Προγνωστικά Λίβερπουλ – Άρσεναλ: Χωρίς διπλό από το 2012

Προγνωστικά Λίβερπουλ Άρσεναλ

Τα εθνικά πρωταθλήματα επιστρέφουν στην δράση και το Bet of the Day ταξιδεύει στην Αγγλία, για τα προγνωστικά μιας αναμέτρησης που άλλοτε έκρινε τίτλους.

Το Bet of the Day του Σαββάτου επιστρέφει στα ποδοσφαιρικά γήπεδα και συγκεκριμένα με τα προγνωστικά της αναμέτρησης του «Άνφλιντ», ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Μια θέση και δύο βαθμοί χωρίζουν τις δύο ομάδες, με τους «κόκκινους» να βρίσκονται στην 4η και τους «κανονιέρηδες» στην 5η θέση, μετά από 11 αγωνιστικές.

  • «Άνφλιντ», Μερσεϊσάιντ (53.594)
  • Έχουν βρεθεί αντιμέτωπες 233 φορές στο παρελθόν, ανεξαρτήτου διοργάνωσης. Η Λίβερπουλ μετρά 91 νίκες, η Άρσεναλ 81, ενώ 61 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.
  • Είναι η αναμέτρηση υπ’αριθμόν 59 στην Premier League ανάμεσά τους. 23 – 19 – 16 είναι το ρεκόρ, με τα τέρματα να είναι 97 υπέρ της Λίβερπουλ και 72 υπέρ της Άρσεναλ. Μάλιστα, μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτετ έχει σκοράρει περισσότερα γκολ απέναντι στην Λίβερπουλ από το 1992 μέχρι και σήμερα.
  • Τελευταία νίκη της Άρσεναλ στο Άνφιλντ, το 2012 με τον Μικέλ Αρτέτα να… αγωνίζεται σε όλο το 90λεπτο.
  • Μόλις 1 ήττα έχει ο Κλοπ, ως προπονητής της Λίβερπουλ απέναντι στην Άρσεναλ.
  • Οι τρεις τελευταίες ήττες της Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα, προέρχονται από συλλόγους του Λονδίνου.
  • Στα 20 τελευταία ματς στο Άνφιλντ είχαν 18 goal/goal και 16 over 2,5.

 

Λίβερπουλ

Ρεπορτάζ: Στην καλύτερη χρονική στιγμή για τους «κόκκινους» ήρθε η διακοπή για τους διεθνής αγώνες. Πρώτα η εντός έδρας ισοπαλία (2-2) με τη Μπράιτον, όπου έχασαν προβάδισμα 2 γκολ και έπειτα η πρώτη ήττα της σεζόν στο Λονδίνο με 3-2 από τη Γουέστ Χαμ, έδειξαν πως η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ χρειαζόταν ένα «διάλειμμα». Στους 4 βαθμούς έχει φτάσει η διαφορά από την κορυφή και την Τσέλσι και σίγουρα στο Λίβερπουλ δε θέλουν να δουν τη διαφορά να αυξηθεί κι άλλο. Προλαβαίνει την αναμέτρηση ο Μανέ, ο οποίος επέστρεψε με τραυματισμό από τη διακοπή, τελευταία στιγμή θα κριθεί του Ρόμπερτσον, ενώ αμφίβολη είναι και η κατάσταση του αρχηγού Χέντερσον.

Stat attack: 7 συμμετοχές σε γκολ έχει ο Σαλάχ κόντρα στην Άρσεναλ (5 γκολ, 2 ασίστ).

Απουσίες: Φιρμίνο, Κεϊτά, Γκόμεζ, Μίλνερ, Έλιοτ, Τζόουνς

Ενδεκάδα (4-3-3): Άλισον – Αλεξάντερ Άρνολντ, Μάτιπ, φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον (Τσιμίκας) – Τσάμπερλεϊν, Φαμπίνιο, Τιάγκο – Σαλάχ, Ζότα, Μανέ

 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

Άρσεναλ

Ρεπορτάζ: Αν κάποιος έλεγε σε οπαδό της Άρσεναλ την 3η αγωνιστική, ότι την 11η θα βρισκόταν στην πέμπτη θέση, δυο βαθμούς πίσω από Λίβερπουλ και έξι πίσω από την κορυφή θα γελούσε. Κι όμως ο Μίκελ Αρτέτα τα κατάφερε! Πρόωρη επιστροφή για τους Ομπαμεγιάνγκ και Τόμας Πάρτεϊ από τις διεθνείς υποχρεώσεις λόγω μικροτραυματισμών, χωρίς ωστόσο να μένουν εκτός αποστολής για την αναμέτρηση. Κλειστά κρατά τα χαρτιά για την ενδεκάδα ο Ισπανός τεχνικός.

Stat attack: Οι «κανονιέρηδες» μετρούν ένα αήττητο σερί από τις 11 Σεπτέμβρη, με 6 νίκες και 2 ισοπαλίες, έχοντας δεχθεί μόλις 3 γκολ!

Απουσίες: Τζάκα, Κολάσινατς

Ενδεκάδα (4-4-2): Ραμσντέιλ – Τομιγιάσου, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Τίρνεϊ – Τόμας, Λοκόνγκα, Σμιθ Ρόου, Σακά – Ομπαμεγιάνγκ (Όντεγκααρντ), Λακαζέτ.

Προγνωστικά:

Ένα δυνατό τεστ για την Άρσεναλ είναι αυτή η αναμέτρηση και μπορεί να δείξει πράγματα για το μέλλον της ομάδας στο πρωτάθλημα. Πετυχαίνει όμως τη Λίβερπουλ σε μια φάση που θέλει να επιστρέψει στις νίκες, με τον άσο βέβαια να εκτιμάται πολύ χαμηλά για την δυσκολία του αγώνα. Η προϊστορία δείχνει γκολ και over και με την άμυνα των γηπεδούχων να είναι αρκετά άστατη τη φετινή σεζόν μπορεί να προκύψει και πάλι. Στο 1.83 βρίσκεται το goal/goal και over 2,5 στη Novibet.

Στα ειδικά παικτών, ο Σμίθ – Ρόου της Άρσεναλ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και δοκιμάζει σε κάθε ματς τα πόδια του. Απόδοση λίγο πάνω από 2.50 έχει η επιλογή να έχει σουτ στην εστία. Όσο για τη Λίβερπουλ, ο Τρεντ Αλεξάντερ – Άρνολντ εκτελεί σχεδόν όλα τα στημένα της ομάδας, ενώ ουκ ολίγες φορές σεντράρει με στόχο κάποιον συμπαίκτη του. Μια ασίστ δεν είναι απίθανη στην αναμέτρηση, ειδικά σε περίπτωση απουσίας του Ρόμπερτσον, με την επιλογή αυτή να βρίσκεται σε απόδοση 2.80.

Μονό
19:30
Λίβερπουλ - Άρσεναλ
Goal/goal & over 2,5
1.83
BET: 15 units
Ειδικά παικτών
19:30
Λίβερπουλ - Άρσεναλ
Σμιθ - Ρόου over 0.5 προσπάθεια προς την εστία
2.55
BET: 8 units
Ειδικά παικτών
19:30
Λίβερπουλ - Άρσεναλ
Αρνολντ over 0.5 ασίστ
2.80
BET: 8 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις