ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Η βραδιά των φαβορί

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Η βραδιά των φαβορί

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Η βραδιά των φαβορί

Προγνωστικά Euroleague

Δεύτερη μέρα της 10ης αγωνιστικής με πολλά σημαντικά παιχνίδια. Ωστόσο ο Playmaker βλέπει φαβορί στα σημερινά Προγνωστικά Euroleague.

Προγνωστικά Euroleague σε βραδιά με φαβορί

Καλημέρα Κουβανέζοι! Επιστροφή στα ταμεία χθες και ελπίζουμε να συνεχίσουμε σε ίδιο ή και καλύτερο ρυθμό. To under στο Κάουνας επιβεβαιώθηκε σχετικά εύκολα, ο Σαντ Ρος κάλυψε εύκολα το χάντικαπ, αλλά για να μην ξεχνιόμαστε, ο Πέρι έβαλε 5 πόντους και τον χάσαμε για μισό. Στη Βιτόρια, το maxbet μας στα τρίποντα πέρασε με τους γηπεδούχους να πετυχαίνουν 12! Προγνωστικά Euroleague στη δεύτερη μέρα της 10ης αγωνιστικής, που περιλαμβάνει δυνατά παιχνίδια, αλλά μπορεί να εξελιχθεί σε μια βραδιά των φαβορί.

Διαφορά δυναμικότητας

Απογευματάκι στην Αγία Πετρούπολη και η Ζενίτ υποδέχεται την Άλμπα. Στο 6-3 η ομάδα του Πασκουάλ, που πέρυσι κέρδισε μέσα – έξω τη σημερινή της αντίπαλο. Οι Γερμανοί είναι στο 3-6, με τελευταία ήττα τη συντριβή από την Εφές στο Βερολίνο.

Στα αγωνιστικά οι γηπεδούχοι θα στερηθούν το Ναπίερ, ενώ ο Κουλάγκιν είναι αμφίβολος. Οι φιλοξενούμενοι είδαν τους μακροχρόνια απόντες Λάμερς, Τίεμαν και Έρικσον να επιστρέφουν, χωρίς όμως να έχουν φτάσει ακόμα σε καλά επίπεδα απόδοσης. Η Ζενίτ εντός σκοράρει μ.ό. 78,5 πόντους και μάλιστα απέναντι σε δυσκολότερους αντιπάλους.

Εκτίμηση: Βλέπω μια άνετη επικράτηση της Ζενίτ στον αποψινό αγώνα, ενώ πιστεύω πως θα σκοράρει πάνω από 75 πόντους, απέναντι στην όχι και τόσο σφιχτή άμυνα της Άλμπα.

Δεν έχει αντίπαλο

Στον άλλο αγώνα επί ρωσικού εδάφους, η Ούνιξ φιλοξενεί την πρωτοπόρο Αρμάνι. Στο 4-5 οι γηπεδούχοι, στο 8-1 οι φιλοξενούμενοι. Οι Ρώσοι προέρχονται από τη νίκη στο ΟΑΚΑ, σε ένα παιχνίδι που κέρδισε ο λιγότερο κακός. Αντίθετα οι Ιταλοί ήταν τρομακτικοί στην Πόλη, αφήνοντας τη Φενέρ να σκοράρει μόλις 43 πόντους. Απόντες οι Ντιλέινι και Μορασκίνι για το Μιλάνο.

Εκτίμηση: Υπάρχει διαφορά δυναμικότητας και μομέντουμ. Κάθε βδομάδα λέω πως η Αρμάνι παίζει το καλύτερο μπάσκετ στη Euroleague και επιβεβαιώνεται. Διπλό σε αξιόλογη απόδοση για δυάδα.

Με όπλο την άμυνα ο Σφαιρόπουλος

Στο Τελ Αβίβ, η Μακάμπι αντιμετωπίζει τη Μονακό με σκοπό να επανέλθει στις νίκες. Οριακή ήττα από την ΤΣΣΚΑ των απουσιών για τους Ισραηλινούς. Αντίθετα η Μονακό έκανε πάρτι απέναντι στη Μπάγερν κερδίζοντας με 23 πόντους. Εκτός έδρας έχει μόλις μία νίκη και εκείνη στην παράταση επί της Ούνιξ. Σκόραρε 65 στο ΣΕΦ και 66 στη Βιτόρια, αποδεικνύοντας ότι δεν είναι τόσο αποτελεσματική. Από την άλλη η Μακάμπι βάζει 74 πόντους στο γήπεδό της και είναι γνωστό ότι στηρίζεται στην άμυνα του Σφιρόπουλου.

Εκτίμηση: Φαβορί η Μακάμπι, αλλά επειδή δε με ενθουσιάζει και η Μονακό είναι αλλοπρόσαλλη ομάδα, θα προτιμήσω να πάω στο under.

Ξύπνησε το θηρίο (;)

Κλείνω με τη μάχη του Ολυμπιακού στην Πόλη με αντίπαλο την Εφές. Στο 6-3 οι Πειραιώτες, που ξεκίνησαν ένα πρόγραμμα με αρκετά εκτός έδρας παιχνίδια, ξεκινώντας από την Αγία Πετρούπολη, όπου και ηττήθηκαν με 84-78. Απών ο Ζαν Σαρλς, ενώ ο Έισι κρίνεται ανέτοιμος.

Η Εφές από την άλλη επέστρεψε εμφατικά στο Βερολίνο, ενώ έφτασε στους 96 πόντους και στο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Είναι στο 3-6 και πρέπει αυτή τη βδομάδα να κερδίσει Ολυμπιακό και Μονακό για να ανέβει στη βαθμολογία. Άλλωστε έχει χτίσει ένα σερί 5 συνεχόμενων νικών απέναντι στην ελληνική ομάδα.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει ακόμα εκτός και δε νομίζω ότι θα τα καταφέρει και απόψε. Ωστόσο παλεύει όλα του τα παιχνίδια και σκοράρει σχεδόν 80 πόντους μακριά από το ΣΕΦ. Άσος λοιπόν με τουλάχιστον 67 πόντους για τους φιλοξενούμενους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Δυάδα απόδοσης 2.34
18:00
Ζενίτ – Άλμπα Βερολίνου
1 (-4,5)
1.47
19:00
Ούνιξ Καζάν – Αρμάνι Μιλάνο
2
1.59
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.28
18:00
Ζενίτ – Άλμπα Βερολίνου
Ζενίτ over 75,5
1.46
19:00
Μακάμπι – Μονακό
Under 161,5
1.56
BET: 25 units
Combo
19:30
Εφές – Ολυμπιακός
1 & Ολυμπιακός over 66,5
1.80
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις