ATP World Tour Finals: Κόκκινος Όμιλος

ATP World Tour Finals: Κόκκινος Όμιλος

Παιχνίδι με τένις και το ATP Finals. Ο αγώνας του Μεντβέντεφ με τον Ζβέρεφ και το σημείο νίκης. Διαβάστε περισσότερα.

ATP Finals: Μεντβέντεφ – Ζβέρεφ: Στήριξη στον Ρώσο 

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας. Σήμερα έπεται η δεύτερη μέρα του ATP World Tour Finals για τον Κόκκινο Όμιλο, με τον Μεντβέντεφ να αντιμετωπίζει τον Ζβέρεφ ενώ στο άλλο ζευγάρι ο Χουρκάτζ περιμένει τον αντίπαλό του καθώς ο Μπερετίνι αντιμετώπισε πρόβλημα στους κοιλιακούς στον αγώνα με τον Ζβέρεφ και αναγκάστηκε να αποσύρει την συμμετοχή του. Κατά πάσα πιθανότητα ο αντίπαλος του Πολωνού να είναι ένας εκ των Γιανίκ Σίνερ και Κάμερον Νόρι καθώς είναι οι δύο αθλητές που βρίσκονται στο Τορίνο ως αντικαταστάτες.

Ντανιήλ Μεντβέντεφ – Σάσα Ζβέρεφ   

Οι δύο πρωτοπόροι του ομίλου, όπου κέρδισαν αμφότεροι την πρώτη ημέρα αναμετρώνται εκτός απροόπτου για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης του ομίλου. Ο Ρώσος δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στον πολύ δυνατό Χουρκάτζ και παρόλο που έχασε το πρώτο σετ με 7-6, κατάφερε να κάνει την ανατροπή παίρνοντας την νίκη με 6-3,6-4. Ο ίδιος δήλωσε ότι είναι από τα πιο γρήγορα γήπεδα που έχει αγωνιστεί στην καριέρα του και τον δυσκόλεψαν ιδιαίτερα οι συνθήκες μέχρι να βρει ρυθμό. Μάλιστα, τόνισε ότι ίσως έχουμε καινούργιο νικητή φέτος στο Τορίνο, πέρυσι να θυμίσουμε ότι το είχε κατακτήσει ο Μεντβέντεφ. Από την άλλη μεριά, είχαμε έναν συναρπαστικό αγώνα για περίπου μία ώρα και είκοσι λεπτά ανάμεσα στον Μπερετίνι και τον Ζβέρεφ, όμως η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Ιταλό και μέσα σε λυγμούς αναγκάστηκε να αποχωρήσει καθώς αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα στους κοιλιακούς. Ένας πανομοιότυπος τραυματισμός των είχε αφήσει εκτός συνέχειας και από το Australian Open τον Φεβρουάριο του 2019 εκεί όπου θα αντιμετώπιζε τον Στέφανο Τσιτσιπά.

Όσον αφορά την αναμέτρηση μεταξύ του Ρώσσου και του Γερμανού τενίστα, οι δύο τους αναμετρήθηκαν πριν μία εβδομάδα στα ημιτελικά του Masters1000 στο Παρίσι και επικράτησε με ιδιαίτερη ευκολία ο Μεντβέντεφ με 2-0 σετ(6-2,6-2). Το νούμερο 2 του κόσμου πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση και δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Ζβέρεφ ο οποίος έμοιαζε αρκετά κουρασμένος και ανήμπορος να απαντήσει στους απανωτούς winners του Ρώσου. Μιλάμε για δύο πολύ μεγάλους σέρβερ, που διαθέτουν όλα τα χτυπήματα και δεν διαφέρουν σε πολλά μεταξύ τους παρόλα αυτά ο Μεντβέντεφ έχει βρει τον τρόπο να παίρνει τις νίκες κόντρα στον Γερμανό, μάλιστα στις τελευταίες 6 αναμετρήσεις του ο Ρώσος μετράει 5 νίκες και 1 ήττα. Θέλει να πάρει την πρωτιά του ομίλου ώστε να αποφύγει τον Ντζόκοβιτς στα ημιτελικά που κατά πάσα πιθανότητα θα βρίσκεται στην κορυφή του Πράσινου Ομίλου. Η νίκη του Μεντβέντεφ προσφέρεται σε απόδοση 1.70 και μου φαίνεται πολύ δελεαστική επιλογή.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
15:00
Μεντβέντεφ - Ζβέρεφ
Νίκη Μεντβέντεφ
1.70
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις