Διπλό χτύπημα με combo bets στο Campeonato Brasileiro!

Διπλό χτύπημα με combo bets στο Campeonato Brasileiro!

Δύο καυτές επιλογές και πολλές προϋποθέσεις για κέρδη τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Βραζιλία!

Δυναμικό ξεκίνημα για τα προγνωστικά της στήλης μας από το «Μαρακανά» (ασχέτως της χρονικής σειράς έναρξης των αγώνων), εκεί όπου συγκρούονται οι δύο λαοφιλέστερες ομάδες της Βραζιλίας! Φλαμένγκο εναντίον Κορίνθιανς λοιπόν και όλα τα φώτα στραμμένα στην εν λόγω αναμέτρηση. Αμφότερες διάγουν περίοδο εξαιρετικής φόρμας και πρόκειται να μας χαρίσουν μοναδικές στιγμές αγνής και ανόθευτης ποδοσφαιρικής μαγείας!

Προγνωστικά. Το ντέρμπι του Μαρακανά

Οι γηπεδούχοι καταλαμβάνουν τη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα τη δεδομένη χρονική στιγμή, ευρισκόμενοι 7 πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Μινέιρο και θα επιδιώξουν να διευρύνουν το αήττητο σερί τους για έβδομο συνεχές παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Παράλληλα θα προσπαθήσουν να ασκήσουν πίεση στην προπορευόμενη Ατλέτικο ως προς τη μάχη για τον τίτλο καθώς απομένουν 7 παιχνίδια και όπως γίνεται αντιληπτό τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη. Εκτός δράσης παραμένει για τη Φλαμένγκο ο παίκτης κλειδί Ντε Αρασκαέτα λόγω τραυματισμού. Θα αντικατασταθεί από τον Μάικλ, ο οποίος έχει αναβαθμίσει αισθητά το στυλ παιχνιδιού του και συνθέτει μια φονική επιθετική τριπλέτα με Γκάμπριελ Μπαρμπόσα (Γκαμπι-γκολ!) και Μπρούνο Ενρίκε. Στο κέντρο θα δώσει το παρόν το εξαιρετικά αποτελεσματικό δίδυμο των Αντρέας Περέιρα και Γουίλιαν Αράο από τους οποίους περνά όλο το δημιουργικό κομμάτι. Τέλος εγγύηση στα μετόπισθεν αποτελεί ο πολύπειρος Νταβίντ Λουίζ.

Αναφορικά με τους φιλοξενούμενους τώρα, είναι εμφανές ότι διανύουν φοβερή περίοδο και τα αποτελέσματά τους το μαρτυρούν (3 νίκες στα 4 πιο πρόσφατα). Κατάφεραν να αναρριχηθούν στο τοπ-6 του βαθμολογικού πίνακα. Απέχουν μόλις δυο πόντους από την προνομιούχο τετράδα που οδηγεί σε απευθείας είσοδο στους ομίλους του επόμενου Copa Libertadores. Αξιόλογο το έργο του κόουτς Σιλβίνιο όπως και η πορεία της «Τιμάο» ως τώρα μα στα τελευταία ματς δείχνει να έχει πιάσει ταβάνι ως προς την απόδοσή της και φλερτάρει επικίνδυνα με τη γκέλα. Θα παραταχθεί στη μάχη του Μαρακανά χωρίς τον πολύτιμο Γουίλιαν (πρώην Άρσεναλ και Τσέλσι) αλλά με Ρότζερ Γκουέντες και Γκάμπριελ Περέιρα στις επάλξεις. Μέσα και ο ικανότατος χαφ Τζουλιάνο, μόνιμη απειλή για τις αντίπαλες εστίες και εμπνευστής πληθώρας ευκαιριών, αναμένεται να τροφοδοτεί τον μοναδικό σέντερ φορ Τζο.

Παρά τη φόρμα της Κορίνθιανς και την ανάγκη βαθμών που δεδομένα υπάρχει, δε μπορώ να παραβλέψω τις απίστευτες δυνατότητες της Φλαμένγκο, ούτε το γεγονός ότι διαθέτει μακράν το ποιοτικότερο ρόστερ σε όλη τη Λατινική Αμερική αλλά και την καλύτερη επίθεση της χώρας με 61 γκολ ενεργητικό(στο +11 από την πρώτη Ατλέτικο Μινέιρο!).Συνυπολογίζοντας τον παράγοντα έδρα σε όλα τα παραπάνω ,καθώς και τη δίψα για αίμα της «ρουμπονέγκρο» στην τελική ευθεία της κούρσας του πρωταθλήματος, επιλέγω την επικράτηση της γηπεδούχου χωρίς ενδοιασμό. Μάλιστα θα συνδυάσω τον 1 με τα over 4,5 κόρνερ για τη Φλαμένγκο (6,1 κερδίζει ανά αγώνα, ενώ η Κορίνθιανς παραχωρεί 4,8/αγώνα), εκτιμώντας πως θα ασκήσει ασφυκτική πίεση από το πρώτο λεπτό, αντλώντας δύναμη από το πολυάριθμο και ένθερμο κοινό της.

“Βροχή” τα κόρνερ

Μεταφερόμαστε λίγες ώρες πριν και ταξιδεύουμε μέχρι το Μπέλο Οριζόντε .Πιο συγκεκριμένα στο στάδιο Ραϊμούντο Σαμπάϊο, εκεί όπου αναμετρώνται η Αμέρικα Μινέιρο με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, την πρωταθλήτρια των κόρνερ, αφού βρίσκεται στην πρώτη θέση του πίνακα των συνολικών κόρνερ με 11,4 κατά μέσο όρο (5,1 υπέρ και 6,3 κατά). Μια από τις πιο καυτές ομάδες στον τομέα αυτό είναι φυσικά και η γηπεδούχος Αμέρικα, με 10,6 συνολικά κόρνερ ανά αγώνα (5,4 υπέρ και 5,2 κατά). Νομίζω πως επιβάλλεται η παράθεση ορισμένων στοιχείων ώστε να μπούμε λίγο καλύτερα στο πνεύμα της αναμέτρησης.

Ας δούμε λοιπόν τα κόρνερ της Αμέρικα στα 6 τελευταία ματς που έδωσε ως γηπεδούχος. Κατέγραψε 12 συνολικά με αντίπαλο τη Γκρέμιο (3-9), 12 ενάντια στη Φορταλέζα (7-5), 15 συνολικά με τη Μπαϊα (8-7), 13 με την Παλμέϊρας (8-5), 12 με τη Φλαμένγκο (6-6) και 14 στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Παραναένσε (9-5).

Από το 14-2 κόρνερ επί της Σάντος προέρχεται η Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, η οποία στα τελευταία 6 εκτός κατέγραψε τα εξής αποτελέσματα σε κόρνερ: 13 μέσα στην Παλμέϊρας (5-8), 16 μέσα στο Μαρακανά με τη Φλά (9-7), 9 στη Σπόρτ Ρεσίφε (6-3), 9 στη φιλοξενία από τη Μπραγκαντίνο (5-4), 9 μέσα στη Φλουμινένσε (3-6) και 14 στην έδρα της Φορταλέζα (10-4), δείγμα της γενικότερης φιλοσοφίας με την οποία αγωνίζεται.

Σχετικά με το βαθμολογικό κομμάτι τώρα, στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Sundamericana έχει θρονιαστεί η Αμέρικα, με κρυφό πόθο τα προκριματικά του Libertadores (απέχει πέντε βαθμούς και μένουν εφτά αγωνιστικές ως το τέλος, όχι ακατόρθωτο).Στο +2 από την κόκκινη ζώνη του υποβιβασμού η φιλοξενούμενη ομάδα, καταθέτει ψυχή και σώμα στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε αναμέτρηση. Αναμένεται παιχνίδι με πολλές φάσεις εκατέρωθεν, άρα και υψηλή παραγωγικότητα σε κόρνερ(πράγμα που συνάδει απόλυτα με τα στατιστικά αμφοτέρων). Επειδή θεωρώ ότι η Αμέρικα θα πάρει την απαραίτητη ώθηση από τους υποστηρικτές της λόγω έδρας και επιπροσθέτως έχει το περιθώριο να παίξει πιο απελευθερωμένα, θα πάρω ως τελική επιλογή στα προγνωστικά στοιχήματος το combo Αμέρικα over 4,5 κόρνερ & Ατλέτικο Γκοϊανιέσε over 3,5 κόρνερ, δίνοντάς της ένα μικρό προβάδισμα στην παραγωγή κόρνερ.

 

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
00:00
Αμέρικα Μινέιρο - Ατλέτικο Γκοϊανιένσε
Αμέρικα over 4,5 κόρνερ & Ατλέτικο Γκοϊανιένσε over 3,5 κόρνερ
2.25
BET: 40 units
Μονό
02:30
Φλαμένγκο - Κορίνθιανς
1 & Φλαμένγκο over 4,5 κόρνερ
2.25
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις