ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Παίζουμε αγγλικά μέχρι 3.45

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Παίζουμε αγγλικά μέχρι 3.45

LIVE BETTING 24/7!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

«Ασφαλής» διπλασιασμός με τους αστέρες!

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Σε τρομερή κατάσταση ο Μπους

Best Picks

Best Picks Τρίτης με Euroleague και σημαντικά ματς στην μπάλα!

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Πρεμιέρα στα play offs με ίδια λάθη!

προγνωστικά

Μέχρι 5.00 στο ασιατικό Champions League

προγνωστικά

Combo του 2.85 στο Λονδίνο

προγνωστικά

Απουσίες που δημιουργούν αξία στο Λονδίνο

σημείο ημέρας.

Άρσεναλ – Τσέλσι: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (23/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Παίζουμε αγγλικά μέχρι 3.45

Προγνωστικά στοιχήματος

Απογευματινά σημεία στην Αγγλία στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος από τον Μακράκη, με μία δόση και από Ισπανία.

Καλημέρα σε όλους τους Κουβανέζους. Με αρνητικό πρόσημο έκλεισε η διακοπή των εθνικών αφού και η Δανία ηττήθηκε και οι Ιταλοί δεν κατάφεραν να κερδίσουν. Μετά από το κενό, επιστροφή πάλι στα ωραία, γεμάτα μας σαββατοκύριακα. Ενδιαφέροντα παιχνίδια όλη την ημέρα με την προσοχή της σημερινής στήλης να στρέφεται κυρίως στην Premier League. Ας ξεκινήσουμε τα προγνωστικά στοιχήματος.

Προγνωστικά στοιχήματος: Με την ώθηση του Τζέραρντ

Θα ξεκινήσουμε από το Μπέρμιγχαμ και το παιχνίδι της Άστον Βίλα με την Μπράιτον.  Εποχή Τζέραρντ στα «λιοντάρια» που μοιάζουν σαν βαρέλι δίχως πάτο. Πέντε σερί ήττες και με Σίτι, Λέστερ και Λίβερπουλ να περιμένουν στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές, ο κλοιός σφίγγει. Η Βίλα έχει την 3η χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα, πίσω από τις απογοητευτικές Νόριτς και Νιούκαστλ. Υπάρχουν απουσίες, με τον Ίνγκς όμως να επιστρέφει. Μόνο νίκη θέλει η γηπεδούχος αλλά ένα ενδιαφέρον στατιστικό δεν είναι με το μέρος της. Μόνο 2 από τους 12 προπονητές της στην  Premier League, έχουν κερδίσει στο πρώτο τους παιχνίδι.

Η Μπράιτον ξεκίνησε πολύ καλά αν και στα τελευταία παιχνίδι έχει κάνει μια «κοιλιά» με ισοπαλίες. Παρόλα αυτά παραμένει ακόμα πολύ ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα έχοντας ίδιους βαθμούς με την Γιουνάιτεντ. Η ομάδα του Γκράχαμ Πότερ παραμένει μία από τις τρεις που δεν έχουν ηττηθεί ακόμη εκτός έδρας. Δεν θα έχει στην διάθεσή του τον βασικό τερματοφύλακα Σάντσες, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Νιουκάστλ.

Εκτίμηση: Δύο ομάδες με τελείως διαφορετική ψυχολογία και πορεία μέχρι στιγμής. Μπορεί η Μπράιτον να είναι πιο πάνω, αλλά η Άστον Βίλα έχει πιο ποιοτικό ρόστερ και με την ώθηση που θα της δώσει ο ερχομός του Τζέραρντ αλλά και η επιτακτική ανάγκη της νίκη, πιστεύω ότι θα καταφέρει να επιβληθεί των «γλάρων», ή έστω να μην ηττηθεί.

Με μπροστάρη τον Κριστιάνο

Συνεχίζουμε με προγνωστικά στοιχήματος στο ματς της Γουότφορντ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Γουότφορντ με εξαίρεση την νίκη επί της Έβερτον, βρίσκεται σε αρκετά κακό φεγγάρι με 4 ήττες στα τελευταία 5. Όχι ότι βρίσκεται βέβαια σε καλύτερη κατάσταση η ομάδα του Σόλκσκιερ. Συνεχίζει ακόμη στο τιμόνι των «κόκκινων διαβόλων» μετά και την 2η σερί αποκαρδιωτική εμφάνιση στο «Old Trafford». Ότι έχει καταφέρει στα τελευταία παιχνίδια η Γιουνάιτεντ τα οφείλει σε μεγάλο βαθμό στον Κριστιάνο Ρονάλντο ο οποίος έχει συμμετοχή στα 5 από τα τελευταία 8 γκολ της ομάδας. Η Γουότφορντ μοιάζει η ιδανική ομάδα για να επιστρέψουν οι φιλοξενούμενοι στις νίκες.  Θα συνδυάσουμε το διπλό μαζί με ένα «τεμάχιο» από τον CR7 , ο οποίος μετά από την κακή του εμφάνιση και την σοκαριστική ήττα από την Σερβία θα ψάξει και αυτός την επανασύνδεσή του με τα δίχτυα.

Νιουκάστλ – Μπρέντφορντ

3ο και τελευταίο παιχνίδι από Αγγλία, αυτό της Νιουκάστλ με την Μπρέντφορντ. Η «Αραβική» Νιουκάστλ παραμένει χωρίς νίκη ακόμα στο πρωτάθλημα και φλερτάρει άσχημα, αν και νωρίς ακόμα με τον υποβιβασμό. Νέος προπονητής στην ομάδα, του οποίου το ντεμπούτο όμως αναβάλλεται καθώς βρέθηκε θετικός στον covid. Οι «καρακάξες» έχουν την χειρότερη εντός έδρας άμυνα και το μέλλον δεν φαίνεται αισιόδοξο. Η Μπρέντφορντ έγινε το πρώτο θύμα της Νόριτς μέσα στο γήπεδο της και αποδείχτηκε για άλλη μια φορά ότι για κάποιο λόγο παίζει καλύτερα εκτός έδρας. Έχοντας από την μία την χειρότερη εντός έδρας ομάδα και από την άλλη μια πολύ σκληροτράχηλη εκτός έδρας Μπρέντφορντ, το χέρι μας πάει προς δεξιά. Η γηπεδούχοι όμως καίγονται για την νίκη και δεν έχουν τόση διαφορά ποιοτικά οι ομάδες. Προβλέπω μία ισοπαλία, η οποία ναι μεν θα φέρει και άλλη απαισιοδοξία στην Νιουκάστλ αλλά είναι καλύτερο από το τίποτα.

Σεβίλλη – Αλαβές

Θα κλείσω με προγνωστικά στοιχήματος από την Ισπανία. Η Σεβίλλη θέλει να συνεχίσει τις υψηλές πτήσεις απέναντι στην πολύ φορμαρισμένη προ διακοπής Αλαβές. Χαρακτηριστικό είναι ότι στην βαθμολογία των τελευταίων 5 παιχνιδιών , η Σεβίλλη βρίσκεται 1η και η Αλαβές 3η . Η προϊστορία με γηπεδούχο της Σεβίλλη είναι υπέρ της ομάδας του Λοπετέγι. Ένα σύνολο που φέτος στα εντός έδρας τα πάει εξαιρετικά έχοντας το απόλυτο 5/5. Στη αντίπερα όχθη η Αλαβές προέρχεται από κάτι εντυπωσιακό για τα δεδομένα της ομάδας με 3 νίκες στα τελευταία 4. Με την ισοπαλία να κερδίζεται μέσα στην Βαρκελώνη. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να είναι πολύ βελτιωμένοι και θα βάλουν δύσκολα. Από εκεί και πέρα όμως, βλέπω ότι η καλύτερη ομάδα θα επικρατήσει στο τέλος.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
17:00
Άστον Βίλα - Μπράιτον
1
2.45
BET: 10 units
Μονό
17:00
Νιουκάστλ - Μπρέντφορντ
Χ
3.45
BET: 10 units
Combo
17:00
Γουότφορντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
2 & γκολ Κρ. Ρονάλντο
2.25
BET: 10 units
Δυάδα (3.60)
17:00
Άστον Βίλα - Μπράιτον
1Χ & under 3,5
1.80
17:15
Σεβίλλη - Αλαβές
1 & under 3,5
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις