Απόγευμα γεμάτο ενδιαφέρον στην Premier League

προγνωστικά Premier League

Με προγνωστικά Premier League επιστρέφει στην... κανονικότητα η στήλη του Talisman. Τρεις αναμετρήσεις και πολλά γκολ, όλα με άρωμα Αγγλίας.

Καλημέρα σας κουβανέζοι! Ευτυχώς ξεμπερδέψαμε με τις διακοπές πρωταθλημάτων για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων και η στήλη επιστρέφει ξανά στην κανονικότητα. Μπορεί το Σάββατο να είναι γεμάτο αναμετρήσεις, αλλά εγώ θα ασχοληθώ με τρεις εξ αυτών, όλες από το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο!

Προγνωστικά Premier League: Πολλή γκρίνια στο Μάντσεστερ

Εντάξει δεν είναι μυστικό, πως πάνω από τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ υπάρχουν πολλά σύννεφα. Τα τελευταία δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν πως θα αποτελέσει παρελθόν, μόλις βρεθεί ο αντικαταστάτης του. Σίγουρα, δεν είναι και η καλύτερη συνθήκη αυτή για το Νορβηγό τεχνικό, ωστόσο, όπως κάθε επαγγελματίας θα πρέπει να συνεχίσει τη δουλεία του καθώς πρέπει. Έτσι λοιπόν, στις 17:00 η Μάντσεστερ Γιουνάιτετ θα φιλοξενηθεί στο «Βίκαρατζ Ρόουντ» από την Γουότφορντ του Ρανιέρι, με στόχο να επιστρέψει στις νίκες, αλλά και τις καλές εμφανίσεις.

Παρά την αλλαγή προπονητή οι «σφήκες» δυσκολεύονται να πάρουν ανάσα από την επικίνδυνη ζώνη. Τρεις ήττες σε τέσσερα ματς μετρά ο Ιταλός τεχνικός, που πρέπει να δώσει λύσεις στα αμυντικά κενά της ομάδας του. Για 21 σερί αγώνες η Γουότφορντ δέχεται γκολ, κάτι που δύσκολα θα αποφύγει και σήμερα. Δεν αποκλείω βέβαια να βάλει δύσκολα στους «κόκκινους διαβόλους», αφού η ομάδα του Ρονάλντο αρκετές φορές βάζει τρικλοποδιά στον εαυτό της! Έχει τύχη το over 2,5, καθώς οι δύο ομάδες θα βρουν χώρους στις αντίπαλες άμυνες, με το εύρος του σκορ να εξαρτάται από την απόδοση των τερματοφυλάκων. Στο 1.65 το over 2,5 λοιπόν, το οποίο μαζί με το διπλό φτάνει το 2.20 στη Novibet!

Προκαλεί η απόδοση στο over!

Την ίδια ώρα στο «Μολινό», η 8η Γουλβς υποδέχεται την φανταστική έως τώρα στη σεζόν Γουέστ Χαμ! Η ομάδα του Μόγιες φιγουράρει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμη με την Μάντσεστερ Σίτι και δείχνει έτοιμη να παλέψει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Τέσσερις σερί νίκες μετρούν τα «σφυριά», με την τελευταία να συμβαίνει απέναντι στην Λίβερπουλ με 3-2 εντός έδρας. Σκοράρει αρκετά η ομάδα του Λονδίνου, έχοντας πετύχει 23 γκολ σε 11 αγωνιστικές, στις 8 από τις οποίες επαληθεύτηκε το over 2,5.

Ήττα μετά από 5 αγώνες για τους «λύκους» την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Κρίσταλ Πάλας και σήμερα θα παλέψουν κόντρα σε μια ακόμα ομάδα της πρωτεύουσας για τη νίκη. Δεν τα πάει καλά απέναντι στις Λονδρέζικες ομάδες φέτος η Γουλβς, αφού σε τρεις αναμετρήσεις ως τώρα έχει ισάριθμες ήττες, με τις δύο μάλιστα εντός έδρας (Μπρέντφορντ 0-2, Τόττεναμ 0-1). Να τριτώσει το κακό; Δεν το αποκλείω αφού η Γουέστ Χαμ είναι η καλύτερη εκτός έδρας ομάδα στο πρωτάθλημα με 4 νίκες και 1 ισοπαλία σε 5 αγώνες ως τώρα. Κατά την άποψη μου μιλάμε για… τριπλή με όρους ΠΡΟ-ΠΟ, οπότε δε θα ρισκάρω με σημείο, αλλά θα επιλέξω μια απόδοση που με ιντριγκάρει. Το over 2,5 εκτιμάται σε αποδόσεις άνω του 2.00 και αναμφίβολα δε περνά απαρατήρητο!

Προγνωστικά Premier League: Χωρίς διπλό από το 2012 στο «Άνφιλντ»

Και πάμε στο ματς της ημέρας! Λίβερπουλ εναντίον Άρσεναλ στο «Άνφιλντ», μια έδρα όπου κάποτε οι «κανονιέρηδες» πανηγύρισαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά στις μέρες μας αποτελεί μια αφιλόξενη έδρα για αυτούς. Όπως θα διαβάσατε και στην στήλη Bet of the Day, η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα αγνοεί τη νίκη στο Μερσεϊσάιντ από το 2012 και ένα αποτέλεσμα 2-0, με τον Ισπανό τεχνικό να αγωνίζεται βασικός!

Μόλις δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, με την αναμέτρηση να παίρνει χαρακτήρα ντέρμπι, βαθμολογικού ενδιαφέροντος. Με μια νίκη η Άρσεναλ εδώ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την τετράδα, παρά το κακό ξεκίνημα στη σεζόν. Πλέον, οι Λονδρέζοι μετρούν 8 σερί ματς αήττητοι, με 6 νίκες & 2 ισοπαλίες και μόλις 3 τέρματα παθητικό. Θα πρέπει ωστόσο να βρεθούν σε μια εξαιρετική ημέρα για να αποφύγουν την ήττα εδώ.

Η Λίβερπουλ περιμένω να εμφανιστεί «σκυλιασμένη» στον αγωνιστικό χώρο, καθώς έχει δύο σερί αρνητικά αποτελέσματα (Μπράιτον 2-2, Γουεστ Χαμ 3-2) και δε θα θέλει να τριτώσει η ζημιά. Ο άσος στο 1.50 ωστόσο δεν παίζεται, αν αναλογιστούμε την δυσκολία του αγώνα! «Πονοκέφαλος» για τον Κλοπ, τα προβλήματα τραυματισμού, με αρκετούς ενδεκαδάτους να δίνονται αμφίβολοι ή να απουσιάζουν και τον Τσιμίκα να διεκδικεί φανέλα βασικού. Η προϊστορία των δύο ομάδων στο «Άνφιλντ» δείχνει γκολ, με 18 από τις 20 τελευταίες αναμετρήσεις να έχουν επιβεβαιώσει το goal/goal, ενώ 16 από αυτές είχαν περισσότερα από 3 γκολ!

Προς τα εκεί κλείνω και για σήμερα. Στο 1.83 προσφέρει η Novibet το goal/goal & over 2,5, που θα αποτελέσει την βασική μου επιλογή, ενώ θα κάνω και ένα μικρότερο ποντάρισμα στο over 3,5, σε απόδοση 2.20 στην ίδια εταιρεία. Τέλος, αν και δύσκολα θα την πατήσει ξανά, έχω ένα προαίσθημα πως η Λίβερπουλ θα σταθεί άτυχη σήμερα. Μπορεί και να πέσω εντελώς έξω και το ματς να έρθει 5-1, αλλά σαν fun bet θα ρίξω και την ισοπαλία με γκολ στο 5.50. Ίσως ο Αρτέτα να έμαθε το μάθημα του κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι!

 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
17:00
Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτετ
2 & over 2,5
2.20
BET: 10 units
Μονό
17:00
Γουλβς - Γουέστ Χαμ
Over 2,5
2.05
BET: 10 units
Μονό
19:30
Λίβερπουλ - Άρσεναλ
Goal/goal & over 2,5
1.83
BET: 15 units
Μονό
19:30
Λίβερπουλ - Άρσεναλ
Over 3,5
2.20
BET: 7 units
Fun bet
19:30
Λίβερπουλ - Άρσεναλ
X & goal/goal
5.50
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις