Επιθέσεις και έδρες στη BBL

προγνωστικά μπάσκετ

Προγνωστικά μπάσκετ: Συνέχεια με επιλογές από τη BBL δίνει ο Παναγιώτης Δογαντζής ,μετά από ένα πετυχημένο τριήμερο.

Καλημέρα σε όλους. Τέλειωσε άλλη μία «διαβολοβδομάδα» και εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα ασχοληθούμε με τη γερμανική BBL .

Μπαϊρόιτ vs Μιτελντόιτσερ

Δέκατη αγωνιστική για την BBL με τη Μπαϊρόιτ (2-4) να αντιμετωπίζει τη Μιτελντόιτσερ (3-4). Μην μπερδευτείτε με το 1οη, καθώς η 8η και 9η αγωνιστική μεταφέρθηκαν για πιο μετά λόγω κυπέλλου. Η Μπαϊρόιτ στα πλαίσια του Europe cup κέρδισε του Λόντον Λάιονς με 97-78, βγαίνοντας πρώτη στον όμιλο, αφού κάλυψε τη διαφορά των 10 πόντων. Την αγωνιστική που μας πέρασε στη BBL υπέστη βαριά εντός έδρας ήττα από την Άλμπα με 57-84. O Μάρκους Θόρντον ήταν πρώτος σκόρερ με 14 πόντους.

Από την άλλη, η Μιτελντόιτσερ δεν έχει αγωνιστικό ρυθμό, αφού έχει να δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 6/11. Τότε ηττήθηκε από την Άλμπα με 92-72. Ο Πολωνός Γιακούμπ Κάρμπατζ ήταν πρώτος σκόρερ με 16 πόντους.

Εκτίμηση: Ο προπονητής της Μπαϊρόιτ, Ραούλ Κόρνερ, προσπαθεί να παίξει σκεπτόμενο μπάσκετ, όμως η φιλοσοφία της Μπαϊρόιτ είναι ακόμη επιθετική. Μπροστά της βρίσκει την πιο επιθετική ομάδα της κατηγορίας. Η Μιτελντόιτσερ δεν έχει βλέψεις για κάτι παραπάνω και το μόνο που τη νοιάζει είναι μία εύκολη παραμονή. Εμείς, με βάση τα παραπάνω, θα πάμε σε μία ρισκαδόρικη combo επιλογή. Η Μπαϊρόιτ να κερδίσει και να μπουν πάνω από 165,5 πόντοι.

Μέρλινς vs Τάουερς

Συνέχεια στην αναμέτρηση των Μέρλινς (4-3) με τους Τάουερς (5-2). Οι Μέρλινς προκρίθηκαν ως πρώτοι στα πλαίσια του Europe cup, καθώς κέρδισαν το Περιστέρι με 78-55. Αυτό ήταν πολύ σημαντικό καθώς ο όμιλος που προκρίθηκαν ήταν με διαφορά ο πιο δύσκολος που υπήρχε σε όλη τη διοργάνωση (Περιστέρι, Τσμόκι Μινσκ, Μπάκεν Μπέαρς). Στα πλαίσια της BBL κέρδισαν πιο εύκολα από όσο δείχνει το τελικό σκορ την Βούρτζμπουργκ με 82-79. Ο ηγέτης Τ.Τζ. Σορτς ήταν πρώτος σκόρερ με 22 πόντους.

Από την άλλη, οι Τάουερς έχουν να δώσουν αγώνα για τη BBL από τις 7/11, όπου είχαν διαλύσει τη Γκέτινγκεν με 83-46. Σε αυτό το διάστημα έπαιξε, στα πλαίσια του Eurocup, δύο αγώνες. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι ηττήθηκε εντός έδρας από τη Μετροπολιτάνς με 84-94. Ο Χόμεσλι ήταν εξαιρετικός με 29 πόντους.

Εκτίμηση: Οι δύο ομάδες είναι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Οι Τάουερς έχουν βοηθηθεί στα μέγιστα από το ότι αγωνίζονται στο Eurocup, καθώς το επίπεδο είναι υψηλό. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζουν να είναι αφελείς σαν ομάδα, καθώς αφήνουν πολλά κενά στην άμυνά τους. Από την άλλη, οι Μέρλινς πήραν ψυχολογία με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europe cup. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάμε με τη νίκη των Μέρλινς σε ικανοποιητική απόδοση.

Όλντενμπουργκ vs Γκίσεν

Τέλος στα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Όλντενμπουργκ (2-6) με τη Γκίσεν (2-5). Αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά της η Όλντενμπουργκ σιγά σιγά, καθώς κέρδισε την Μπάμπεργκ με 87-81. Ο Τάι Οντιάσε ήταν εξαιρετικός με 19 πόντους.

Από την άλλη, η Γκίσεν κινείται στη μετριότητα αφού διασύρθηκε εντός έδρας από τους Μέρλινς με 70-104. O Αμερικανός Νόνι Όμοτ ήταν καλός με 15 πόντους.

Εκτίμηση: Η Όλντενμπουργκ συνέρχεται σιγά σιγά γιατί η εικόνα της δεν είναι για να βρίσκεται στην προτελευταία θέση. Η Γκίσεν είναι μία από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας, μην ξεχνάμε ότι πέρσι σώθηκε με wild card. Εμείς θα πάμε με το over 160,5 πόντων αγώνα και με το over 8,5 πόντους του 39χρονου Ρίκι Πόλντινγκ. Ο «βετεράνος» Αμερικανός γκαρντ-φόργουορντ παίζει μ.ο. πάνω από 32 λεπτά και παίρνει περίπου 8 προσπάθειες ανά παιχνίδι. Στην προηγούμενη αναμέτρηση πήρε 16 προσπάθειες και πέτυχε 14 πόντους. Κάτι αντίστοιχο περιμένω και σήμερα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
19:00
Μπαϊρόιτ - Μιτελντόιτσερ
1 & over 165,5
2.57
BET: 11 units
Μονό
21:30
Μέρλινς - Τάουερς
1
1.85
BET: 20 units
Μονό
21:30
Όλντενμπουργκ - Γκίσεν
Over 160,5
1.90
BET: 30 units
Ειδικό
21:30
Όλντενμπουργκ - Γκίσεν
Πόλντινγκ over 8,5 πόντοι
1.85
BET: 29 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις