Ηρθε η ώρα της Νιούκαστλ;

προγνωστικά στοιχήματος

Κρίσιμο παιχνίδι για Νιουκάστλ που θα κρίνει πολλά ενώ φαβορί στο ντέρμπι είναι η Λίβερπουλ.

Καλημέρα σε όλους τους Κουβανέζους. Απόψε τα προγνωστικά στοιχήματος έρχονται από την Αγγλία σε μια κρίσιμη αγωνιστική. Πάμε να τα δούμε.

Προγνωστικά στοιχήματος: Η τώρα η ποτέ….

Η Νιουκάστλ υποδέχεται την Μπρέντφορντ σε ένα παιχνίδι που η νίκη για τους γηπεδούχους είναι απαραίτητη. Αρχικά μετά την πρώτη νίκη της Νόριτς, οι «καρακάξες» έγιναν η μόνη ομάδα χωρίς νίκη. Παρεμπιπτόντως αντίπαλος της Νόριτς ήταν και πάλι η Μπρέντφορντ. Ακόμη οι γηπεδούχοι έχουν  την χειρότερη άμυνα με 24 γκολ παθητικό.

Απόψε κόντρα σε μια θεωρητικά εύκολη αναμέτρηση η νίκη είναι κάτι παραπάνω από επιτακτική. Οι δύο τους έχουν αναμετρηθεί 5 φορές στο παρελθόν με την Νιουκάστλ να έχει 4/5 νίκες. Οπότε θα στηρίξω τον άσσο στο 2.65 .

Φαβορί η Λίβερπουλ

Στο ντέρμπι για την 12η αγωνιστική στην Premier League η Λίβερπουλ υποδέχεται την Άρσεναλ. Το ματς έχει φαβορί και αυτοί είναι οι «ρεντς». Η Άρσεναλ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα με 11 συνολικά παιχνίδια χωρίς ήττα. Κατάφερε και σκαρφάλωσε στην 5η  θέση μόλις 2 βαθμούς απόσταση από την τέταρτη Λίβερπουλ.  Μια Λίβερπουλ η οποία θα έχει αρκετές ελλείψεις. Στους ήδη τραυματίες  Φιρμίνιο , Έλλιοτ, Γκόμεζ και Τζόουνς ήρθαν να σημειώσουν το όνομα τους οι Ρόμπερτσον, Κειτά, Μίλνερ και ο αρχηγός Χέντερσον. Σε 113 παιχνίδια στο «Άνφιλντ» οι γηπεδούχοι μετράνε 60 νίκες έναντι 17 των «κανονιέρηδων», 16 ματς ήρθαν ισόπαλα.

Ο άσος στο 1.45 είναι οριακά χαμηλός. Θεωρώ πως η Άρσεναλ θα είναι υποψιασμένη ελεώ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Για αυτό τον λόγο το παιχνίδι θα έχει πολύ τακτική από τον Μικέλ Αρτέτα. Τα προγνωστικά μου εδώ καταλήγουν στο under 3,5 γκολ στο 1.68.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
17:00
Νιουκάστλ - Μπρέντφορντ
1
2.65
BET: 10 units
Μονό
19:30
Λίβερπουλ - Άρσεναλ
Under 3,5
1.68
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις