Με Τσέλσι και Λέχια Γκντανσκ… στο δρόμο προς το ταμείο

Προγνωστικά στοιχήματος

Προγνωστικά στοιχήματος σε Αγγλία και Πολωνία από τον Luca Toni, με τα κόρνερ στο προσκήνιο σε Combo επιλογές.

Combo με φόντο το ταμείο

Επιστροφή στα εγχώρια πρωταθλήματα με προγνωστικά στοιχήματος. Να διευρύνει το αήττητο σερί της στα 8 παιχνίδια θα επιχειρήσει η Τσέλσι στο Kings Power Stadium το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα φιγουράρει η Τσέλσι με 26 βαθμούς. Απέχοντας τρεις βαθμούς από τους διώκτες της (Μαντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χάμ). Διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα με μόλις 4 γκολ παθητικό και τη δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση με 27 τέρματα. Προέρχεται από το απρόσμενο 1-1 στο Στάμφορντ Μπριτζ απέναντι στη Μπέρνλι, αποτέλεσμα που διέκοψε σερί 6 διαδοχικών νικηφόρων παιχνιδιών. Παρά το ατυχές αυτό αποτέλεσμα άπαντες στο στρατόπεδο των Λονδρέζων παραμένουν ικανοποιημένοι με τον τρόπο που εξελίσσεται η σεζόν. Εντυπωσιακές και οι εκτός έδρας επιδόσεις της, με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στις ομάδες των υψηλών στρωμάτων του βαθμολογικού πίνακα. Τέσσερις απαραβίαστες εστίες σε πέντε εξορμήσεις και μόλις ένα γκολ παθητικό στα ταξίδια της!!!

Αναμφίβολα ο κόουτς Τόμας Τούχελ έχει αφήσει το δικό του αποτύπωμα και έχει εμφυσήσει πνεύμα νικητή στην ομάδα. Δίνοντας μεγάλη έμφαση στα μετόπισθεν χωρίς αυτό όμως να στοιχίζει σε παραγωγικότητα. Επιστρέφουν στην αποστολή Μάουντ και Λουκάκου, όπως και ο Μάρκος Αλόνσο μετά τα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισαν. Παραμένουν εκτός δράσης ο Ματέο Κόβασιτς και ο Τίμο Βέρνερ.

Τρία ματς χωρίς νίκη για τη Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς που βρίσκεται στη 12η θέση, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 15 από τους πιθανούς 33 βαθμούς έως τώρα. Οι έντονες φήμες για αποχώρηση του προπονητή (έντονο το ενδιαφέρον της Μαν.Γιουνάϊτεντ που τον προορίζει για αντικαταστάτη του Σόλτσκιερ) έχουν αποδιοργανώσει την ομάδα.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι «αλεπούδες» δεν κατάφεραν να διατηρήσουν ανέπαφα δίχτυα για 10 παιχνίδια και έχουν δεχτεί τουλάχιστον δύο τέρματα στα τρία τελευταία εντός απέναντι σε κορυφαίες ομάδες του βαθμολογικού πίνακα. Επίσης τρέχουν ένα αρνητικό σερί από τη σεζόν 1997-98, όπου δεν κατάφεραν ποτέ να επικρατήσουν της ομάδας που ξεκινά την αγωνιστική εβδομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας!

Σαφές προβάδισμα νίκης στην ποιοτικότερη Τσέλσι του Τούχελ. Ομάδα που εκτός των άλλων έχει συνοχή (τεράστια η συνεισφορά των Ζορζίνιο και Καντέ στο κομμάτι αυτό) και ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο. Θα το συνδυάσω με το over 8,5 συνολικά κόρνερ. Σημείο που έχει επαληθευτεί και στις 10 τελευταίες αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Και βρίσκεται σε απόλυτη σύμπνοια με τα στατιστικά αμφοτέρων(11,6 ο μέσος όρος συνολικών κόρνερ για την Τσέλσι και 11,2 για τη Λέστερ). Επιλογή λοιπόν το 2 &over 8,5 συνολικά κόρνερ στα προγνωστικά στοιχήματος.

Μένει ζωντανή στη μάχη του τίτλου η Λέχια Γκντάνσκ!

Σάββατο απόγευμα και η Σταλ Μίελετς υποδέχεται την πρωτοπόρο Λέχια, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Εξτρακλάζα στην Πολωνία.

Έβδομη στο βαθμολογικό πίνακα η Σταλ, με αξιοπρεπή πορεία και ρεκόρ 5-5-4. Επιδεικνύει μια σχετική σταθερότητα και στην έδρα της μετρά 4-1-2. Παραμένει αήττητη στα πέντε τελευταία ματς πρωταθλήματος.

Σε εξαιρετική κατάσταση και η Λέχια πριν τη διακοπή. Με 4 νίκες και μια ισοπαλία στα πέντε πιο πρόσφατα, διεκδικεί στα ίσα με τη Λεχ Πόζναν τον τίτλο. Εκτός έδρας έχει μόλις μια ήττα σε εφτά παιχνίδια (3-3-1 με 12-6 τέρματα). Απέναντι στη Σταλ Μίελετς μετρά δύο νίκες στις δύο μοναδικές φορές που τέθηκαν αντιμέτωπες. Πιθανότατα θα τριτώσει το καλό για τους ισχυρούς φιλοξενούμενους που έχουν τεράστιο κίνητρο ώστε να μείνουν σε επαφή με την κορυφή.

Θα επιλέξω το ενδεχόμενο της μη ήττας τους και θα το συνδυάσω με το over 10,5 συνολικά κόρνερ. Καθώς η Λέχια έχει τον υψηλότερο μέσο όρο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο (13,1 /αγώνα). Υψηλός και ο αντίστοιχος μέσος όρος της Σταλ Μίελετς με 10,4. Σύμμαχος μας η μικρή πρόσφατη παράδοση με τις δύο μεταξύ τους μονομαχίες να καταγράφουν 17 κόρνερ έκαστη, καθώς και το γήπεδο κλουβί των 7.000 θέσεων. Τελική μου επιλογή το Χ2 & over 10,5 συνολικά κόρνερ στα προγνωστικά στοιχήματος.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
14:30
Λέστερ - Τσέλσι
2 & over 8,5 κόρνερ
2.25
BET: 20 units
Combo
18:30
Σταλ Μίελετς - Λέχια Γκντανσκ
X2 & over 10,5 κόρνερ
2.15
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις