Με την Εφές και τον Σβεντ

Με την Εφές και τον Σβεντ

Σε Κωνσταντινούπολη και Βαρκελώνη εστιάζει ο Στυλιαράς από το σημερινό πρόγραμμα της Euroleague.

Χαιρετώ όλους τους Κουβανέζους. Δεύτερο μέρος «διαβολοβδομάδας» σήμερα και πάμε να δούμε τα προγνωστικά μπάσκετ που ξεχώρισα.

Προγνωστικά μπάσκετ: Σαν να θυμίζει την παλιά καλή Εφές

Στις 19:30 η Εφές υποδέχεται τον Ολυμπιακό θέλοντας να διευρύνει το νικηφόρο σερί της μετά το διπλό στο Βερολίνο την περασμένη εβδομάδα. Η ομάδα του Αταμάν ξεκίνησε απογοητευτικά την σεζόν, όμως δείχνει σιγά σιγά να βρίσκει τα πατήματά της. Είναι πλήρης για πρώτη φορά από την αρχή της Euroleague και το ρόστερ της είναι υπερπλήρες σε κάθε θέση. Ο Ολυμπιακός από την μεριά του δείχνει πως είναι ομάδα έδρας αφού και οι 6 του νίκες έχουν έρθει στο ΣΕΦ. Εκτός έδρας μετρά 3/3 ήττες, με την τελευταία να έρχεται δίκαια από την Ζενίτ την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει στη διάθεσή του για το συγκεκριμένο ματς τον Ζαν Σαρλ Λιβιό.

Εκτίμηση: Η Εφές φαίνεται να βρίσκει και πάλι τον καλό της εαυτό και αγωνίζεται πλήρης την ώρα που ο Ολυμπιακός εκτός έδρας παρουσιάζεται ανεπαρκής. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους στο συνδυαστικό 1 & Εφές over 78,5 πόντους.

Ε όχι και στο 9,5 ο Σβεντ

Η Μπαρτσελόνα φιλοξενεί την ΤΣΣΚΑ στο «Palau Blaugrana» σε ένα παραδοσιακό ντέρμπι. Η ομάδα του Σάρας προέρχεται από την ευρεία νίκη κόντρα στην Μπασκόνια, ενώ αυτή του Ιτούδη από την δύσκολη και αγχωτική νίκη απέναντι στην Μακάμπι. Οι Ρώσοι δεν παίζουν καλό μπάσκετ το τελευταίο διάστημα και αυτό το μαρτυρούν και τα αποτελέσματά τους. Βασικότερος λόγος οι συχνοί τραυματισμοί που τους ταλαιπωρούν.

Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση θα σταθώ σε ένα ειδικό παίκτη. Ο αρχισκόρερ, Αλεξέι Σβεντ, διανύει μία περίεργη σεζόν διότι από τους σχεδόν 20 πόντους που σκόραρε πέρυσι με την Χίμκι, φέτος έχει πέσει στους 10,6 με την ΤΣΣΚΑ! Κόντρα στην Μπαρτσελόνα, σε ένα μεγάλο παιχνίδι αν μη τι άλλο, τον περιμένω επιδραστικό επιθετικά και θεωρώ πως θα πάρει αρκετές προσπάθειες. Εκτιμώ πως με στοιχειώδη ευστοχία θα επιβεβαιώσει το over 9,5 πόντων του.

Combo
19:30
Εφές-Ολυμπιακός
1 & Εφές over 78,5 πόντοι
1.90
BET: 15 units
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα-ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Σβεντ over 9,5 πόντοι
1.80
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις