Σημείο, γκολ και μια «μπομπίτσα»

Προγνωστικά Αγγλίας

Προγνωστικά Αγγλίας, γράφει ο Jim Tsilo. Επιλογές από τρείς κατηγορίες, με σημεία, γκολ και μια πρόταση με ρίσκο.

Προγνωστικά Αγγλίας: Υπερτιμημένο το over στο Χαλ 

Χαιρετώ τη παρέα. Εδώ είμαστε και σήμερα Σάββατο με τα αγαπημένα προγνωστικά Αγγλίας. Γενικά θέλει πολύ προσοχή μετά από διακοπή για εθνικές, ειδικά στα εν λόγω πρωταθλήματα. Πολλά τα παιχνίδια, υπάρχουν ευκαιρίες, ελπίζω να πάμε καλά όπως τη τελευταία φορά.

Εκκίνηση από Championship και το παιχνίδι Χαλ – Μπέρμιγχαμ. Ισορροπημένο το σετ, αρκετά κοντά σε δυναμική οι δύο ομάδες. Δε βγάζουν μάτια, η Χαλ δείχνει σε πιο άσχημη φάση, αφού της λείπουν τα αποτελέσματα. Καλή η παράδοση κόντρα στη Μπέρμιγχαμ και σε αποτελέσματα και σε γκολ, θα επιδιώξει να τη συνεχίσει. Δυσκοίλια η Χαλ ειδικά εντός, αλλά πλέον πρέπει να κυνηγήσει βαθμούς. Η Μπέρμιγχαμ παίζει καλύτερη μπάλα, δε νομίζω να κλειστεί, δύσκολα θεωρώ θα μείνει χαμηλά το σκορ.

Σημείο και γκολ… επί τρία

Στη League One έχουμε το παιχνίδι Φλίτγουντ – Μόρκαμ. Στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας έκαστες, δημιουργούν και δέχονται με ευκολία φάσεις φέτος. Σταθερά με αρκετά γκολ τα παιχνίδια τους, κίνητρο υπάρχει και από τις δύο πλευρές, οπότε δε νομίζω να δούμε κλειστό παιχνίδι. Βέβαια Αγγλία είμαστε, μπορεί να δούμε κάνα 0-0 και και να το φυσάω και να μη κρυώνει. Ας ελπίσουμε όχι…

Συνεχίζουμε με αγαπημένη National και το παιχνίδι Μπόρεχαμ Γουντ – Μέιντενχεντ. Σταθερά καλοί φέτος οι γηπεδούχοι, διατηρούνται σε απόσταση βολής από τη κορυφή. Ανέλπιστη η ισοφάριση που δέχτηκαν στο προηγούμενο ματς με την Άλντριγχαμ τους έκοψε βαθμούς. Η Μέιντενχεντ δεν είναι κακή ομάδα, αλλά δέχεται με χαρακτηριστική ευκολία γκολ. Δύσκολα θα κοντράρει τους ποιοτικότερους γηπεδούχους, λογικά χαμηλά ο άσος, αλλά μπαίνει σε δυάδα.

Προγνωστικά Αγγλίας: Ήρθε η ώρα της Κάρντιφ

Υποσχέθηκα «μπομπίτσα» και ελπίζω να τη βρούμε. Στη Championship η Πρέστον υποδέχεται τη Κάρντιφ. Δε θαμπώνει ούτε φέτος η Πρέστον, πάντως διατηρείται σε ασφαλή απόσταση από τις τελευταίες θέσεις. Εκεί βρίσκεται όμως η Κάρντιφ, που μόλις τη προηγούμενη αγωνιστική έκανε επιτέλους νίκη. Μια νίκη στα τελευταία 11 είναι κακός απολογισμός για μια ομάδα που χτυπούσε πόρτα πλέι-οφ πέρυσι. Δεδομένη η ποιότητα στους φιλοξενούμενους, αν ελαττώσουν τα παιδικά λάθη, θα δούνε προκοπή… Σημαντική η απώλεια του Γερμανού στόπερ – ηγέτη Μπάουερ για τη Πρέστον. Καλύτερη ευκαιρία δε θα βρούνε οι φιλοξενούμενοι, που διατηρούν και αρκετά καλή παράδοση. Σε τιμές αρκετά άνω του τριπλασιασμού αξίζει το ρίσκο.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
17:00
Χαλ - Μπέρμιγχαμ
Over 2,5
2.32
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 3.38
17:00
Φλίτγουντ Τάουν - Μόρκαμ
Over 2,5
1.88
17:00
Μπόρεχαμ Γουντ - Μέιντενχεντ Γιουνάιτεντ
1
1.68
BET: 20 units
Μονό
17:00
Πρέστον - Κάρντιφ
2
3.60
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις