Αργεντινή – Βραζιλία: Το γόητρο παραμένει

Αργεντινή - Βραζιλία: Το γόητρο παραμένει

Το Bet of the day ταξιδεύει στην Νότια Αμερική και τα προκριματικά Μουντιάλ. Ντέρμπι, Αργεντινή - Βραζιλία, έχει το σημερινό μενού.

Αργεντινή – Βραζιλία: Ντέρμπι έχθρας

Έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον δεν υπάρχει, παρ’ όλα αυτά παραμένει ένα ντέρμπι μίσους. Η Βραζιλία έχει ήδη προκριθεί, ενώ η Αργεντινή έχει χτίσει μία σημαντική διαφορά και ούτε με θαύμα δεν χάνει την πρόκριση.

  • Εστάντιο ντελ Μπιτσεντενάριο, Σαν Χουάν  (25.000)
  • Α’ γύρος: Διακοπή
  • Σε 108 αναμετρήσεις, ανάμεσα στις δύο ομάδες, έχουμε 40 νίκες για την Αργεντινή, 25 ισοπαλίες και 43 νίκες για την Βραζιλία.
  • Στην τελευταία αναμέτρηση τους, στον τελικό του Κόπα Αμέρικα, η Αργεντινή επικράτησε με 1-0 και κατέκτησε τον τίτλ0

Αργεντινή

Ρεπορτάζ: Παραμένει αήττητη στους ομίλους, μετά από 12 αγωνιστικές, με οκτώ νίκες και τέσσερις ισοπαλίες. Σίγουρα έχει ως βασικό στόχο, εφόσον προκριθεί και μαθηματικά, να διατηρήσει το αήττητο. Έρχεται από ένα σημαντικό διπλό, στην έδρα Ουρουγουάης και δείχνει προετοιμασμένη για το ντέρμπι. Σημαντικό πως επέστρεψε στην αγωνιστική δράση ο Μέσι. Η υπόθεση πρόκριση έχει κριθεί, όμως θέλει την νίκη στο ντέρμπι για λόγους γοήτρου και ψυχολογίας.

Stat Attack: No Goal οι τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της Αργεντινής, χωρίς να δεχθεί τέρμα. Η τελευταία της ήττα ήταν στις 02/07/2019, από την σημερινή της αντίπαλο, Βραζιλία.

Απουσίες: Ντιμπάλα (Αμφίβολος)

Ενδεκάδα (4-3-3): Μαρτίνεζ – Μολίνα, Ρομέρο, Οταμέντι, Ακούνια – Λο Σέλσο, Ροντρίγκεζ, Ντε Πολ – Ντι Μαρία, Λαουτάρο Μαρτίνεζ, Μέσι.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!

Βραζιλία

Ρεπορτάζ: Για την Βραζιλία η πρόκριση έχει κριθεί και μαθηματικά. Παραμένει και αυτή αήττητη στον όμιλο, με 11 νίκες και μόλις μία ήττα. Ακόμη πιο εντυπωσιακή κάνει την παρουσία της στους ομίλους το γεγονός πως διαθέτει την καλύτερη άμυνα, αλλά και την καλύτερη επίθεση. Προφανώς δεν θα υποτιμήσει την αναμέτρηση με την Αργεντινή, παρά την απουσία βαθμολογικού ενδιαφέροντος, καθώς θέλει να διατηρήσει το αήττητο και την πρώτη θέση στον όμιλο. Προέρχεται από μία σχετικά δύσκολη νίκη, κόντρα στην Κολομβία.

Stat Attack: Μετρά πέντε νίκες στις τελευταίες έξι αναμετρήσεις της.

Απουσίες: Καζεμίρο, Φρέντ (Αμφίβολος), Βινίσιους, Νέιμαρ

Ενδεκάδα (4-3-3): Έντερσον – Ντανίλο, Μαρκίνιος, Σίλβα, Σάντρο – Γκέρσον, Φαμπίνιο, Πακετά – Ραφίνια, Ζέσους, Άντονι

 

προγνωστικά

Εκτιμώ πως αμφότερες θα παίξουν κλειστά και θα προσπαθήσουν να διατηρήσουν τις ισορροπίες. Σίγουρα το παιχνίδι θα εξαρτηθεί σημαντικά από τις πρωτοβουλίες του Μέσι και των επιθετικών της Σελεσάο. Η Βραζιλία είναι πιο φορμαρισμένη και θέλει να πάρει εκδίκηση για τον χαμένο τελικό. Από την άλλη ο Μέσι θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Μονό
01:30
Αργεντινή - Βραζιλία
Χ
3.25
BET: 15 units
Μονό
01:30
Αργεντινή - Βραζιλία
Να δεχθεί κάρτα - Ντε Πολ
3.75
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις