Για το «κόλπο του αιώνα»

Για το «κόλπο του αιώνα»

Να σας καεί το VAR, μα και το VCR. Και θα ρωτήσει ο 20χρονος Γιωργάκης τώρα:

– Μαμά, τι είναι VCR;

-Αυτό που κάηκε το βράδυ που σε «συλλάβαμε» παιδί μου.

Άσε μας, ρε αγόρι μου. Πάτα το pause στο Φορτνάιτ και γκούγκλαρέ το. Μα δεν είδες, ρε Γιωργάκη, τα δυο γκολ της Ατλέτικο που ακυρώθηκαν το βράδυ του Σαββάτου; Δεν πήρες χαμπάρι ότι χάσαμε το 2-0 anytime σκορ και το απόλυτο των προτάσεων της στήλης από ένα χέρι κι έναν… αγκώνα; Την τεχνολογία μου, τα σκαμπό μου και… τέλος πάντων. Σόρι για το παραλήρημα, ρε Γιωργάκη, τα ‘βγαλα από μέσα μου και ξεθύμανα. Έλα τώρα να πάμε στη χώρα της Τόκιο και να κυνηγήσουμε το κόλπο του αιώνα.

La Liga λοιπόν, δύο αγωνιστικές πριν το νήμα. «Γόρδιος δεσμός» τα περισσότερα ματς, γι’ αυτό και το δικό μας «σπαθί» θα είναι τα ειδικά στοιχήματα. Όσο πιο συνοπτικά και περιεκτικά, έχουμε και λέμε:

Εϊμπάρ – Βαγιαδολίδ: Πιο αδιάφορο κι από ποστάρισμα της Σούλας απ’ το Παγκράτι που αισθάνεται ευλογημένη στην τοποθεσία “Who Cares”. Σωσμένες και οι δύο, τσεκ. Σκοράρουν με το σταγονόμετρο, τσεκ. Ώρα να απελευθερωθείτε καμάρια μου. Έχετε δυο παιχνιδάκια να φάτε και να βάλετε. Αν δεν επιβεβαιώσετε το goal/goal & over 2.5 στο 2.85 εγώ μπορεί να πάω κουβά, εσείς όμως θα είστε καταδικασμένες στη μιζέρια. Fun bet εδώ το διπλό & goal/goal στο 7.40. Από τη σεζόν 2004-05 έχει να χάσει η Βαγιαδολίδ από την Εϊμπάρ. Κι εμείς εδώ τιμάμε τις παραδόσεις.

Μπιλμπάο – Λεγανές: «Καίγονται» αμφότερες. Η Μπιλμπάο θέλει να προλάβει το τρένο του Europa, η Λεγανές να αποφύγει τον υποβιβασμό. Η Μπιλμπάο βγαίνει Ευρώπη αν κατακτήσει το Κύπελλο απέναντι στη Σοσιεδάδ, η Λεγανές παίζει με τη Ρεάλ τελευταία αγωνιστική. Πιάσ’ το αυγό και κούρευ’ το. Η απάντηση στο γρίφο: Ραούλ Γκαρθία. Ο επιθετικός της Μπιλμπάο είναι «ζεστός», έχοντας σκοράρει στα 3 από τα τελευταία 5 ματς. To anytime σκόρερ το βρίσκω στο 2.70. Το να κάνει 2+ προσπάθειες προς την εστία προσφέρεται στο 2.25. Διαλέχτε και πάρτε.

Μπαρτσελόνα – Οσασούνα: Μετά από την ισοπαλία στο Βίγκο, φάνηκε πού θα πάει το έργο. Οι Καταλανοί ελπίζουν σε στραβοπατήματα της Ρεάλ, η οποία κατακτά τον τίτλο, ακόμη και με δύο ισοπαλίες στις δύο τελευταίες αγωνιστικές. Η Οσασούνα αραχτή και λάιτ, 11η αυτή τη στιγμή, δεν της καίγεται καρφί κι αυτό αυτομάτως την καθιστά επικίνδυνη. Για να κόψει βαθμούς κομματάκι δύσκολο, αλλά μπορεί να αγχώσει. Με τη σκέψη ότι Καμπ Νου είσαι, κοντός μπουκαδόρος είσαι, όσο περνάει η ώρα τόσο τα κορμιά θα πέφτουν… ο καταλογισμός πέναλτι στο 2.75 φαντάζει ρεαλιστική ελπίδα.

Θέλτα – Λεβάντε: Ρωτάς τη Θέλτα «Τι έχεις;» και σου απαντάει «Τίποτα». ΤΟΣΟ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΛΗ. Λίγο πριν το φίνις, σώζει την κατηγορία τσιμπώντας ένα ποντάκι, υπό προϋποθέσεις. Τελευταία αγωνιστική παίζει με την πεσμένη Εσπανιόλ, αλλά κανείς δεν εγγυάται ότι θα βγάλει διπλό. Η Λεβάντε; Ουδέτερο pH. Σωσμένη την έχει την κατηγορία, κατεβαίνει να περάσει την ώρα της. Άρα, πού υπάρχει αξία εδώ ρε Τσιμεντένιε; Στα νευράκια είναι η απάντηση παίκτες μου. Πώς μεταφράζεται αυτό; Θέλτα 2+ κάρτες στο 1ο ημίχρονο στο 3.85.

Αντί επιλόγου

Ο koubanezos.gr έκλεισε μήνα. Κι από ότι μαθαίνω, αφήνει κόσμο με το στόμα ανοιχτό. Κι αυτό οφείλεται σε πολλά.

Στον Κουβανέζο που, κόντρα στο political correctness των καιρών, μας αφήνει ελεύθερους να οργώνουμε τα στοιχηματικά χωράφια, χωρίς να κόβει ή να ράβει σκέψεις και τρόπους γραφής.

Στη δουλειά, την πολλή – πολλή δουλειά που ρίχνουν τα παιδιά εδώ μέσα, για να διαβάζετε προτάσεις με ουσία που σέβονται την όποια σας επένδυση και να μπορεί ο κάθε Τσιμεντένιος να κάνει το γκεσταριλίκι του.

Σε όλη την ομάδα που θα τη βρεις παντού. Είμαστε στο cafe που πίνεις, στην παραλία που πας, στο γραφείο, στην οικοδομή, στο κάμπινγκ και στο πεντάστερο.

Το koubanezos.gr είμαστε όλοι εσείς. Ένα σάιτ από εσάς αλλά και για εσάς, που μόνο του στόχο έχει να πετυχαίνουμε μικρές νίκες κόντρα στην ήττα που βιώνει ο καθένας μας στον καθημερινό του αγώνα.

Στα καλύτερα που έρχονται amigos.

Μονά και δυάδα

19:30 Εϊμπάρ – Βαγιαδολίδ: Goal/goal & over 2,5 (2.85)

22:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο – Λεγανές: Γκολ Ραούλ Γκαρθία (2.70)

Fun bet

19:30 Εϊμπάρ – Βαγιαδολίδ: 2 & goal/goal (7.40)

Special bet

22:00 Μπαρτσελόνα – Οσασούνα: Καταλογισμός πέναλτι (2.75)

Κάρτες

22:00 Θέλτα – Λεβάντε: Θέλτα 2+ κάρτες στο 1ο ημίχ. (3.85)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις