Τα θηρία που ξυπνάνε και ο Σενγκέλια

Προγνωστικά Euroleague

Ο Playmaker επανέρχεται με προγνωστικά Euroleague. Σε τρία γήπεδα, ποντάρει σε combo καθώς βλέπει νίκες των φαβορί, αλλά και ένα ειδικό.

Προγνωστικά Euroleague με combos και ειδικό

Καλημερίζω την κουβανέζικη παρέα. Προγνωστικά Euroleague στην τελευταία βραδιά της διαβολοβδομάδας με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει επτά αγώνες. Το ελληνικό ενδιαφέρον είναι στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τη Μακάμπι και το δυνατότερο ζευγάρι είναι η Ζενίτ με την Αρμάνι. Πάμε όμως στα στοιχηματικά.

Με την ψυχολογία στα ύψη

Η Ούνιξ υποδέχεται την Άλμπα στο Καζάν μετά την άνετη επικράτηση επί της Αρμάνι με 97-71. Με 4/5 θετικά αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια συμπλήρωσε 5 νίκες και η ψυχολογία είναι στο ζενίθ. Εντός δέχεται μόλις 71 πόντους ανά αγώνα. Αμφίβολος ο Βοροντσέβιτς.

Η Άλμπα ηττήθηκε και από τη Ζενίτ και με 4/5 ήττες στα τελευταία παιχνίδια είναι στον πάτο της βαθμολογίας. Βρίσκουν τα πατήματά τους οι Έρικσον, Λάμερς και Τίεμαν, αλλά το ρόστερ της στερείται ποιότητας. Εκτός σκοράρει 74 πόντους. Αμφίβολοι οι Σνάιντερ και Ολίντ.

Εκτίμηση: Βλέπω την Ούνιξ να βάζει άλλη μια νίκη στο σακουλάκι της σε ένα παιχνίδι που το σκορ δε θα ανέβει σε πολύ υψηλά επίπεδα.

Πρέπει να αρχίσει την αντεπίθεση

Στο Κάουνας η Ζαλγκίρις φιλοξενεί τη Φενέρμπαχτσε. Προχθές πέτυχε την πρώτη της νίκη στη φετινή διοργάνωση, απέναντι στον Παναθηναϊκό. Σε καμία περίπτωση δεν εντυπωσιάζει με την απόδοσή της και παρουσιάζει αρκετά κενά, ειδικά στη ρακέτα που έχει πληγεί από τραυματισμούς. Απόντες και πάλι Γιανκούνας και Λοβέρν.

Η Φενέρ ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό. Πλασματικό το ρεκόρ της μέχρι στιγμής. Όχι ότι έχει παίξει τρομερό μπάσκετ, αλλά έχασε πολλά παιχνίδια στο τέλος και κυρίως λόγω του κυρίου στον πάγκο. Το ρόστερ της είναι για οκτάδα και πρέπει να το αποδείξει κάποια στιγμή. Σήμερα δίνει ένα από τα ευκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια και πρέπει να επανέλθει μετά την ήττα στο Μόναχο. Αμφίβολοι οι Μπαρτέλ και Πιέρ.

Εκτίμηση: Δε χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω. Νομίζω είναι ξεκάθαρο πως βλέπω διπλό με το απαραίτητο χάντικαπ. Όσο για το σύνολο των πόντων, δεν είναι και οι πιο θεαματικές ομάδες, αλλά μπορούν να φτάσουν γύρω στο 70!

Δεν έγινε ξαφνικά και ΤΣΣΚΑ(!)

Κλείνω με την αναμέτρηση της Μπασκόνια με την ΤΣΣΚΑ. Αλλαγή προπονητή ήταν το σοκ που χρειαζόταν η Μπασκόνια για να επανέλθει στις νίκες και μάλιστα εμφατικά απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα. Δεν έγινε βέβαια ξαφνικά καλή ομάδα. Εκπληκτικός Γκεντράιτις, αλλά και ο Ένοχ που έκανε double double. Πρόβλημα ωστόσο στη ρακέτα, καθώς ο Νόκο θεωρείται ξένο σώμα και δεν υπάρχουν λύσεις. Πίτερς και Ραιέστε είναι εκτός, ενώ αμφίβολος είναι ο Κοστέλο.

Η ΤΣΣΚΑ ηττήθηκε στη Βαρκελώνη κυρίως λόγω του Μίροτιτς. Κακό τέταρτο δεκάλεπτο και ήρθε η 4η ήττα στα τελευταία πέντε ματς. Στα θετικά η εμφάνιση του Σενγκέλια που φαίνεται να επανέρχεται για να βοηθήσει την ομάδα του να ανέβει στη βαθμολογία. Παραφωνία συνεχίζει να είναι ο Σβεντ που δε θυμίζει τα προηγούμενα χρόνια. Αμφίβολος ο Μπολομπόι.

Εκτίμηση: Παραδοσιακά τα παιχνίδια των δυο ομάδων έχουν ψηλό σκορ. Θα το συνδυάσω με το διπλό καθώς πιστεύω πως το θηρίο της ΤΣΣΚΑ θα ξυπνήσει και έχει την ευκαιρία να το κάνει απέναντι σε μια μέτρια ομάδα. Όσο για τα ειδικά, αξίζει το ποντάρισμα στο Σενγκέλια που στις κατηγορίες πόντων, ριμπάουντ και ασίστ έχει μ.ό. συνολικά 22,2.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

 

Combo
18:00
Ούνιξ – Άλμπα Βερολίνου
1 (-3,5) & under 161,5
1.90
BET: 20 units
Μονό
20:45
Ζαλγκίρις - Φενέρμπαχτσε
2 (-3,5)
1.90
BET: 25 units
Combo
20:45
Ζαλγκίρις - Φενέρμπαχτσε
2 (-5,5) & over 138,5
2.95
BET: 12 units
Combo
21:30
Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ
2 & Over 147,5
2.00
BET: 25 units
Ειδικό
21:30
Μπασκόνια – ΤΣΣΚΑ
Σενγκέλια Over 20,5 PRA
2.27
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις