Οι άμυνες μας στέλνουν ταμείο

Οι άμυνες μας στέλνουν ταμείο

Η δράση έχει επιστρέψει για τα καλά και η ημέρα είναι γεμάτη προγνωστικά. Αγγλία, Ελλάδα και Ισπανία έχει το μενού.

 Ο παράδεισος των ποδοσφαιρόφιλων

Μέρες σαν και αυτή, που το ποδόσφαιρο επιστρέφει για τα καλά και η ημέρα θα είναι γεμάτη αγωνιστική δράση νιώθουμε σαν να ζούμε στον παράδεισο. Φαντάζομαι πως όλοι έχετε ψάξει ήδη τα προγνωστικά σας ήδη. Προσωπικά θα ασχοληθώ με έναν αγγλικό άσο, λίγο Super League και το ντεμπούτο του Τσάβι.

 Προγνωστικά: Έξετερ – Καρλάιλ

Στtην Έξετερ είναι δύο βαθμούς κάτω από την πρώτη θέση και θέλουν να παραμείνουν κοντά. Η Έξετερ είναι αήττητη φέτος στην έδρα της και έρχεται από πέντε νίκες, στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της. Διαθέτει εξαιρετική επίθεση και αρκετά καλή άμυνα, οπότε θεωρώ πως δίκαια είναι το φαβορί.

Η Κάρλαιλ είναι έναν βαθμό πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού και θα δώσει μάχη για να σωθεί. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη κι αυτή τον Αύγουστο. Πέντε ήττες και μία ισοπαλία στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της εκτός έδρας και δεν βλέπω να παίρνει νίκη ούτε σήμερα.

Extra tips: Στις τελευταίες τέσσερις αναμετρήσεις των ομάδων στην έδρα της Έξετερ έχουμε 3 νίκες για την γηπεδούχο και μία ισοπαλία.

 Εκτίμηση: Θα στηρίξω τον άσο, που τον βρίσκω στο εξαιρετικό 1.83, στην Novibet

 Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης

Με έχει εντυπωσιάσει η αμυντική λειτουργία του Ιωνικού φέτος. Έχει κοστίσει βέβαια επιθετικά στην ομάδα, αλλά και πάλι της έχει φέρει βαθμούς. Τέσσερις αναμετρήσεις φέτος εντός έδρας και στις τρείς είχαμε λιγότερα από τρία τέρματα, σε αυτές τις τρεις είχαμε και το πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ. Γενικά παίζει κλειστά και αν θέλει να κρατήσει το μηδέν πιστεύω πως θα ζορίσει αρκετά την αντίπαλη επίθεση.

Ο Αστέρας έχει δώσει πέντε αναμετρήσεις εκτός έδρας και στις τέσσερις είχαμε λιγότερα από τρία τέρματα, σε τρείς από αυτές τις τέσσερις είχαμε 0-0 στο ημίχρονο. Θα ζοριστεί αρκετά να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Αν ρισκάρει πάντως θα το κάνει στο δεύτερο μέρος.

 Μπαρτσελόνα – Εσπανιόλ

Εποχή Τσάβι ζει η Μπαρτσελόνα και όλοι στον σύλλογο είναι ενθουσιασμένοι. Αυτός που είναι πιο συγκρατημένος θεωρώ πως είναι ο ίδιος ο Τσάβι. Ο Ισπανός προπονητής είναι δεδομένο πως θα επιλέξει ποδόσφαιρο κατοχής, θα περιορίσει τις ατομικές ενέργειες των παικτών και γενικά θα παρουσιάσει ένα αρκετά πειθαρχημένο σύνολο. Σκεπτόμενος λοιπόν όλα αυτά εκτιμώ πως στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα θα παίξει τελείως αναγνωριστικό ποδόσφαιρο, χωρίς ρίσκο.

Η Εσπανιόλ βρίσκεται στην μέση της βαθμολογίας, μόλις τρεις βαθμούς από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη. Βέβαια, θεωρώ πως ο φετινός της στόχος είναι η εύκολη παραμονή και πιστεύω πως θα τον πετύχει εύκολα. Στις δύο τελευταίες επισκέψεις της στην έδρα της Μπαρτσελόνα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
17:00
Έξετερ - Καρλάιλ
1
1.83
BET: 20 units
Μονό
19:30
Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης
Ακριβές σκορ 1ου ημιχρόνου: 0-0
2.45
BET: 10 units
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ
Ακριβές σκορ 1ου ημιχρόνου: 0-0
3.35
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις