Βροχή τα γκολ στην έδρα της πρωτοπόρου

Βροχή τα γκολ στην έδρα της πρωτοπόρου

Με τα προγνωστικά Πολωνίας ασχολήθηκε σήμερα ο Κεμανεντζής και έβγαλε... λαβράκι.

Καλωσορίζω για άλλη μια φορά όλους τους φίλους του koubanezos.gr στη στήλη μας. Με τη Ζιμπάμπουε ασχοληθήκαμε την τελευταία φορά στα προγνωστικά μας και έγινε χαμός καθώς όλοι έψαχναν το τι παίχτηκε κάτω εκεί στην Αφρική με τον Γουίλυ τον μαύρο θερμαστή και χάθηκε το ματς από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες. Μπήκαν λιοντάρια στο γήπεδο; Έγινε πραξικόπημα;  Τελικά δεν εμφανίστηκαν οι διαιτητές  σε κανένα ματς της χώρας οπότε, επιστράφηκε το ποντάρισμά μας πίσω και μας έμεινε ο ωραίος χαβαλές που κάναμε. Αφήνουμε, λοιπόν, την ηλιοκαμμένη Ήπειρο και με μεγάλη προσοχή θα πάμε στην Πολωνία και στην έδρα της Λεγκνίτσα η οποία φιλοξενεί την Όντρα Όπολε.

Προγνωστικά: Mιέντζ Λέγκνικα – Οντρα Οπόλε

Η ομάδα της Λεγκνίτσα βρίσκεται στην κορυφή της κατηγορίας. Τελευταία φορά που γνώρισε την ήττα στο πρωτάθλημα  ήταν στις 26/09/21 από την Στόμιλ Ολσζτίν εκτός έδρας με 3-0. Έκτοτε μετρά 6 νίκες και 2 ισοπαλίες δείχνοντας πλέον ξεκάθαρα ότι ενδιαφέρεται αποκλειστικά για το πρωτάθλημα, καθώς στο ματς κυπέλλου με τη Λέτζνα έκανε την εμφάνισή της με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα και αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι. Βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, διαθέτει τέσσερις-πέντε παίχτες “κλειδιά” που το έχουν το γκολάκι. Ο γκολκίπερ Λεναρνίκ είναι καλός μαέστρος στα μετόπισθεν και για αυτό δέχεται λίγες φάσεις από τους αντιπάλους τους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

Η Όντρα Όπολε παίζει γρήγορο ποδόσφαιρο και εκτός και εντός έδρας. Σκοράρει με μεγάλη συνέπεια, αλλά παράλληλα δέχεται και εύκολα το γκολ. Με 2 νίκες, 1 ήττα και 2 ισοπαλίες στα τελευταία παιχνίδια δείχνει ότι είναι σκληρό καρύδι για τους αντιπάλους της. Στο κύπελλο γνώρισε την ήττα και αποκλείστηκε από τη σημερινή της αντίπαλο με το βαρύ 4-0. Περιμένουμε να δείξει ιδιαίτερο ζήλο για να πάρει κάτι θετικό από μία δύσκολη έδρα. Και οι γηπεδούχοι, αλλά και οι φιλοξενούμενοι με τον τρόπο που παίζουν μας προμηνύουν πως θα δούμε αρκετά γκολ.

 Όχι δεν θα πάμε σε combo όπως σας έχουμε καλομάθει, αλλά στο καλοπληρωμένο over 2,5.


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Μονό
21:30
Mιέντζ Λέγκνικα - Οντρα Οπόλε
Over 2,5
1.91
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις