Πάνοπλη για το 2.35

Πάνοπλη για το 2.35

Καλημέρα σε όλους.

Μπορεί να είναι Τετάρτη σήμερα, αλλά το κουπόνι θυμίζει Σάββατο.

Η βασική μου επιλογή έρχεται από το ελληνικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα από το ματς που θα κρίνει τη δεύτερη θέση. Η ΑΕΚ είναι στο -3 από τον ΠΑΟΚ, αλλά με νίκη σήμερα θα τον προσπεράσει και θα πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα στη μάχη για το αστεράτο εισιτήριο. Έχει δείξει πολύ σταθερή εικόνα επί ημερών Καρέρα και στο ματς της Τούμπας ήταν πολύ ανώτερη. Κατεβαίνει πάνοπλη σήμερα σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ, που εκτός των γνωστών απουσιών, δε θα έχει τον Ελ Καντουρί και πιθανότατα τον Ίνγκασον. Συν τοις άλλοις, η «Ένωση»  κατανάλωσε πολύ λιγότερες δυνάμεις στο ματς με τον Παναθηναϊκό απ΄ό,τι ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη.  Ο άσος στο 2.35 είναι αποδεκτός.

Μεταφερόμαστε στην Ιταλία, όπου η Γιουβέντους θέλει να δώσει τις απαντήσεις της μετά το κακό παιχνίδι με την Αταλάντα και την γκρίνια για τα δυο πέναλτι που κέρδισε. Κάτι μου λέει, ωστόσο, ότι δε θα έχει εύκολο βράδυ. Η Σασσουόλο είναι σε εξαιρετική κατάσταση, δε θα τη φοβηθεί και λογικά θα δούμε ένα ματς με αρκετά γκολ. Το over 2.5 στο 1.53.

Διαβάστε περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος της στήλης στο readybet.com

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις