ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Διαβολοβδομάδ υπ' αριθμόν 3

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

Διαβολοβδομάδ υπ' αριθμόν 3

LIVE BETTING 24/7!

Αθλητικές μεταδόσεις ημέρας.

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα (Παρασκευή 19/4)

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Διαβολοβδομάδ υπ’ αριθμόν 3

Παρουσίαση του νέου Euroleague Fantasy Challenge

Euroleague Fantasy Challenge: Τρίτη διαβολοβδομάδα της φετινής Euroleague και στόχος μας είναι να αναβαθμίσουμε τους φόργουορντ μας.

Άλλη μια «διαβολοβδομάδα» ξεκινά σήμερα, η τρίτη συγκεκριμένα, με τέσσερις αναμετρήσεις να ανοίγουν την αυλαία. «Διαβολοβδομάδα» σημαίνει πως θα πρέπει να είμαστε καθημερινά σε ετοιμότητα για αλλαγές στο Euroleague Fantasy Challenge, και εμείς θα είμαστε δίπλα σας για συμβουλές και προτάσεις όλη την εβδομάδα.

Την περασμένη εβδομάδα μιλήσαμε για ριζικές αλλαγές στον τρόπο σκέψης και βασιστήκαμε στο γεγονός πως οι πολυτελείς ψηλοί για άλλη μια σεζόν είναι αυτοί που φέρνουν σταθερά αλλά και υψηλά αποτελέσματα. Έτσι και έγινε. Η εμπιστοσύνη μας στον Γιαν Βέσελι απέδωσε καρπούς αφού ο ψηλός της Φενέρ μας έφερε 42 πόντους, όντας και ο αρχηγός της ομάδας.

Τα πράσινα βελάκια επέστρεψαν σε όλες τις κατατάξεις και η ομάδα μας σκαρφάλωσε τόσο στο εσωτερικό πρωτάθλημα του Koubanezos.gr, όσο και στην γενική κατάταξη συγκεντρώνοντας 115,2 πόντους. Σίγουρα μπορούσαμε και καλύτερα, αφού όλα τα γκαρντ μας είχαν απογοητευτικές εμφανίσεις, με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Μπάλντουιν που έμεινε στο 0.

  • Στο στοιχηματικό group του koubanezos.gr στο Facebook και δεν χάνεις ανάρτηση, και δίνεις τα δικά σου προγνωστικά.

Αλλαγή επιπέδου στους φόργουορντ

Αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθούμε κυρίως στα φόργουορντ, τα οποία είχαμε παραμελήσει αρκετές εβδομάδες. «Σκούπα» λοιπόν στα βασικά φόργουορντ της ομάδας Λούσιτς και Ντα Σίλβα, με τον Ντόντα Χολ να κρατάει τη θέση του και να γίνεται ο αρχαιότερος της ομάδας. Ο Λούσιτς από τη μία δε δείχνει αρκετά έτοιμος να επιστρέψει στις παλιές του εμφανίσεις και παρά είναι μέτριος για την τιμή του. Ο Ντα Σίλβα είναι αρκετά τίμιος προσφέροντας σταθερά δεκάρια, αλλά σκοπός μας είναι τα μεγάλα σκορ και όχι μόνο η σταθερότητα. Καλωσορίζουμε στην ομάδα μας τους Νικολό Μελί και Ρόκας Γκεντράιτις που αποτελούν δύο φόργουορντ από το πάνω ράφι. Ο Μέλι δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, καθώς αποτελεί το βασικό τριάρι και τη βασική πηγή σκορ της Μιλάνο και απόψε αντιμετωπίζει την Ούνιξ που δεν φημίζεται για την άμυνά της. Ο Γκεντράιτις επιλέχθηκε κυρίως λόγω της αλλαγής σελίδας στη Μπασκόνια με τον Νέβεν Σπάχια να παίρνει τη θέση του Ιβάνοβιτς στον πάγκο της ομάδας. Ο Σπάχια θα διώξει τα μαύρα σύννεφα στο στρατόπεδο των Ισπανών και έτσι τα πρώτα βιολιά της ομάδας θα πρέπει να βγουν μπροστά και να κερδίσουν την αναμέτρηση με τον Ερυθρό Αστέρα.

Euroleague Fantasy Challenge. Οικονομία στον πάγκο

Τρίτη αλλαγή ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης για να μπορέσουμε να «χωρέσουμε» τους δύο φόργουορντ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού επιλέχθηκε από άλλους στην ίδια τιμή κυρίως για τον λόγο πως μπορεί στην καλή του ημέρα να προσφέρει πολλούς πόντους από το πουθενά.

Το σύστημα

Με 2-2-1 θα ξεκινήσουμε και αυτή την αγωνιστική για την πρώτη ημέρα της, με σκέψεις να μετατραπεί σε 3-1-1 ή 1-3-1 ανάλογα με τους διακριθέντες της Τρίτης.

Ο αρχηγός

Αρχηγός για άλλη μια αγωνιστική θα παραμείνει ο Βέσελι, αφού έχουμε εξηγήσει τους λόγους της εμπιστοσύνης μας προς το πρόσωπο του.

Διαβολοβδομάδ υπ' αριθμόν 3

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις