Όρια «λουκούμια» σε φάουλ και κάρτες

Στοίχημα φάουλ

Στοίχημα φάουλ: Σημεία για όλα τα γούστα με στοίχημα φαόυλ και καρτών δίνει σήμερα ο SuperMario για να σας οδηγήσει στο ταμείο.

Καλησπέρα σε όλους. Επιτέλους λίγο μπαλίτσα καθώς με τις εθνικές δεν είδαμε προκοπή! Ξεκινούν και πάλι τα εθνικά πρωταθλήματα και εκεί θα επικεντρωθούμε σε στοίχημα φάουλ και καρτών ως και 4.60.

Στοίχημα φάουλ: Λίγα φάουλ με Άτκινσον!

Ξεκινάμε με την Αγγλία και το παιχνίδι Νόριτς- Σαουθάμπτον. Δυο ομάδες που προέρχονται από θετικά αποτελέσματα πριν τη διακοπή και θέλουν να συνεχίσουν έτσι. Θεωρώ ότι δε θα χαλάσει κανέναν η ισοπαλία και όσο το παιχνίδι θα είναι ισόπαλο θα ευνοεί τα λίγα φάουλ. Ο ρεφ Άτκινσον επίσης ευνοεί τα λίγα φάουλ με μόλις 15.86 μέσο όρο. Συγκεκριμένα, μόλις μία φορά στα τελευταία 7 έχει ξεπεράσει τα 21 φάουλ που είναι σημερινό όριο. Η Νόριτς παραχωρεί λίγα φάουλ (9,73) αν και έχει σκληρύνει με την έλευση του νέου προπονητή. Οι φιλοξενούμενοι 11,27 παραχωρούν ωστόσο δε τα παραχωρούν τόσο εύκολα όσο δείχνει το νούμερο αυτό. Πάω δυνατά με το under 21,5 σε απόδοση 1.82.

Πιθανή κόκκινη στην Αγγλία!

Συνεχίζω με Premier League και το παιχνίδι Μπέρνλι- Κρίσταλ Πάλας. Ρεφ ο Χούπερ με περίπου 3 κάρτες μέσο όρο. Η Μπέρνλι που βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού δέχεται 2,35 κάρτες μέσο όρο ενώ οι φιλοξενούμενοι 1,73. Θα πάω με την καλοπληρωμένη κόκκινη στο 4.60 καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν δεχτεί ακόμα και πιστεύω αυτό θα γίνει σήμερα.

Σάντσεθ ο αγαπημένος μου!

Και συνεχίζω στο τελευταίο μου σημείο με στοίχημα φάουλ από Primera Division. H Ατλέτικο Μαδρίτης αντιμετωπίζει την πολύ καλή ως τώρα Οσασούνα. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι έχουν να γευτούν τη χαρά της νίκης εδώ και 5 παιχνίδια και αν συνεχίσουν έτσι πιθανό είναι να κινδυνεύσουν κιόλας. Οι γηπεδούχοι από την άλλη που παραχωρούν 12,08 φάουλ ανά παιχνίδι θέλουν να μείνουν στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Επίσης, χαρακτηρίζονται από αρκετή σκληρότητα στο παιχνίδι τους. Η Οσασούνα παραχωρεί 14,69 φάουλ ανά παιχνίδι. Ο Σάντζεθ Μαρτίνεθ που σφυρίζει είναι ο αγαπημένος μου διαιτητής από την Ισπανική χερσόνησο καθώς σφυρίζει 29,67 φάουλ ανά παιχνίδι.

Καλή τύχη.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
17:00
Νόριτς - Σαουθάμπτον
Under 21,5 φάουλ
1.82
BET: 25 units
Μονό
17:00
Μπέρνλι - Κρίσταλ Πάλας
Κόκκινη κάρτα στο ματς
4.60
BET: 5 units
Mονό
19:30
Ατλέτικο Μαδρίτης - Οσασούνα
Over 24,5 φάουλ
2.00
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις