Στήριξη στις έδρες έως 3.55!

Προγνωστικά μπάσκετ

Μέρος τρίτο σήμερα για την «διαβολοβδομάδα» με τον Στυλιαρά να στηρίζει τις έδρες.

Προγνωστικά μπάσκετ στο Μόναχο

Γεια και χαρά σε όλους. Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα, αφού διεξάγονται μόλις δύο παιχνίδια. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα τα αγνοήσουμε, μιας και προκύπτουν στοιχηματικές ευκαιρίες και από τα δύο. Πάμε λοιπόν να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που ξεχώρισα.

Η φιλόδοξη Μπάγερν και ο μίζερος Παναθηναϊκός

Στο Μόναχο, η Μπάγερν υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Audi Dome». Η ομάδα του Τρινκιέρι βρίσκεται σε διαρκή αγωνιστική άνοδο. Εντός έδρας αποκτά μεγάλη δύναμη, κάτι το οποίο απέδειξε και προχθές κερδίζοντας σχετικά εύκολα την Φενέρ με 71-63. Ο Λούσιτς συμβάλλει τα μέγιστα μετά την επιστροφή από τον τραυματισμό του και γενικότερα το σύνολο των Βαυαρών βρίσκει όλο και περισσότερη χημεία με το πέρας των αγωνιστικών. Αντιθέτως, η ομάδα του Πρίφτη παρουσιάζει θλιβερό αγωνιστικό πρόσωπο. Απειροελάχιστη βοήθεια των ξένων εξαιρουμένου φυσικά του τρομερού Νταρίλ Μέικον, έλλειψη συνοχής και διακριτών ρόλων. Οι «πράσινοι» μετρούν 6 ήττες σε ισάριθμα παιχνίδια εκτός έδρας, δίνοντας την ευκαιρία στον καθένα να καταλάβει ότι εκτός ΟΑΚΑ τα πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα.

Εκτίμηση: Δεν βλέπω πως αυτός ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να διεκδικήσει την νίκη μέσα στην έδρα της Μπάγερν. Η ομάδα του Τρινκιέρι είναι το μεγάλο φαβορί του παιχνιδιού και θεωρώ πως θα κερδίσει χωρίς άγχος τους προβληματικούς πρωταθλητές Ελλάδος.

Σε τρομερή κατάσταση η Ρεάλ

Στο άλλο ματς της ημέρας, η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί τον Ερυθρό Αστέρα με τους γηπεδούχους να είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Η ομάδα του Λάσο βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα μετρώντας 6 σερί νίκες σε Euroleague και ACB με την επίθεση της  να πετάει «φωτιές». Χαρακτηριστικό είναι πως και στα 6 τελευταία παιχνίδια σκοράρει πάνω από 80 πόντους. Από την μεριά τους, οι Σέρβοι προσγειώθηκαν από τα καλά αποτελέσματα γνωρίζοντας βαριά ήττα από την Μπασκόνια πριν δύο μέρες με 93-74. Το σύνολο του Ράντονιτς είναι περιορισμένων δυνατοτήτων και αυτό θα αρχίσει να φαίνεται με την πάροδο του χρόνου.

Εκτίμηση: Αναμένω η Ρεάλ να έχει ένα εύκολο βράδυ, πολύ δύσκολα ο Ερυθρός Αστέρας θα προβάλλει αντίσταση στους καυτούς Μαδριλένους. Επιλογή μου το over 79,5 πόντων της «Βασίλισσας».

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.21
21:30
Μπάγερν - Παναθηναϊκός
Μπάγερν over 75,5
1.49
21:45
Ρεάλ Μαδρίτης - Ερυθρός Αστέρας
Ρεάλ Μαδρίτης οver 79,5
1.48
BET: 15 units
Μονό
21:30
Μπάγερν - Παναθηναϊκός
1 (-14,5)
3.55
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις