούχους φέτος και 8/12 για τους φιλοξενούμενους. Ισχυρό το κίνητρο και έντονα επιθετική φιλοσοφία και από τις δύο πλευρές, δημιουργούν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για ένα χορταστικό παιχνίδι. Επιλέγω το over 2,5 goal, αφού έχουμε να κάνουμε με δυο αναξιόπιστες ομάδες και το εμπλουτίζω με το over 4,5 κόρνερ Ρόμα, μιας και οι Ρωμαίοι παράγουν κατά μέσο όρο 6,8/αγώνα και η Τζένοα παραχωρεί 4,8.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Combo
19:00
Ίντερ - Νάπολι
1Χ & Ίντερ over 4,5 κόρνερ
2.20
BET: 20 units
Combo
21:45
Τζένοα - Ρόμα
Οver 2,5 & Ρόμα over 4,5 κόρνερ
2.20
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις