Βόμβα του 7.50 στο βόλεϊ

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος με έκπληξη και βόλεϊ επιχειρεί σήμερα Τετάρτη ο Funbetάκιας, ο οποίος προτείνει μακροχρόνιο του 7.50.

Καλμαζίδης ιζ μπακ

Καλημέρες στους φίλους και τις φίλες μου εδώ στο koubanezos.gr. Επιτέλους ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων και σιγά – σιγά θα επανέλθουν τα γεμάτα Σαββατοκύριακα με τις υποχρεώσεις των συλλόγων. Έως τότε, αποφάσισα να σταθώ σε ένα εξαιρετικό σημείο που αλίευσα από τη Novibet, το οποίο θα το ποντάρω και θα σας το αναλύσω. Προχωράμε με προγνωστικά σε βάθος χρόνου.

Θα σας εκπλήξω σήμερα και θα ασχοληθώ με τη Volley League, εκεί όπου σκανάροντας τις αποδόσεις, βρήκα τεράστια λάθη. Και θα εξηγηθώ στις παρακάτω γραμμές. Πρόκειται για πρωτάθλημα δύο ταχυτήτων. Οι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Φοίνικας Σύρου και ΠΑΟΚ θα διεκδικήσουν τον τίτλο και οι υπόλοιποι θα μονομαχήσουν για την παραμονή.

Θα σταθώ ιδιαίτερα στον δικέφαλο του βορρά και στους «ερυθρόλευκους», εκκινώντας από τους δεύτερους. Η ομάδα του Καζάζη οδεύει από ήττα σε ήττα, έμεινε εκτός Champions League, ενώ αποκλείστηκε με δύο ήττες στο League Cup από τον ΠΑΟΚ (3-2, 3-1). Μάλιστα, τα σκορ των σετ στο παιχνίδι της Πυλαίας είναι πλασματικά, καθώς οι «ασπρόμαυροι» ήταν κυρίαρχοι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Και περνάω στον ΠΑΟΚ του Γιάννη Καλμαζίδη. Ενός προπονητή που έφερε το πρώτο πρωτάθλημα στη Θεσσαλονίκη και έχει το «know how» των τίτλων. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης διαθέτει στο ρόστερ της την καλύτερη τριάδα Ελλήνων αθλητών στην ιστορία της. Έχει τον Πετρέα ως κεντρικό, ο οποίος είναι αρχηγός της Εθνικής ομάδας. Διαθέτει τον καλύτερο ‘Ελληνα υποδοχέα, ο οποίος ακούει στο όνομα του Κοκκινάκη. Συν τοις άλλοις, διαθέτει και τον Κουμεντάκη, ο οποίος έχει εξαιρετική υποδοχή. Στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό είχε πάνω από 50% στην επίθεση και 62% στην υποδοχή.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Καλμαζίδη έχει τον Κουκλίνσκι ως ακραίο. Ένα Λευκορώσο με σταθερή υποδοχή, που μπορεί να τελειώσει κρίσιμες μπάλες και καθόλου επιρρεπή στο λάθος. Για τον κεντρικό Μπράουν δεν χρειάζεται να γράψουμε πολλά, καθώς αναδείχθηκε ο καλύτερος κεντρικός της περσινής χρονιάς. Ο πασαδόρος Ουόλς έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία ως τώρα, έχει ανεβάσει το επίπεδο στη θέση σε σχέση με τις προηγούμενες σεζόν. Και όσον αφορά τον διαγώνιο Ούντρις, δείχνει στο ίδιο επίπεδο με τον Ντεν Τρις του Παναθηναϊκού, ο οποίος φόρεσε και τη φανέλα του ΠΑΟΚ, κάνοντας τη διαφορά.

Συνοψίζοντας, ο ΠΑΟΚ διαθέτει τον καλύτερο προπονητή, που ξέρει από τίτλους. Επίσης, διαθέτει παίκτες με προσωπικότητα και παραστάσεις, καθώς και την καλύτερη αρχική επτάδα του πρωταθλήματος. Το 7.50 που προσφέρεται για να κατακτήσει το πρωτάθλημα από τη Novibet είναι «δώρο», το οποίο δεν το άφησα χωρίς ποντάρισμα.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μακροχρόνιο
Πρωταθλητής Volley League
ΠΑΟΚ
7.50
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις