Βόμβα στο Μόναχο στο 8.25!

Προγνωστικά Euroleague

Το Bet of the day ταξιδεύει στο Μόναχο για το Μπάγερν - Παναθηναϊκός. Προγνωστικά Euroleague combo και Fun Bet στο 8.25!

Προγνωστικά Euroleague με το Bet of the day

Το Bet of the day ταξιδεύει στο Μόναχο για την αναμέτρηση της Μπάγερν με τον Παναθηναϊκό. Προγνωστικά Euroleague λοιπόν, για την 11η αγωνιστική και πάμε στην ανάλυσή μας.

Στάδιο: Audi Dome (6.700)

Διαιτητές: Χιμένεθ, Ρότσα, Ρόσι

Μεταξύ τους προϊστορία: 3-5 συνολικά και 3-1 με γηπεδούχο τη Μπάγερν

Στατιστικά:

Βόμβα στο Μόναχο στο 8.25! Βόμβα στο Μόναχο στο 8.25!

Μπάγερν Μονάχου

Θέση – Ρεκόρ: Βρίσκεται στην 13η θέση με ρεκόρ 4-6

Ρεπορτάζ: Εντυπωσιακή στην άμυνα απέναντι στη Φενέρ και με έναν εξαιρετικό Λούσιτς, που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Ρούμπιτ και Ουόλντεν, κέρδισε με 71-63. Ευκαιρία για το 2/2 στη διαβολοβδομάδα που διανύουμε ώστε να ανέβει ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Εντός έδρας: Δύο νίκες σε τέσσερις (δύσκολους) αγώνες στην έδρα της. Κέρδισε Φενέρ και Μιλάνο, αλλά έχασε από Ρεάλ και Μπαρτσελόνα. Σκοράρει 75,5 πόντους μ.ό.

Απουσίες: Ραντόσεβιτς, Σίσκο, Ζίπσερ

 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

Παναθηναϊκός

Θέση – Ρεκόρ: Βρίσκεται στη 17η θέση με ρεκόρ 2-8

Ρεπορτάζ: Άλλη μια ήττα στο σακούλι του. Αυτή τη φορά “ανέστησε” τη Ζαλγκίρις. Το πρόβλημα στο αγωνιστικό, αλλά και στο ψυχολογικό κομμάτι είναι εμφανές. Επιθετική όαση ο Μέικον και σημαντικό εργαλείο ο Σαντ Ρος. Δυστυχώς οι υπόλοιποι είναι με τις μέρες τους με αποκορύφωμα τον Παπαπέτρου που διανύει απίστευτο ντεφορμάρισμα.

Εκτός έδρας: Τραγικός απολογισμός με 6 ήττες σε ισάριθμους αγώνες μακριά από το ΟΑΚΑ, δεχόμενος κάτι λιγότερο από 80 πόντους μ.ό.

Απουσίες: Νέντοβιτς (αμφίβολος καθώς ταλαιπωρήθηκε από ίωση – λογικά θα αγωνιστεί)

Βόμβα στο Μόναχο στο 8.25!

 

Εκτίμηση: Δε βλέπω πως μπορεί ο Παναθηναϊκός να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Μόναχο. Λογικά το παιχνίδι θα καταλήξει στους γηπεδούχους, που δεν έχουν δείξει ότι μπορούν να φτάσουν σε εξαιρετικά επίπεδα επιθετικά. Στα ειδικά αξίζει να κοιτάξουμε τους πόντους του Σαντ Ρος σε απόδοση διπλασιασμού, ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι πρώτο σκόρερ το Μέικον ακόμα και σε περίπτωση ήττας.

Combo
21:30
Μπάγερν - Παναθηναϊκός
1 & Μπάγερν under 86,5
1.80
BET: 25 units
Ειδικό
21:30
Μπάγερν - Παναθηναϊκός
Σ. Ρος over 6,5 πόντοι
2.00
BET: 10 units
Fun Bet
21:30
Μπάγερν - Παναθηναϊκός
1 & 1oς σκόρερ: Μέικον
8.25
BET: 3 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις