Value bet αποδόσεις για Έβανς και “Παπ”

Value bet αποδόσεις για Έβανς και “Παπ”

Με το Ολυμπιακός - Μακάμπι θα ασχοληθεί στα προγνωστικά μπάσκετο Guibert. Υπάρχει αξία στα ειδικά παικτών.

Προγνωστικά μπάσκετ: Ολυμπιακός – Μακάμπι

 Μεγάλο ματς απόψε στο ΣΕΦ. Ολυμπιακός εναντίον Μακάμπι στα προγνωστικά μπάσκετ, Μπαρτζώκας εναντίον Σφαιρόπουλου, δηλαδή ο νυν απέναντι στον πρώην που είχε πάρει τη θέση του νυν! Η Μακάμπι βρίσκεται σε φουλ φόρμα με 6 νίκες στα 7 τελευταία παιχνίδια της και ήττα στον πόντο από την ΤΣΣΚΑ (74-73) την περασμένη εβδομάδα, ενώ στο ΣΕΦ επί ημερών Σφαιρόπουλου έχει καλή παράδοση.

Λόγω απόδοσης πάντως ξεχώρισα δύο ειδικά στοιχήματα παικτών. Αφενός το 2.10 στο over 2,5 ριμπάουντ του Κώστα Παπανικολάου ο οποίος έχει τουλάχιστον 3 ριμπάουντ στα 3 από τα 4 τελευταία του παιχνίδια. Είναι παίκτης-κλειδί για τους ερυθρόλευκους, είναι μέσα στις φάσεις σε άμυνα και επίθεση και η απόδοση είναι πολύ υψηλή.

Ομοίως θα ποντάρω στο over 7,5 πόντοι του Αμερικανού γκαρντ της Μακάμπι Κινάν Έβανς. Τα δεδομένα είναι τα εξής. Η άμυνα του Ολυμπιακού (δηλαδή Ουόκαπ) θα επικεντρωθεί στον Ουίλμπεκιν και ο Έβανς θα “χτυπήσει” στην άμυνα Ντόρσεϊ και Σλούκα. Ο Σφαιρόπουλος τον θεωρεί αναντικατάστατο (παίζει τουλάχιστον 30 λεπτά στα τελευταία ματς), παίρνει τουλάχιστον 8 προσπάθειες εντός πεδιάς και 2 βολές οπότε είναι στο ρεπερτόριό του οι 8 πόντοι κάτι που κατέγραψε στα 4 από τα 5 τελευταία παιχνίδια του!

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Ειδικά παικτών
21:00
Ολυμπιακός - Μακάμπι
Κώστας Παπανικολάου over 2,5 ριμπάουντ
2.10
BET: 25 units
21:00
Ολυμπιακός - Μακάμπι
Κινάν Έβανς over 7,5 πόντοι
1.95
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις