Με γκολ και κόρνερ στη Ligue 2

Προγνωστικά Ligue 2

Προγνωστικά Ligue 2: Βατό παιχνίδι για τη Νιμ που δεν θέλει να χάσει την επαφή με την πεντάδα. Επιλογές με γκολ σε Νανσί και Πο.

Επιστροφή στη δράση και για τη Ligue 2 με την 16η αγωνιστική να προσφέρει ενδιαφέρουσες συναντήσεις. Με τέσσερεις αναμετρήσεις θα ασχοληθούμε στα σημερινά προγνωστικά Ligue 2, τα Νανσί – Ροντέ και Πο – Γκινγκάμπ που υπόσχονται γκολ, το Νιμ – Κεβιγί αλλά και το Βαλενσιέν Γκρενόμπλ. Για πάμε…

Προγνωστικά Ligue 2: Έχουν το γκολ…

Εμφανώς βελτιωμένη η Νανσί με τον υπηρεσιακό Μπενουά Πεντρεττί, πέτυχε και δεύτερη νίκη με το 1-3 στη Νιόρ (μετά το 2-1 με Γκινγκάμπ) ενώ προκρίθηκε και στο κύπελλο. Έδειξε καλά στοιχεία στην επίθεση αυτό το διάστημα, ωστόσο δυσκολεύεται να κρατήσει ανέπαφη την εστία της (το 0-0 με Σοσό στις 30 Οκτωβρίου ήταν μόλις το δεύτερο φετινό σε 15 ματς που δεν δέχτηκε γκολ). Αήττητη στα τέσσερα τελευταία εντός (1-3-0). Σε καλή κατάσταση έδειχνε και η Ροντέ προ διακοπής καθώς στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της σημείωσε δύο νίκες (0-2 σε Νιόρ, 3-0 με Κεβιγί), μια πρόκριση στο κύπελλο και μια άδικη ήττα στο Παρίσι (1-0). Έχει καλή επαφή με τα δίχτυα εσχάτως με τους φορ Μπονέ και Ντεμπελέ να σημειώνουν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία τέρματά της.

Άλλες τέσσερεις φορές έχουν συναντηθεί Νανσί και Ροντέ (σεζόν 19/20 και 20/21), όλα έληξαν ισόπαλα με γκολ.

Σε τιμές διπλασιασμού κυκλοφορεί το αμφίτερμα, αξίζει το ποντάρισμά μας.

Παιχνίδι που λογικά θα έχει γκολ και το Πο – Γκινγκάμπ. Δυνατή εντός έδρας η Πο (5-1-2), έχει σκοράρει σε όλα εκτός από την ήττα με Τουλούζ (0-1), ωστόσο στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια της προβλημάτισε αμυντικά (ήττα 4-1 στην Οσέρ και αποκλεισμός στο κύπελλο από τη Ρουσιγιόν αν και προηγήθηκε 0-2). Ομάδα-ορισμός του over φέτος η Γκινγκάμπ, μετρά επτά συνεχόμενα που συνδυάστηκαν και με goal/goal. Ξεχωρίζει ο μεσοεπιθετικός Μ’Τσανγκάμα με 4 γκολ και 8 ασσίστ έως τώρα.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι στα 14 από 16 φετινά παιχνίδια της Πο και 13/16 της Γκινγκάμπ, σημειώθηκε τουλάχιστον ένα τέρμα στο ημίχρονο.

Λίγο κάτω από τον διπλασιασμό το αμφίτερμα, μπορεί να γίνει μια δυάδα με αυτό της Νανσί.

Προγνωστικά Ligue 2: Γηπεδούχοι με αξία…

Ουτοπικές αποδεικνύονται προς το παρόν οι σκέψεις περί άμεσης επιστροφής στη Ligue 1 για τη Νιμ, η οποία αν και ξεκίνησε δυνατά τη χρονιά, έκανε ένα αρνητικό σερί εννέα αγώνων χωρίς νίκη και έμεινε πίσω. Επέστρεψε βέβαια στις επιτυχίες στο τελευταίο πριν την διακοπή στην έδρα της Σοσό (0-1) ενώ προκρίθηκε εύκολα και στο κύπελλο. Δεν δικαιολογείται πάντως ομάδα με το πιο ακριβό ρόστερ στη Ligue 2 να παλεύει στις μεσαίες θέσεις τις βαθμολογίας. Έχει κάνει τις «ζημιές» της φέτος η Κεβιγί, η οποία όπως έχουν αναφέρει και στο παρελθόν είναι ένα συμπαγές σύνολο που βολεύεται περισσότερο στο ρόλο του αουτσάιντερ (3-2-3 εκτός έδρας).

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και τις σεζόν 11/12 και 17/18 με τη Νιμ να κερδίζει και τα τέσσερα παιχνίδια, όλα με over.

Δεν είναι εύκολο να εμπιστευτούμε μια ομάδα με μόλις μία νίκη φέτος στην έδρα της (1-3-3) που θα πρέπει να βρει λύσεις στην άμυνα των φιλοξενούμενων. Παρ’ όλα αυτά, το διπλό στη Σοσό δεδομένα ενίσχυσε την ψυχολογία των «κροκόδειλων» που αξίζουν το ποντάρισμά μας, ειδικά σε τιμές διπλασιασμού.

Στη γωνία…

Ομάδα που αναπτύσσεται από τα άκρα και δίνει πλάτος στο παιχνίδι της η Νιμ, θα ψάξει τις στημένες φάσεις για να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της Κεβιγί. Χαμηλό το line των 4,5 κόρνερ για τους γηπεδούχους, οι οποίοι μόλις μία φορά φέτος σε 7 αγώνες ως γηπεδούχοι κατέγραψαν λιγότερα από 6 κόρνερ.

Αξία υπάρχει και στο αντίστοιχο line της Βαλενσιέν. Οι γηπεδούχοι έχουν εισέλθει στη μετά Ολιβιέ Γκεγκάν εποχή και στοχεύουν στην επιστροφή στα νικηφόρα αποτελέσματα. Εντός έδρας καταγράφουν 24 σέντρες και 6 κόρνερ μέσο όρο (μόνο μία φορά σε 7 ματς δεν ξεπέρασαν το όριο).

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
20:00
Νιμ - Κεβιγί
1
2.07
BET: 15 units
Δυάδα (απόδοσης 3.86)
20:00
Νανσί - Ροντέ
Goal/goal
2.00
20:00
Πο - Γκινγκάμπ
Goal/goal
1.93
BET: 20 units
Δυάδα (απόδοσης 3.30)
20:00
Νιμ - Κεβιγί
Νιμ over 4,5 κόρνερ
1.70
20:00
Βαλενσιέν - Γκρενόμπλ
Βαλενσιέν over 4,5 κόρνερ
1.94
BET: 15 units
Ρίσκο
20:00
Πο - Γκινγκάμπ
Goal/goal στο α' ημίχρονο
5.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις