ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Επιλογές από αγώνες της Euroleague και της BBL.

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Επιλογές από αγώνες της Euroleague και της BBL.

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Επιλογές από αγώνες της Euroleague και της BBL.

Επιλογές από αγώνες της Euroleague και της BBL.

Προγνωστικά μπάσκετ: Μετά από ένα απαραίτητο ρεπό, ο Παναγιώτης Δογαντζής φέρνει επιλογές από τη BBL και τη Euroleague.

Καλημέρα σε όλους. Τέλος στα προγνωστικά μπάσκετ με αγώνες της Euroleague και της γερμανικής BBL.

Ούνιξ vs Άλμπα

Ενδέκατη αγωνιστική στη Euroleague με την Ούνιξ (5-5) να αντιμετωπίζει την Άλμπα (3-7). Η ρωσική ομάδα έκανε τη νίκη της αγωνιστικής καθώς διέλυσε την ακριβή Αρμάνι με 97-71!! Η τριάδα Κάναν, Μέιο και Τζον Μπράουν πέτυχε 31 πόντους.

Από την άλλη, η Άλμπα πάλεψε στην Αγία Πετρούπολη αλλά ηττήθηκε με 66-75. Ο Σουηδός Έρικσον επέστρεψε «καυτός» από τον τραυματισμό του με 20 πόντους. Μετά από πάρα πολύ καιρό αγωνίζεται χωρίς απουσίες.

Εκτίμηση: Η Ούνιξ έχει αρχίσει να βγάζει το ατομικό της ταλέντο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να δίνει αρκετούς χώρους στους αντιπάλους της. Η Άλμπα μπορεί να έχει 3-7 αλλά το επιθετικό της ταλέντο είναι πολύ καλό. Έχει παίκτες όπως οι Σίκμα, Ερικσον και Ντα σίλβα. Εμείς θα πάρουμε το over 73,5 πόντους της γερμανικής ομάδας.

Εφές vs Μονακό

Συνέχεια με την αναμέτρηση της Εφές (4-6) με τη Μονακό (5-5). Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για την τούρκικη ομάδα ώστε να διαλύσει τον Ολυμπιακό με 88-69. Ο Μπομπουά με 29 πόντους και 7/10 τρίποντα ήταν εξαιρετικός. Μετά από καιρό παίζει πλήρης σε όλες τις θέσεις.

Από την άλλη, η Μονακό πάλεψε αλλά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την έδρα της Μακάμπι. Ηττήθηκε με 84-95 ενώ μέχρι το 38′ το σκορ ήταν 76-80. Ο Ντόντα Χολ άγγιξε το double double με 18 πόντους και 9 ριμπάουντ.

Εκτίμηση: Η Εφές ξύπνησε και αυτό φάνηκε στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό. Παίζει ανοιχτό μπάσκετ και αυτό θα βοηθήσει πολύ την γεμάτη ταλέντο ομάδα της Μονακό. Εμείς στα προγνωστικά μπάσκετ θα πάρουμε το over 69,5 πόντων της γαλλικής ομάδας περιμένοντας να δικαιωθούμε από νωρίς.

Ζαλγκίρις vs Φενέρμπαχτσε

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Ζαλγκίρις (1-9) με τη Φενέρ (3-7). Σεφτέ στις νίκες έκανε η λιθουανική ομάδα αφού κέρδισε τον Παναθηναϊκό με 76-69. Εξαιρετικός ο Μιλάκνις με 13 πόντους. Αμφίβολος ο Γιανκούνας και σταθερά εκτός ο Λοβέρν.

Από την άλλη, η Φενέρ εμφάνισε ξανά τις παθογένειες που έχει εκτός έδρας (μία νίκη σε έξι αγώνες) και ηττήθηκε με 63-71. Ο Γκούντουριτς πέτυχε 16 πόντους. Σταθερά εκτός ο Ντανίλο Μπαρτέλ.

Εκτίμηση: Αμφίρροπη αναμέτρηση και δεν θα μου κάνει εντύπωση αν χτίσει μίνι σερί η Ζαλγκίρις. Εμείς θα πάμε σε δύο επιλογές. Η μία μας πλήρωσε αδρά την Τρίτη. Ο Ουλάνοβας να σκοράρει πάνω 3 πόντους και να πάρει πάνω από 1 ριμπάουντ. Ο Λιθουανός φόργουορντ μάχεται σε κάθε φάση και είναι σχετικά αξιόπιστος σουτέρ. Την αγωνιστική που μας πέρασε πληρωθήκαμε από την 1η περίοδο.  Η άλλη επιλογή είναι το over 136,5 πόντων αγώνα. Οι δύο ομάδες διαθέτουν εξαιρετικούς σκόρερ και οι περιφερειακές άμυνες δεν είναι από τις καλύτερες.

Ολυμπιακός vs Μακάμπι

Τέλος στα προγνωστικά μπάσκετ με την αναμέτρηση του Ολυμπιακού (6-4) με την Μακάμπι (7-3). Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε ξανά εκτός έδρας από την Εφές με 69-88. Ήταν μέσα στο παιχνίδι μέχρι το τέλος της τρίτης περιόδου αλλά, ένα καταστροφικό τέταρτο δεκάλεπτο (πέτυχε μόνο 3 πόντους) τον έβγαλε εκτός διεκδίκησης αγώνα. Οι Βεζένκοφ και Φαλ ήταν οι μόνοι διψήφιοι με 17 και 15 πόντους αντίστοιχα. Αμφίβολος ο Ζαν-Σαρλς

Από την άλλη, η Μακάμπι κέρδισε δύσκολα την Μονακό με 95-84. Ο Ουίλμπεκιν έκανε τρομερή εμφάνιση με 37 πόντους. Εμφανίζεται πλέον πλήρης στις αναμετρήσεις της μετά τα προβλήματα κορωνοϊού που είχε.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός μαζί με την Αρμάνι διαθέτουν τις καλύτερες έδρες στη διοργάνωση. Αν θέλει ο Ολυμπιακός να μπει στην οκτάδα θα πρέπει αυτές τις αναμετρήσεις να τις κερδίζει. Από την άλλη, η Μακάμπι θα παλέψει αλλά, η αναμέτρηση είναι από αυτές που δεν είναι κυκλωμένες το στο πινακάκι της. Εμείς θα πάμε με την καθαρή νίκη του Ολυμπιακού.

Μπάμπεργκ vs Βόννη

Μεγάλο παιχνίδι για την γερμανική BBL με την Μπάμπεργκ (5-3) να αντιμετωπίζει τη Βόννη (5-2). Η Μπάμπεργκ ηττήθηκε από την Όλντενμπουργκ με 71-87. O Σένγκφέλντερ ήταν εξαιρετικός με 19 πόντους. Αμφίβολος ο Μαρτίνας Γκέμπεν.

Από την άλλη, η Βόννη κέρδισε εύκολα τη Βούρτζμπουργκ με 87-79. Εξαιρετικοί οι Τζάκσον-Κάρτράιτ και Τάντα με 16 πόντους.

Εκτίμηση: Η Μπάμπεργκ είναι μία κλάση πάνω όμως, ο ρυθμός που δίνει η Βόννη στα παιχνίδια της δίνουν έναν βαθμό δυσκολίας στην αναμέτρηση. Εμείς θα πάμε με το under 178,5 πόντων αγώνα και τη νίκη της γηπεδούχου ομάδας με ένα μικρό χάντικαπ καθώς, για να κερδίσουν οι γηπεδούχοι θα πρέπει να κατεβάσουν τους συνολικούς πόντους αγώνα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.04
18:00
Ουνιξ - Άλμπα
Άλμπα over 69,5
1.57
20:45
Ζαλγκίρις - Φενέρμπαχτσε
over 136,5
1.30
BET: 22 units
Μονό
18:00
Ούνιξ - Άλμπα
Άλμπα over 73,5
2.07
BET: 13 units
Δυάδα απόδοσης 1.91
19:45
Εφές - Μονακό
Μονακό over 69,5
1.30
21:00
Ολυμπιακός - Μακάμπι
1
1.47
BET: 30 units
Ειδικό
20:45
Ζαλγκίρις - Φενέρμπαχτσε
Ουλάνοβας over 3,5 πόντοι + over 1,5 ριμπάουντ
1.97
BET: 30 units
Combo
21:45
Μπάμπεργκ - Βόννη
1(+4,5) + under 178,5
1.89
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις