Άμυνες… ελβετικό τυρί!

Άμυνες... ελβετικό τυρί!

Γκολάκια εκατέρωθεν είχαμε στη Μπολόνια, το ίδιο και στο Λονδίνο, κι έτσι η δυάδα μας πλέρωσε ωραιότατα χθες. Αλλαγή πάλι σήμερα, πάμε σε επιλογή μονή…

Είκοσι χρόνια έχουν περάσει από την τελευταία φορά που πήρε το πρωτάθλημα η Σεντ Γκάλεν. Φέτος όμως δείχνει ικανή να κάνει την έκπληξη, εκθρονίζοντας τη Γιουνγκ Μπόις, αρκεί να μη… ξεφουσκώσει στην τελική ευθεία.

Η ομάδα του Πίτερ Τσίντλερ βρέθηκε στο -2 μετά τη χθεσινή νίκη των πρωταθλητών επί της Σερβέτ αλλά με νίκη σήμερα μπορεί να προσπεράσει ξανά.  Σε γενικές γραμμές, το μεγάλο της πρόβλημα είναι η αστάθεια στην άμυνα. Τα λένε όλα τα 7/8 αμφιτέρματα στα τελευταία ματς!

Επόμενος αντίπαλος η Λουκέρνη, που επίσης είναι ομάδα όσα βάλουμε κι όσα φάμε. Φαντάζει δύσκολο να μείνει χαμηλά το σκορ στο «Κίμπουνπαρκ», αμφότεροι οι αντίπαλοι… μυρίζουν γκολ και έχουν άμυνες ελβετικό τυρί (γεμάτες τρύπες…), συν το ότι οι γηπεδούχοι έχουν αγχωθεί στο ενδεχόμενο να σηκώσουν την κούπα και μετρούν δύο σερί ισοπαλίες. Θα ψάξουν ξέσπασμα, θα μπάζει και η άμυνα, να το υψηλό σκορ.

Μονό

21:30 Σεντ Γκάλεν – Λουκέρνη: Over 3,5 (2.15)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις