ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Μονό στο 1.75, δυάδα στο 5.45

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Μονό στο 1.75, δυάδα στο 5.45

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Μονό στο 1.75, δυάδα στο 5.45

Μονό στο 1.75, δυάδα στο 5.45

Προγνωστικά από Αγρίνιο, Μιλάνο και Λονδίνο έχει στην σημερινή του στήλη ο Βάτσιος.

Καλή Κυριακή σε όλους. Μετά και την αναμενόμενη νίκη της ΚΠΡ στο κουπόνι της Παρασκευής, συνεχίζουμε με τα σημερινά παιχνίδια όπου θα στηρίξουμε μία τριάδα αγώνων και συγκεκριμένα τρεις δυνατούς άσους.

Βροντερό παρών από τον κόσμο του Παναιτωλικού

Ξεκινάμε από το Αγρίνιο και τον αγώνα για την Superleague 1, ανάμεσα στον γηπεδούχο Παναιτωλικό και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Δύο ομάδες σχεδόν ισοδύναμες. Κάτι που αναδεικνύει και η βαθμολογική συγκομιδή τους, αφού η διαφορά ανάμεσα στις δύο, είναι στον έναν βαθμό. Έξι βαθμούς έχει ο Απόλλων και πέντε ο Παναιτωλικός. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την εκτός έδρας ήττα με 3-0 στα Γιάννενα από τον ΠΑΣ και συμπλήρωσαν με αυτόν τον τρόπο, 5 συνεχόμενες αναμετρήσεις με ήττα. Ίσως η αγωνιστική εικόνα του Παναιτωλικού να διαφέρει από την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή του, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα μετράει.

Ο Γιάννης Αναστασίου εξακολουθεί να έχει πολλές απουσίες αφού με το ζόρι συμπληρώνει 20άδα για τον σημερινό αγώνα. Βέβαια το αξιοσημείωτο είναι, πως μετά από πάρα πολύ καιρό ο 12ος παίκτης της ομάδας του Αγρινίου θα δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο. Γενικότερα, λόγω και της κρισιμότητας του παιχνιδιού επικρατεί ένας ξεσηκωμός στις τάξεις των φιλάθλων της ομάδας του Αγρινίου όπου αναμένεται να κατακλύσουν το γήπεδο και να δώσουν ώθηση στην ομάδα του Γιάννη Αναστασίου να καταφέρει να πάρει το πολυπόθητο τρίποντο.

Από την άλλη, ο Απόλλων Σμύρνης, με ρεκόρ 1-3-5 θέλει να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αγρίνιο αφού ξέρει ότι ο Παναιτωλικός είναι ομάδα με τους ίδιους στόχους με αυτόν. Παρά τις πολλές απουσίες πιστεύω πως ο κόσμος θα σπρώξει την ομάδα του Αγρινίου η οποία έστω και με ένα γκολ θα πάρει το τρίποντο που θα της δώσει αναγκαία βαθμολογική ανάσα.

Τρίτο ντέρμπι και φαρμακερό

Προχωράμε στην Ιταλία, στο Μιλάνο και στην αναμέτρηση Ίντερ – Νάπολι. Θα επιμείνω με την Ίντερ. Κάποιο ντέρμπι θα της «βγει». Δεν γίνεται. Δύο ντέρμπι με Γιουβέντους και Μίλαν, ίδιο σκορ, 1-1. Και στα δύο παιχνίδια η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι ήταν καλύτερη και από τις δύο αντιπάλους της αλλά αστοχία και κούραση δεν την οδήγησαν στην νίκη. Με την Νάπολι πιστεύω θα είναι αλλιώς.

Οι Ναπολιτάνοι βρίσκονται 7 βαθμούς μπροστά από τους γηπεδούχους, όντες στην κορυφή, στοχεύοντας παράλληλα σε ένα θετικό αποτέλεσμα στο «Τζουζέπε Μεάτσα». 10-2-0 το ρεκόρ για την ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι, ο οποίος είδε στα δύο τελευταία παιχνίδια, τους παίκτες του να χαλάνε το σερί νικών λόγω της συσσωρευμένης κούρασης. Ντε Φράϊ, Μπαστόνι και Τζέκο εκτός για τους γηπεδούχους, ενώ για τους φιλοξενούμενους δεν θα αγωνιστούν οι Μαλκουίτ και Ντέμε. Αμφίρροπο παιχνίδι και αυτό, θα ρισκάρω στο να επιμείνω με την γηπεδούχο Ίντερ διότι αν δεν νικήσει, η διαφορά από την κορυφή όχι μόνο μπορεί να παραμείνει αλλά και να αυξηθεί.

Νίκη στο πρώτο εντός για τον Κόντε

Κλείνω με την Τότεναμ. Την νέα Τότεναμ του Αντόνιο Κόντε. Ο καταλληλότερος προπονητής, την καταλληλότερη στιγμή για την ομάδα του Λονδίνου. Μπορεί να αλλάξει την αγωνιστική της εικόνα και να κάνει ομάδα, την αρμάδα, που είχε καταντήσει η Τότεναμ. Η Λιντς το παλεύει, δεν θα δυσκολευτεί να παραμείνει στην κατηγορία με την μέχρι τώρα αγωνιστική εικόνα της αλλά για κάτι παραπάνω δεν την βλέπω. Τουλάχιστον με αυτά που δείχνει μέχρι τώρα. Και οι δύο προέρχονται από ισόπαλα αποτελέσματα. Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι για τον Αντόνιο Κόντε, θα συνδυαστεί και με τρίποντο για τους Λονδρέζους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 5.45
17:15
Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης
1
2.42
19:00
Ίντερ - Νάπολι
1
2.25
BET: 7 units
Μονό
18:30
Τότεναμ - Λιντς
1
1.75
BET: 6 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις