Σνούκερ: Με over και 7.00 στο fun bet

Σνούκερ: Με over και 7.00 στο fun bet

Ο... όμιλος του θανάτου, με τους Ρόνι Ο'Σάλιβαν και Τζον Χίγκινς, αναμένεται να ανάψει τα αίματα στο Champion of Champions.

Ο Κάιρεν Γουίλσον (6-4 τον Νιλ Ρόμπερτσον) και ο Γιαν Μπινγκτάο (6-3 τον Μαρκ Σέλμπι) ακολούθησαν τον Τζαντ Τραμπ στην ημιτελική φάση το προηγούμενο διήμερο. Και σήμερα, θα προκύψει κι ο τέταρτος της παρέας, από το πιο αμφίρροπο γκρουπ.

Η προοπτική μιας μάχης του Ρόνι Ο’Σάλιβαν με τον Τζον Χίγκινς σίγουρα ιντριγκάρει. Έχουμε δει αρκετές φορές φέτος το clasico του σνούκερ, αλλά ποτέ δεν θα πούμε «όχι» για άλλο ένα. Για να συμβεί αυτό, όμως, θα πρέπει αμφότεροι να υπερπηδήσουν επικίνδυνα εμπόδια, σε best of 7 αγώνες. Ένας στόχος διόλου εύκολος.

Πρώτος παίζει ο Ο’Σάλιβαν, με αντίπαλο τον Στιούαρτ Μπίνγκαμ. Η παράδοση υπέρ του Rocket είναι συντριπτική (16-4), όμως μας προβληματίζει το γεγονός ότι ο Μπίνγκαμ μπήκε στο τουρνουά την ύστατη στιγμή – μετά την απόσυρση του Μαρκ Άλεν. Μερικές φορές αυτό αποδεικνύεται σημαδιακό. Αν μη τι άλλο, ο Ball-run μπορεί να κάνει ντέρμπι το ματς και να «βγάλει» το over – αυτό θα είναι το βασικό στοίχημά μας.

Ο Χίγκινς φαβοριτίζεται έντονα, αλλά καλείται να διαχειριστεί την πίκρα του English Open (ήττα στον τελικό από τον Νιλ Ρόμπερτσον). Ο Ντινγκ Τζουνχούι, πάλι, είναι «σκουριασμένος» από την έλλειψη αγώνων. Ίσως να μην είναι και τόσο αφοσιωμένος στο σνούκερ. Κάποια στιγμή, όμως, θα πετύχει μια σπουδαία νίκη. Θα ποντάρουμε ότι θα κερδίσει τουλάχιστον τρία frames – κι ό,τι γίνει.

Αυτό το περίεργο προαίσθημα για τον Μπίνγκαμ, μας βάζει στον πειρασμό να ποντάρουμε και στο 7.00 της επικράτησής του στον όμιλο. Ως fun bet, με λίγα χρήματα. Ποτέ δεν ξέρετε…

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
15:00
Ο'Σάλιβαν - Μπίνγκαμ
Over 5,5 frames
1.66
BET: 10 units
Μονό
17:00
Χίγκινς - Ντινγκ
2 (+1,5)
1.72
BET: 10 units
Fun bet
Νικητής Ομίλου
Μπίνγκαμ
7.00
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις