Ζενίτ διπλασιασμού και combo madness

Προγνωστικά Euroleague

Προγνωστικά Euroleague. Η φορμαρισμενή Ζενίτ παίζει το καλύτερο μπάσκετ, ενώ στην Βαρκελώνη διεξάγεται ένα All Time Derby. #Blaze

Καλημέρα και πάμε κατευθείαν στο ψητό γιατί η δράση τρέχει αυτή την εβδομάδα με χίλια. Σήμερα θα ασχοληθώ με μπάσκετ και Euroleague φυσικά. Διανύουμε την τρίτη διπλή αγωνιστική για φέτος και υπάρχουν επιλογές που βγάζουν μάτι. Κλασσικά ευρωπαϊκά ντέρμπι σε Κωνσταντινούπολη και Βαρκελώνη. Προγνωστικά Euroleague, με χαμό από combo επιλογές αλλά και ρίσκα με αξία.

Βρίσκει ρυθμό

Εάν η φετινή Euroleague πρέπει να αποτυπωθεί σε μία ομάδα αυτή είναι δίχως αμφιβολία η Ζενίτ (6-3). Οι Ρώσοι διασύρθηκαν από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ σκοράροντας σε εκείνα τα παιχνίδια 58 και 68 πόντους αντίστοιχα. Έκτοτε; Μετρούν 3 συνεχόμενες νίκες πετυχαίνοντας 85,5 πόντους ενώ δέχονται μόλις 70. Αυτό το +15 είναι η καλύτερη διαφορά μεταξύ όλων των ομάδων σε αυτό το χρονικό διάστημα. Η Ζενίτ θέλει να συνεχίσει τις νίκες υποδεχόμενη μία από τις χειρότερες άμυνες στην διοργάνωση.

Από την χειρότερη φετινή της εμφάνιση προέρχεται η Άλμπα (3-6) που έχασε με κάτω τα χέρια από την Εφές. Έχει αλλάξει η νοοτροπία των Γερμανών φέτος, παίζοντας πολύ πιο γρήγορα στην επίθεση. Εκτελούν 25,2 τρίποντα έχοντας 8,4 εύστοχα με ποσοστό κοντά στο 33% και στηρίζονται σε μεγάλο βαθμό στο περιφερειακό σουτ. Αμυντικά έχουν τεράστια προβλήματα, ειδικά μέσα στην ρακέτα. Καλούνται να βρουν λύσεις στον τρόπο που θα αντιμετωπίσουν τα ψηλά και αθλητικά κορμιά των Ρώσων.

Υπάρχει σημαντική διαφορά στην ποιότητα των δύο ομάδων. Προγνωστικά Euroleague με ξεκάθαρο φαβορί τη Ζενίτ. Βρίσκεται ψηλά το χάντικαπ (-9,5) που πιστεύω θα καλυφθεί αλλά δεν θα το ποντάρω. Θα θελήσει να καθαρίσει την υπόθεση νίκη από το ημίχρονο και να μην μπλέξει σε περιπέτειες. Θα βρει ευκαιρίες να πάρει εύκολους πόντους και να πάει ψηλά το σκορ.

Πρώτη και καλύτερη

Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθειά της για να βρεθεί στην οχτάδα πέτυχε η Ούνικς (4-5) κόντρα στον Παναθηναϊκό. Δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, έχει όμως προσωπικότητες που μπορούν να κρίνουν οριακά παιχνίδια υπέρ της. Σε ακόμα μία διπλή αγωνιστική θα δώσει και τα δύο παιχνίδια στην έδρα της όπου έχει 3 νίκες και 2 ήττες. Επίδειξη ισχύος αλλά και μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλε η Αρμάνι (8-1) την προηγούμενη αγωνιστική. Διέλυσε την Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη, δεχόμενη μόλις 43 πόντους.

Το παιχνίδι έληξε από την πρώτη περίοδο όταν και το σκορ ήταν ήδη 3-22. Οι Ιταλοί παίζουν φανταστικό μπάσκετ, με τρομερές αμυντικές επιδόσεις και πλουραλισμό στην επίθεση. Για τα Προγνωστικά Euroleague, δεν πιστεύω να δυσκολευτούν απέναντι σε μία άναρχη επίθεση. Έχουν τους παίχτες για να περιορίσουν τα επιθετικά όπλα της Ούνικς. Στόχος των Ιταλών θα είναι να κάνουν ότι και την προηγούμενη αγωνιστική, τελειώνοντας από νωρίς την υπόθεση νίκη. Η Αρμάνι θα παραμείνει στην Ρωσία, μιας και αντιμετωπίζει την Ζενίτ για την επόμενη αγωνιστική.

Ντέρμπι (;) στην Βαρκελώνη

Πάρτι έστησε η Μπαρτσελόνα (7-2) απέναντι στην Μπασκόνια, συντρίβοντάς την με 93-67. Η διαφορά έφτασε ακόμα και το +40 με τους Καταλανούς να σκοράρουν 81 πόντους στις τρεις πρώτες περιόδους. Παρέμεινε έτσι μία νίκη από την κορυφή και θέλει να συνεχίσει τις πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Μιρότιτς έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του με την φανέλα της Μπαρτσελόνα. Το σημερινό θα είναι παιχνίδι που θα δείξει πόσο σταθερή μπορεί να είναι φέτος η απόδοση των «Μπλαουγκράνα». Την Κυριακή ηττήθηκαν εντός έδρα από την Βαλένθια για το Ισπανικό πρωτάθλημα.

Την πρώτη της νίκη μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες πέτυχε η ΤΣΣΚΑ (5-4) χωρίς όμως να πείσει. Είχε χρόνο, προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα για την διπλή αγωνιστική, καθώς δεν είχε υποχρεώσεις για την VTB. Δεν θα αγωνιστεί λογικά ο Μιλουτίνοφ ενώ κανονικά υπολογίζεται ο Γκριγκόνις. Προγνωστικά Euroleague, με τον πρώτο λόγο να τον έχει η «Μπάρτσα». Αλλά είναι ντέρμπι και αυτό έχει την σημασία του, καθώς η ΤΣΣΚΑ δεν μπορεί να θεωρηθεί ξεγραμμένη. Πιστεύω ότι θα πάει ψηλά το σκορ με τις δύο ομάδες να σκοράρουν περισσότερους από 70 πόντους.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Combo
18:00
Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης - Άλμπα Βερολίνου
1(-2,5) ημιχ./ 1(-5,5) τελ.
1.95
BET: 30 units
Δυάδα combo 4,30
18:00
Ζενίτ - Άλμπα
1 & Ζενίτ Over 80,5
2.05
19:00
Ούνικς Καζάν - Αρμάνι Μιλάνο
Αρμάνι Over 65,5 & Under 150,5
2.10
BET: 10 units
Combo
19:00
Ούνικς Καζάν - Αρμάνι Μιλάνο
2 ημίχ. / 2 τελ.
1.95
BET: 30 units
Combo
22:00
Μπαρτσελόνα - ΤΣΣΚΑ
2 (+12,5) & Μπαρτσελόνα over 70,5 & ΤΣΣΚΑ over 70,5
2.10
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις