Με το 2.52 στη… Ζιμπάμπουε

Προγνωστικά

Προγνωστικά στοιχήματος στην πολυαγαπημένη Ζιμπάμπουε έχει η στήλη του Νίκου Κεμανετζή, με combo που φτάνει έως το 2.52.

Καλημέρα παλικαράκια μου. Προχθές πληρωθήκαμε από το 29′ στο ισπανικό ματσάκι με τη Λούγκο να σκοράρει με αυτογκόλ στο 3ο λεπτό και τη γηπεδούχο Αμορεμπιέτα να επιβεβαιώνει το σημείο μετά από λίγα λεπτά. Με το 1-1 κυριολεκτικά φράκαραν όλα στα social και μας αποδεικνύετε ότι η στήλη μας πάει καλά στα προγνωστικά και ότι υπάρχει κόσμος που βάζει το σημείο μας, είτε σαν μονό αποδεκτό, είτε σε κάποιο παρολί του. Πάμε λοιπόν στο επόμενο στοιχηματικό χτύπημα το οποίο είναι από την αγαπημένη πολυαγαπημένη μας.. Ζιμπάμπουε.

Tαξίδι στην Αφρική λοιπόν και στο 25.000 θέσεων γήπεδο της Χαϊλάντερς, το «Barbourfields Stadium», όπου θα αντιμετωπίσει την Νγκέζι Πλάτινουμ. Να πούμε εδώ πως η περσινή σεζόν αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

Η Χαϊλάντερς είναι μια ιστορική ομάδα για την Premier Soccer League, με πολλά χρόνια στην κατηγορία. Είναι ομάδα έδρας ωστόσο καλύτερη της χρονιά ήταν το 2016 όταν και τερμάτισε στην τρίτη θέση.

Ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της με το αριστερό, καθώς γνώρισε την ήττα εκτός έδρας από την Μπλακ Ραϊνόζ με 2-0. Περιμένουν πολλά από τον επαναπατρισθέντα στράικερ Τότο Μπάντα, αλλά και από τους μέσους Τζόελ Νγκότζο και Πρίτσαρντ Μπελελέ.

Η Νγκέζι Πλάτινουμ, η οποία εμφανίστηκε στην κατηγορία το 2016, αν και νέα στην κατηγορία, η πορεία που κάνει κάθε χρόνο είναι αξιοπρεπέστατη, καθώς έφτασε μέχρι και τη δεύτερη θέση το 2018. Ξεκίνησε φουριόζα βάζοντας, πέντε γκολ στην Μπουλαβάγιο Σίτι εντός έδρας, με τον επιθετικό Τσιντούλι να κάνει το χατ τρικ, δείχνοντας από πολύ νωρίς στον προπονητή του ποις θα είναι το πρώτο βιολί στην επίθεση.

Περιμένουμε ένα γκολ τουλάχιστον από τους γηπεδούχους, αν φυσικά θέλουν να πάρουν κάτι θετικό από αυτήν την αναμέτρηση. Από την άλλη βάζουμε κάτω την καλή προϊστορία που έχουν οι φιλοξενούμενοι στα μεταξύ τους παιχνίδια, καθώς όπως είπαμε ξεκίνησαν πολύ ορεξάτοι και έτσι οδηγούμαστε στο combo του Χ2 με over 1,5. Combo στην Ευρώπη, combo στη Λατινική Αμερική, καιρός για combo και στην Αφρική με τον Κεμανετζή!


Για όλες τις προβλέψεις μας ελάτε στη SerresBet

Μονό
15:00
Χαϊλάντερς - Νγκέζι Πλάτινουμ
Χ2 & over 1,5
2.52
BET: 11 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις