Σνούκερ: Για over… εις διπλούν

Σνούκερ: Για over... εις διπλούν

Ο Τζαντ Τραμπ και ο Κάιρεν Γουίλσον έχουν τα προσόντα να μας προσφέρουν σασπένς και θέαμα, στον πρώτο ημιτελικό του Champion of Champions.

Στην τελική ευθεία μπήκε το τουρνουά των πρωταθλητών του σνούκερ και ο πρώτος ημιτελικός ιντριγκάρει και από στοιχηματικής πλευράς.

Κι αν είναι υπερβολικό να χαρακτηρίσουμε σύγχρονο clasico τους αγώνες του Τζαντ Τραμπ με τον Κάιρεν Γουίλσον, δεν υπάρχει αμφιβολία για κάτι άλλο. Ότι, αυτήν τη στιγμή τουλάχιστον, δεν υπάρχουν καλύτεροι παίκτες από τους δυο τους, σ’ αυτήν την ηλικία (κοντά στα 30).

Το γεγονός ότι εδώ και χρόνια υπάρχει μια άτυπη μεταξύ τους κόντρα, δίνει πρόσθετο ενδιαφέρον και στην αποψινή αναμέτρηση που κρίνεται στα 6 νικηφόρα frames (best of 11). Κανείς από τους δύο, άλλωστε, δεν έχει κατακτήσει το Champion of Champions και διψά για την πρόκριση.

Τι ποντάρουμε λοιπόν; Οι προηγούμενοι αγώνες δεν οδηγούν σε συμπεράσματα, καθώς έχουν μεσολαβήσει αρκετά 24ωρα ξεκούρασης. Αναμφίβολα, πάντως, το ψυχολογικό boost του Γουίλσον από την πειστική νίκη επί του Ρόμπερτσον (6-4) τον καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνο. Ιδίως από τη στιγμή που ο Τραμπ δεν έχει πείσει ότι βρίσκεται στην τοπ φόρμα του (παρά το 6-0 επί του Ράιαν Ντέι).

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019 αναδείχθηκε νικητής και στους τρεις «κανονικούς» αγώνες που έδωσε πέρυσι με τον Γουίλσον. Από την άλλη, ο Warrior έχει κερδίσει τους πιο σημαντικούς. Τον προημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του 2020, τον ημιτελικό του Masters του 2018 και, φυσικά, τον τελικό του Shanghai Open του 2015. Το 2018, επίσης, είχε νικήσει με 6-1 τον Τραμπ και στο Champion of Champions (προημιτελικός).

Θα αποφύγουμε να ποντάρουμε σε νικητή. Το over τόσο στα frames όσο και στα century breaks προσφέρουν καλές αποδόσεις και είναι κάτι παραπάνω εφικτά. Ειδικά στα «κατοστάρια», που πάντοτε εμπεριέχουν ρίσκο, η αξιοπιστία και των δύο παικτών μας δίνει πολλές ελπίδες κέρδους.

Μονό
21:00
Τραμπ - Γουίλσον
Over 9,5 frames
2.00
BET: 15 units
Μονό
21:00
Τραμπ - Γουίλσον
Over 2,5 centuries
2.25
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις