ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Super League: Previews και σημεία για την 10η αγωνιστική

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Super League: Previews και σημεία για την 10η αγωνιστική

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Αλβαρέζ και 42άρι

Αλβαρέζ και 42άρι

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Ευκαιρίες πριν την εμβόλιμη

Μόνο νίκη χρειάζονται

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Super League: Previews και σημεία για την 10η αγωνιστική

Super League

Super League: Preview 10ης αγωνιστικής. Ανάλυση για τα παιχνίδια της 10ης αγωνιστικής και εκτιμήσεις από την ομάδα του koubanezos.gr

Super League: Preview 10ης αγωνιστικής

Μετά τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, επιστρέφουμε στη δράση στη Super League. Αρκετά τα παιχνίδια με ενδιαφέρον, με το ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό να δεσπόζει στο πρόγραμμα. Πάμε στο ψητό…

20/11 (15:00) Βόλος – ΟΦΗ

Βόλος: Ματς παρωδία στο Βόλο με αντίπαλο τον Άρη, που αμαυρώθηκε από τα συμβάντα στις κερκίδες. Στα του αγώνα δίκαιη ήττα του Βόλου, που δείχνει να κάνει «κοιλιά», με την διακοπή να κρίνεται θετική. Τιμωρημένοι οι Γκρίλο (αμυντικός), Μπαριέντος (μέσος), επιστρέφουν οι Πουρίτα (αμυντικός), Ρεγκατίν (εξτρέμ).

ΟΦΗ: Καλή εμφάνιση απέναντι στον Ατρόμητο, καθάρισε γρήγορα το παιχνίδι. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση η ομάδα γενικότερα. Απόντες οι Ουές, Γιαννούλης (αμυντικοί), Νέιρα (μέσος), Ντουρμισάι (επιθετικός). Επιστρέφουν οι Στάικος, Ντε Γκούζμαν (μέσοι), Τσιλιανίδης (εξτρέμ)

Εκτίμηση: Σφιχτός ο ΟΦΗ, σταθερά ροντέο τα παιχνίδια του Βόλου. Άγνωστο σε τι κατάσταση θα βρίσκονται μετά τη διακοπή, αλλά το over σε ματς του Βόλου σε τιμές αουτσάιντερ (2.25) παίρνει ποντάρισμα.

20/11 (19:30) Άρης – ΠΑΣ Γιάννινα

Άρης: Δίκαιη νίκη στον Βόλο, συνέχισε την ανοδική του πορεία. Άγνωστο αν η διακοπή θα επηρεάσει το μομέντουμ που είχε φτιάξει. Απόντες οι Φαμπιάνο (αμυντικός), Σνούντγκρεν (με κορωνοϊό) Μπερτόλιο (μέσος), Αλί (επιθετικός).

ΠΑΣ Γιάννινα: Διέκοψε το αρνητικό του σερί με την ευρεία νίκη κόντρα στον Παναιτωλικό. Το καλό του ξεκίνημα τον διατηρεί σε καλή βαθμολογική θέση. Απόντες οι Μπρένερ (μέσος), Κόντε (επιθετικός).

Εκτίμηση: Δίκαιος ο φαβορητισμός του Άρη, η κατάσταση του προ διακοπής δύσκολα κοντράρεται. Η άμυνα του πάντως δέχεται σταθερά φάσεις, πολύ υψηλό μου φαίνεται το αμφίτερμα (2.35) απέναντι σε ένα κυνικό ΠΑΣ.

20/11 (19:30) Ιωνικός – Αστέρας Τρίπολης

Ιωνικός: Στάθηκε αξιοπρεπέστατα απέναντι στον Ολυμπιακό. Ήττα μεν, αλλά έβγαλε το λάδι στους πρωταθλητές. Μεγάλη απώλεια αν οριστικοποιηθεί του μέσου Αοσμάν, στο 50/50 οι Βαλεριάνος (αμυντικός), Κάνιας (μέσος).

Αστέρας Τρίπολης: Η ήττα από τη Λαμία χάλασε το κλίμα που έδειχνε να φτιάχνει στους Αρκάδες. Σταθερά πάντως σε έντονη κριτική ο Ράσταβατς. Απόντες οι Σανταφέ, Καπίγια (μέσοι), επιστρέφουν οι Μουνάφο (μέσος), Μπαράλες (επιθετικός).

Εκτίμηση: Καθαρά από τα no bet παιχνίδια της αγωνιστικής. Δε σηκώνει πάντως τιμές ξεκάθαρου φαβορί ο Αστέρας. Προτιμώ να ποντάρω σε αριθμό τερμάτων 2-3 (1.95), καθώς δύσκολα θεωρώ θα μείνει στο μηδέν.

21/11 (17:15) Παναιτωλικός – Απόλλων Σμύρνης

Παναιτωλικός: Κακή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΣ, δίκαιη ήττα, τραγική η συγκομιδή γενικότερα. Προβλήματα με covid προέκυψαν και προστίθενται στα ήδη αρκετά υπάρχοντα. Απόντες οι Λιάβας, Βργκοτς, Αντούνες, Μαλής (αμυντικοί), Βαρόνε, Ντίας (μέσοι), Μεντόσα (εξτρέμ). Επιστρέφει ο Μπαρμπόσα (εξτρέμ).

Απόλλων Σμύρνης: Πολύτιμος βαθμός απέναντι στην αφελή ΑΕΚ, με ευκαιρίες ακόμη και για τρίποντο. Σταθερά κυνικός με τον Φέστα στο πάγκο, πολύτιμοι οι όποιοι βαθμοί. Απών ο Ντομίνγκεζ (αμυντικός), στο 50/50 οι Λισγάρας (αμυντικός), Σλίβκα (μέσος), Τσιλούλης (εξτρέμ).

Εκτίμηση: Πολλά τα προβλήματα για τον Παναιτωλικό, δε σηκώνει τιμές τόσο έντονου φαβορί. Η Σμύρνη μπάλα δεν παίζει, παραμένει κυνική και σε διπλή ευκαιρία θα πάρει το ποντάρισμα μου (1.72).

21/11 (19:30) Ατρόμητος – ΠΑΟΚ

Ατρόμητος: Δεν υπάρχει γιατρειά στη κατάσταση της ομάδας του Παράσχου. Ο τελευταίος μαζί με το μισό επιτελείο θα λείψουν λόγω κορωνοϊού. Σταθερά ουραγός στη φετινή Super League, δε δείχνει με τις παρούσες συνθήκες φως στο τούνελ. Απών ο Κωτσόπουλος (επιθετικός), στο 50/50 ο Καρτάλης (μέσος).

ΠΑΟΚ: Δεν ήταν εμφανώς καλύτερος του Παναθηναϊκού, αλλά η ποιότητα και το μέταλλο που έβγαλε, έδωσαν πολύτιμο τρίποντο. Σε καλό μομέντουμ ο δικέφαλος του βορρά σε απόσταση βολής από τις πρώτες θέσεις. Απόντες οι Ίγκνασον (αμυντικός), Αουγκούστο (μέσος), Μίτριτσα (εξτρέμ). Επιστρέφει ο Σίντγκλεϊ (αμυντικός).

Εκτίμηση: Πραγματικά δεν υπάρχει εξήγηση για αυτό που περνάει ο Ατρόμητος. Στο γήπεδο πάντως δεν δείχνει να αναστρέφεται η κατάσταση. Σταθερά καλός ο ΠΑΟΚ, δίκαιες οι τιμές στο διπλό και το επιλέγω χωρίς δυσκολία (1.53).

21/11 ΑΕΚ – Ολυμπιακός

ΑΕΚ: Τραγική εικόνα απέναντι στον Απόλλωνα, δίκαιη η εν τέλει ισοπαλία. Στο -3 από τον Ολυμπιακό πλέον, με το ντέρμπι να κρίνεται κρίσιμο. Λογικά προλαβαίνουν οι Τσούμπερ (μέσος), Αραούχο (επιθετικός). Επιστρέφουν οι Μήτογλου (αμυντικός), Γέβτιτς (μέσος). Απόντες οι Τζαβέλλας (αμυντικός), Γαλανόπουλος (μέσος).

Ολυμπιακός: Ακόμη μια μέτρια εμφάνιση απέναντι στον Ιωνικό, με τη διαφορά όμως ότι πήρε το τρίποντο. Άγνωστο πώς θα εμφανιστεί μετά τη διακοπή. Επιστρέφουν οι Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ (αμυντικοί), Καμαρά (μέσος), Ροντρίγκεζ, Ονεκιούρου (εξτρέμ). Στο 50/50 ο Κουντέ (μέσος).

Εκτίμηση: Αμφίρροπο το παιχνίδι, δίκαιες κρίνονται οι αποδόσεις στο ντέρμπι της Super League.  Εμφανές πρόβλημα στην άμυνα και οι δύο ομάδες, επιθετικά έχουν πολύ ποιότητα. Εντύπωση μου κάνει το over σε τιμές αουτσάιντερ (2.25) και το επιλέγω.

22/11 (19:30) Λαμία – Παναθηναϊκός

Λαμία: Συνεχίζει να βγάζει υγεία η Λαμία, μόλις μια ήττα στα 7 τελευταία παιχνίδια. Δικαιότατο το τελευταίο διπλό στη Τρίπολη με καλή εμφάνιση. Επιστρέφουν οι Νούνιες (μέσος), Ρόμανιτς (εξτρέμ), Μανούσος (επιθετικός).

Παναθηναϊκός: Κατώτερος των περιστάσεων απέναντι στον ΠΑΟΚ, γνώρισε τη πρώτη εντός έδρας ήττα. Δεν είναι σε καλό φεγγάρι το «τριφύλλι» ίσως η διακοπή να βοήθησε. Απόντες οι Σένγκεφελντ, Πούγγουρας (αμυντικοί), Ιωαννίδης (επιθετικός).

Εκτίμηση: Δεν έχει και τη καλύτερη παράδοση κόντρα στη Λαμία ο Παναθηναϊκός. Σταθερά προβληματικός στα εκτός έδρας, η Λαμία δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Σε καμία περίπτωση δεν αγοράζεται διπλό στο 1.90. Υπερβολικό και το over προτιμώ κάτι στη μέση, τα 2-3 γκολ σε εύρος τερμάτων (1.93). 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσετε αλλού!

 

Μονό (20/11)
15:00
Βόλος - ΟΦΗ
Over 2,5
2.25
BET: 10 units
Μονό (20/11)
19:30
Άρης - ΠΑΣ Γιάννινα
Goal/goal
2.35
BET: 10 units
Μονό (20/11)
19:30
Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης
2-3 γκολ
1.95
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.63
17:15
Παναιτωλικός - Απόλλων Σμύρνης
Χ2
1.72
19:30
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
2
1.53
BET: 15 units
Μονό (21/11)
19:30
ΑΕΚ - Ολυμπιακός
Over 2,5
2.25
BET: 20 units
Μονό (22/11)
19:30
Λαμία - Παναθηναϊκός
2-3 γκολ
1.93
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις