Γκολ στο τέλος και…. ασημικό

Γκολ στο τέλος και.... ασημικό

Μας το έκανε το χατήρι ο Χάρι ο Κέιν χθες, έβαλε το γκολάκι για το 3-1 της Τότεναμ στο 90’ κι έτσι η στήλη έγραψε δεύτερο σερί ταμείο! Πάμε να τριτώσει με Ισπανία…

Απόψε λοιπόν, στις 22:00, η Ρεάλ Μαδρίτης έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα, αρκεί να νικήσει εντός έδρας τη Βιγιαρεάλ. Άχαστοι μετά τη διακοπή οι «μερένχες», δύσκολο φαντάζει να τα θαλασσώσουν. Άλλωστε και να μη νικήσουν, πάλι πάνω από τη Μπάρτσα θα βρίσκονται.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» από τη μεριά του έχει κατά πάσα πιθανότητα εξασφαλισμένη τη θέση στους ομίλους του Europa League για του χρόνου αλλά ορέξεις για χάρες δεν υπάρχουν. Πάντα δυσκολεύει τη «βασίλισσα» η Βιγιαρεάλ εδώ και χρόνια, χαρακτηριστικό το ότι οι Μαδριλένοι έχουν 1-3-1 στις τελευταίες τους αναμετρήσεις με τον συγκεκριμένο αντίπαλο. Κοινός παρονομαστής; Όλα αυτά τα ματς είχαν γκολ μετά το 80’!

Τώρα θα σπάσει ρε μάγκες το σερί; Είτε καθαρίσουν οι γηπεδούχοι, είτε τρέχουνε μέχρι τέλους να εξασφαλίσουν το ασημικό, ένα τεμάχιο στο τέλος το ‘χουμε, θαρρώ.

Μονό 

22:00 Ρεάλ Μ. – Βιγιαρεάλ: Over 0,5 στο 75:00-λήξη (1.83)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις