Όποιος βιάζεται σκοντάφτει!

Προβλέψεις τένις

Δύο μονές επιλογές σε διάρκεια αγώνα και άσους απο τα ATP Finals στα σημερινά προγνωστικά τένις!

Καλημέρα σε όλους και όλες. Η προχθεσινή μας δυάδα από τα ATP Finals στα προγνωστικά τένις δεν επαληθεύτηκε καθώς κάναμε πάλι το ένα στα δύο. Η επιλογή που μας έχει στηρίξει στο παρελθόν με τους άσους των αντιπάλων του Μεντβέντεφ δεν βγήκε και ο λόγος για αυτό είναι οι πολύ γρήγορες συνθήκες που επικρατούν στο Τορίνο με συνέπεια να έχουμε πολλούς άσους στους μέχρι τώρα αγώνες.

Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Μεντβέντεφ δήλωσε ότι οι συνθήκες που συνάντησε στο Τορίνο είναι οι πιο γρήγορες που έχει δει φέτος σε όλα τα τουρνουά! Αυτό το στοιχείο θα μας οδηγήσει σε μια από τις επιλογές μας για σήμερα όπως θα δείτε παρακάτω.

Προγνωστικά τένις

Στα προγνωστικά τένις λοιπόν θα επιλέξουμε προτάσεις από τον 1ο αγώνα της ημέρας, αυτόν του Τζόκοβιτς εναντίον του Ρούμπλεφ. Ο Νόλε κέρδισε στο πρώτο του αγώνα τον Ρούντ με 2-0 σετ και δυσκολεύτηκε μόνο στο 1ο σετ στο όποιο έμεινε πίσω με μπρέικ αλλά παρόλα αυτά επανήλθε και το πήρε στο τάι μπρέικ. Ο αγώνας του διήρκησε 93 λεπτά. Ο Ρούμπλεφ από την άλλη επίσης κέρδισε τον δικό μας Στέφανο Τσιτσιπά με 2-0 σετ πιάνοντας πολύ καλή απόδοση στο πρώτο του σερβις (37/41 πόντους. 90% επιτυχία!)  σε αγώνα που διήρκησε 92 λεπτά παιχνιδιού.

Παραδόξως οι δυο τους δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στο παρελθόν και δεν έχουμε προϊστορία μεταξύ τους. Ο Ρούμπλεφ όμως είναι καλύτερος τενίστας από τον Ρούντ σε αυτές τις συνθήκες και έχει κατακτήσει 4 από τους 7 συνολικά ATP τίτλους σε κλειστά γήπεδα. Η πρώτη μας επιλογή δεν θα είναι όμως σε χάντικαπ υπέρ του ή κάποιο συνολικό over σε games. Χρονικά και μόνο εκτιμώ ότι θα πιέσει τον Νόλε με περισσότερα games από όσα χρειάστηκε με τον Ρούντ οπότε βλέπω αξία στο να διαρκέσει το παιχνίδι over 98,5 λεπτά.

Η δεύτερη μας επιλογή θα βασιστεί στους άσους όπως αναλύσαμε και παραπάνω. Κοιτώντας μάλιστα ότι και οι 2 στους πρώτους αγώνες (με δύο σετ ανά αγώνα) είχαν συνολικά ~20 άσους (19 στου Τζόκοβιτς και 21 στου Ρούμπλεφ) αξίζει η επιλογή του over 18,5 άσους στο 1,87 ειδικά μάλιστα αν το παιχνίδι διαρκέσει και παραπάνω όπως θέλουμε να συμβεί και για την πρώτη μας επιλογή.

Καλή επιτυχία σε όλους και όλες ότι και αν επιλέξετε!

Μονό
15:00
Τζόκοβιτς - Ρούμπλεφ
Διάρκεια Αγώνα(Λεπτά) : Over 98,5
1.87
BET: 20 units
Μονό
15:00
Τζόκοβιτς - Ρούμπλεφ
Συνολικοί Άσοι Αγώνα: Over 18,5
1.87
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις