Μπορεί η Κόβεντρι

Στοίχημα Championship

Επιστροφή στα πρωταθλήματα με σημείο από την Championship στηρίζοντας την καλύτερη εικόνα των φιλοξενούμενων

Στοίχημα Championship: Με τους φιλοξενούμενους στο 1.85

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες.  Οι εθνικές έλαβαν τέλος και εμείς προχωράμε δυναμικά με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων με στοίχημα Championship.

Προγνωστικά με στοίχημα Championship στην Αγγλία έχει σήμερα το μενού, αρχής γενομένης, από την αναμέτρηση της Σέφιλντ Γιουνάιντετ, κόντρα στην Κόβεντρι. Τρεις  συνεχόμενες αγωνιστικές μακριά από την χαρά της νίκης οι γηπεδούχοι, μετά την ήττα με 3-1 από την Μπλακμπερν. Νωρίς πήρε κεφάλι στο σκορ η Σέφιλντ, όμως δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα της, αφού εν τέλει η Μπλακμπερν, γύρισε το ματς και πήρε το τρίποντο.

Από απίστευτη νίκη προέρχεται η Κόβεντρι. Επιβλήθηκε με 3-2 της Μπρίστολ, μένοντας πίσω στο σκορ δις, αλλά και με παίχτη λιγότερο. Όλα έδειχναν ότι δεν θα κατάφερνε να πάρει κάτι από το ματς, όμως πήρε και με το παραπάνω, αφού έφτασε σε ολική ανατροπή παίρνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο. Είναι ψηλά στην βαθμολογία, δικαίως και εκεί θέλει να παραμείνει.

Από τις δυνατές ομάδες της κατηγορίας η Κόβεντρι, παρά το γεγονός ότι στα εκτός προβληματίζει. Από την άλλη η Σέφιλντ δεν εμπνέει σε καμία περίπτωση εμπιστοσύνη. Πιστεύω ότι μπορούν να πάρουν κάτι οι φιλοξενούμενοι και για αυτό θα ποντάρω στο Χ2 σε απόδοση 1.85.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
14:30
Σέφιλντ Γιουνάιντετ - Κόβεντρι
Χ2
1.85
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις