Μεγάλο διάστημα τα 31 λεπτά

προγνωστικά

Προγνωστικά απ' την αναμέτρηση της Ligue 1 μεταξύ της Μονακό και της Λιλ έχει ο Bet Minute, σε απόδοση 1.85.

Γρουσούζικος αποδείχθηκε ο 3ος όμιλος των ΠΠΚ παίκτη μου. Η Ιταλία παρουσίασε παθογένειες ου παρελθόντος και θα χρειαστεί τα μπαράζ για να πάει, αν πάει, στο Κατάρ. Η δε Ελβετία μπλόκαρε για ένα ημίχρονο κόντρα στην Βουλγαρία, ίσα-ίσα για να χάσουμε εμείς. Τεσπά. Επιτέλους τέλος οι Εθνικές, ξαναμπαίνουμε σε κανονική ροή, με απανωτά ματς και προγνωστικά Τετάρτη-Κυριακή μέχρι τα Χριστούγεννα.

Παρασκευούλα σήμερα και πάω μέχρι το Πριγκιπάτο. Όχι το δικό μας, αυτό του Βόλου, αλλά αυτό του Μονακό. Η ομώνυμη ομάδα υποδέχεται την Λιλ. Αμφότερες έχουν μείνει πίσω στην βαθμολογία και η διακοπή λογικά τις βοήθησε. Πήραν ανάσες και μπαίνουν στο ματς πανέτοιμες. Λογικά, ξαναλέω. Είναι ματς που το θέλουν πολύ για να ξεκολλήσουν απ’ την μετριότητα.

Πιστεύω πως θα το διεκδικήσουν απ’ το πρώτο σφύριγμα. Κοιτάζοντας τα lines, παρατήρησα πως αυτό του early γκολ είναι πολύ ψηλά, τοποθετημένο στο 31ο λεπτό. Μεγάλο διάστημα και θα το τιμήσω στο 1.85. Άλλωστε, είναι το αγαπημένο εύρος της Λιλ. Έξι απ’ τα 16 γκολ της, μπήκαν μέχρι το 31’.

Τα λέμε ξανά Σάββατο ή Κυριακή. Ανάλογα τις ευκαιρίες που θας παρουσιαστούν…

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!
Μονό
22:00
Μονακό - Λιλ
Γκολ πριν το 31’
1.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις