Εφές – Ολυμπιακός: Με οδηγό την επίθεση κόντρα στην παράδοση

bet of the day

Bet of the day. Στην Πόλη για την πρώτη του φετινή εκτός έδρας νίκη βρίσκεται ο Ολυμπιακός, θέλοντας να σπάσει την αρνητική παράδοση.

Μπασκετικό bet of the day μιας και βρισκόμαστε σε ακόμα μία «διαβολό-εβδομάδα». Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται ο Ολυμπιακός θέλοντας να πετύχει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη. Αντίπαλός του η Εφές που βιώνει μία χρονιά με συνεχόμενα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τους σημερινούς αντιπάλους, σε έναν αγώνα κομβικό και για τις δύο ομάδες.

Στάδιο: Sinan Erdem Dome (16.000)

Διαιτητές: Χουάν Κάρλος Γκαρθία (Ισπανία), Μίλαν Νέντοβιτς (Σλοβενία), Ούρος Ομπρκνέζεβιτς (Σερβία)

Προϊστορία: Στα τελευταία πέντε παιχνίδια ανεξαρτήτου έδρας η Εφές μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες. Και στα πέντε παιχνίδια μάλιστα οι Τούρκοι βρέθηκαν να προηγούνται από το ημίχρονο. Στα τελευταία 26 παιχνίδια μεταξύ των δύο, ο Ολυμπιακός προηγείται έχοντας 14 νίκες έναντι 12 των αντιπάλων του.

Εφές Αναντολού

Θέση – ρεκόρ: Βρίσκεται στην 12η θέση με ρεκόρ 3-6.

Ρεπορτάζ: Την καλύτερη της επιθετική βραδιά για φέτος είχε στο Βερολίνο η ομάδα του Εργκίν Αταμάν. Διέλυσε με 90-63 τους Γερμανούς δείχνοντας ότι σιγά σιγά βρίσκει ρυθμό. Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο Τούρκικο πρωτάθλημα, σταματώντας στους 96 πόντους στον αγώνα του Σαββάτου. Εξαιρετικός στα τελευταία παιχνίδια είναι ο Τιμπόρ Πλάις, που παίρνει πολλές προσπάθειες στην επίθεση. Από το καλύτερό του παιχνίδι για φέτος προέρχεται ο Μίσιτς, που είχε 19 πόντους με 9 ασίστ και 4 ριμπάουντ.

Εντός έδρας: Έχει ρεκόρ 2-2 έχοντας όμως κερδίσει ομάδες με αρνητικό ρεκόρ (Ούνικς – Ζαλγκίρις).

Απουσίες: Χωρίς καμία απουσία θα υποδεχθεί τους Πειραιώτες.

Ολυμπιακός

Θέση – ρεκόρ: Βρίσκεται στην 4η θέση με ρεκόρ 6-3

Ρεπορτάζ: Ο Ολυμπιακός έπαιξε άμυνα μόλις για μία περίοδο στην Ρωσία και δίκαια ηττήθηκε από την Ζενίτ με 84-78. Βαθμολογικά αυτή η ήττα δεν έκανε κακό στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα καθώς υποχώρησε μόλις μία θέση. Μακριά από το ΣΕΦ, η άμυνα του Ολυμπιακού δεν δείχνει το ίδιο αποτελεσματική δεχόμενη 83,6 πόντους. Κομβικός θα είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ με το δίδυμο Φαλ -Βεζενκοφ να φαίνεται ότι θα έχει τον πρώτο λόγο. Στην Ελλάδα συνέχισε την αήττητη πορεία μου κόντρα στον ΠΑΟΚ, με το second unit να παίρνει αρκετό χρόνο συμμετοχής.

Εκτός έδρας: Οι «Ερυθρόλευκοι» με ρεκόρ 0-3 παραμένουν μία από τρεις ομάδες χωρίς εκτός έδρας νίκη (Παναθηναϊκός – Ζαλγκίρις οι άλλες δύο).

Απουσίες: Πλήρης ο Ολυμπιακός, θα ακολουθήσει την αποστολή ο Έισι.

Εκτίμηση: Ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη του εκτός έδρας νίκη και για να το καταφέρει θα πρέπει να βελτιώσει την άμυνα του. Οι «Ερυθρόλευκοι» καλούνται να χαμηλώσουν την παραγωγικότητα των αντιπάλων τους και να ελέγξουν τον ρυθμό. Το όριο βρίσκεται χαμηλά όμως, καθώς και οι δύο ομάδες έχουν μεγαλύτερο μέσο όρο πόντων. Τόσο αυτό όσο και η εικόνα του Ολυμπιακού στα εκτός έδρας παιχνίδια μας οδηγούν στο Over.

Πάνω σε αυτό θα πατήσουμε προκειμένου να βρούμε αξία και στο επόμενο σημείο. Μόνο σε ένα παιχνίδι φέτος ο Ολυμπιακός σκόραρε κάτω από 70 πόντους, κόντρα στην Φενέρμπαχτσε. Η Εφές από την άλλη έχει σκοράρει 70+ σε όλα τα της τα εντός έδρας παιχνίδια. Εάν αυτό συνδυαστεί και με ένα χάντικαπ +10,5 πόντων υπέρ του Ολυμπιακού η απόδοση διπλασιάζει.

Μονό
19:30
Εφές Αναντολού - Ολυμπιακός
Over 156,5
1.90
BET: 15 units
Combo
19:30
Εφές Αναντολού - Ολυμπιακός
2 (+10,5) & Εφές over 70,5 & Ολυμπιακός over 70,5
1.95
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις