Ντέρμπι σε Ευρώπη και Αμερική, σημεία έως 2.90

Ντέρμπι σε Ευρώπη και Αμερική, σημεία έως 2.90

Προκριματικά Μουντιάλ: Παλεύουν για μία θέση στην Ευρώπη, να παίρνουν σειρά σε Βόρεια και Νότια Αμερική.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες μας, τελευταία μέρα για τις εθνικές υποχρεώσεις και μετά από σχεδόν μία εβδομάδα ρεπό επιστρέφουμε για να δώσουμε τα προκριματικά Μουντιάλ μας φώτα. Μπορεί στην Ευρώπη να είναι η τελευταία αγωνιστική αλλά στην Αμερική (Νότια και Βόρεια) θέλουμε ακόμα πέντε με επτά ματς για να τελειώσουν τα προκριματικά. Σήμερα λοιπόν τα προγνωστικά μας θα βγουν και εκτός Ευρώπης αλλά πάντα για τον θεσμό του Mundial. Πάμε να δούμε αναλυτικότερα τα σημερινά μας ματς.

Προκριματικά Μουντιάλ: Καλό είναι και το «Χ»

Η Ουαλία υποδέχεται το Βέλγιο στο Κάρντιφ, σε ένα ματς το οποίο καίει πιο πολύ τους γηπεδούχους αφού βρίσκονται στην 2η θέση με 14 βαθμούς με την Τσεχία να την κυνηγάει με 11. Άρα σήμερα αν δεν ηττηθεί παίρνει εισιτήριο για τα «μπαράζ». Έρχεται από επιβλητική νίκη κόντρα στην Λευκορωσία με 5-1 με τον Μπέιλ να βγαίνει από ημίχρονο για να ξεκουραστεί για το σημερινό ματς. Σε ένα ιδιαίτερο στατιστικό επικεντρώθηκα αφού η Ουαλία έχει σκοράρει 26 γκολ στους τελευταίους της 20 αγώνες με τα 16 να τα πετυχαίνει στο 2ο ημίχρονο. Μοναδική απουσία ο Αμπαντού.

Το Βέλγιο έχει καθαρίσει την υπόθεση πρόκρισης αφού είναι αήττητη στον όμιλο και πλέον παίζει για τα τυπικά. Βρίσκεται στο +5 άρα οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα της ήταν αδιάφορο. Έρχεται από το 3-1 κόντρα στην Εσθονία μέσα στις Βρυξέλλες με τον φοβερό Κρίστιαν Μπεντέκε να σημειώνει 1 γκολ και 1 ασίστ. Ίσως δούμε ένα μικρό ροτέισον από τον Μαρτίνεζ και να μείνει εκτός μαζί με την σίγουρη απουσία του Λουκάκου και ο Εντέν Αζάρ με τον Βανάκεν.

Καίγεται για το ματς η Ουαλία, η οποία θα κοιτάξει αρχικά να μην δεχθεί γκολ και ύστερα να χτυπήσει στην αντεπίθεση. Σφιχτό ματς βλέπω και με τους Βέλγους να είναι χαλαροί πιστεύω οι Ουαλοί θα βρουν ένα γκολ, ας το βρουν στο 2ο.

Κλείδωσε με 8άρα…

Οι τρομερές νίκες μέσα σε Βοσνία και Καζακστάν έβαλαν σε τροχιά πρόκρισης (έστω μπαράζ) τους Φινλανδούς αλλά σήμερα αντιμετωπίζουν τους Γάλλους που βρίσκονται σε δαιμονιώδη φόρμα. Οι γηπεδούχοι έχουν 11 βαθμούς και μοναδική απειλή είναι οι Ουκρανοί με εννιά βαθμούς οι οποίοι παίζουν με τους αδιάφορους πλέον Βόσνιους. Νίκησε μέσα στη Ζένιτσα 1-3 και με δέκα παίκτες από το 37′ παρακαλώ, ενώ πέρα του τιμωρημένου Ραϊτάλα εκτός λόγω τραυματισμού θα μείνει και ο Ιβάνοφ.

Ήθελαν επιβλητική νίκη και με θέαμα οι Γάλλοι, όπως δήλωσε ο Εμπαπέ στις δηλώσεις του, το οποίο το καταφέρανε αφού νικήσανε το Καζακστάν με 8-0. Σε μεγάλα κέφια ο 22χρονος σταρ της Παρί αφού πέτυχε καρέ τερμάτων, ενώ είχε σημειώσει χατ-τρικ από το ημίχρονο. Αδιάφορη μεν αλλά με τρομερή ποιότητα δε. Δεν θα πω ψέματα μόλις είδα το 1.70 στο διπλό της Γαλλίας σκέφτηκα ολικό ροτέισον και εκτός Μπενζεμά, Εμπαπέ και Γκριζμάν. Όμως στη συνέχεια είδα ότι θεωρείται βασικός ο Εμπαπέ και ο Γκριζμάν ενώ μπροστά ενδέχεται να ξεκινήσει ο Μπεν Γεντέρ στη θέση του Καρίμ. Αμυντικά ίσως δούμε Παβάρ με Ζούμα στην θέση του Ερνάντεζ και του Ουπαμεκάνο ενώ στο κέντρο λογικά θα ξεκινήσει ο Τσουαμενί στη θέση του Καντέ.

Αυτή η Γαλλία μπορεί να καθαρίσει μεγαθήρια όπως το έκανε με σχεδόν ίδια ομάδα στο Nations League και πιστεύω δεν θα της σταθεί εμπόδιο η Φινλανδία. Ποντάρουμε στους φορμαρισμένους Γάλλους λοιπόν ενώ και κάτι ψιλά στο να βρει δίχτυα ο Εμπαπέ.

Καλύτερο υλικό το Περού

Η Βενεζουέλα υποδέχεται το Περού για την 14η αγωνιστική των Προκριματικών, με τους γηπεδούχους να βρίσκονται στην τελευταία θέση έχοντας μαζέψει μέχρι στιγμής εφτά βαθμούς και η ελπίδα για πρόκριση σιγά σιγά σβήνει ειδικά με τέτοιο πρόγραμμα που ακολουθεί. Αρνητικό σερί αφού σε 8 αγώνες έχει 7 ήττες. Έρχεται από ήττα μέσα στο Εκουαδόρ αν και άξιζε ένα γκολ στο δεύτερο ημίχρονο δυστυχώς δεν μπόρεσε να το βρει με αποτέλεσμα το 1-0 του ημιχρόνου να είναι και το τελικό σκορ. Δεν διαθέτει τρομερούς παίκτες ειδικά μετά την απουσία του Ρόντον αλλά σίγουρα ξεχωρίζει ο Μάχις το αριστερό εξτρέμ της Γρανάδας.

Από νίκη με καθαρό σκορ έρχεται το Περού αφού «καθάρισε» την Βολιβία από ημίχρονο με το σκορ να γράφει 3-0. Χωρίς τον εμβληματικό της αρχηγό, Πάολο Γκερέρο εδώ και 3 ματς αφού είναι τραυματίας ενώ εκτός είναι και ο Ρουίντιαζ για τον ίδιο λόγο. Μόλις δύο βαθμούς και δύο θέσεις μακριά από την 5άδα. Επιστροφή στο βασικό σχήμα και ο Γιοτούν ο οποίος ήταν τιμωρημένος την προηγούμενη αγωνιστική. Καμία άλλη απουσία.

Πιο ποιοτικό ρόστερ οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι πλέον παίζουν για τα τυπικά. Καίγονται για τους βαθμούς οι Περουβιανοί και δύσκολα θα φύγουν χωρίς βαθμούς, άρα ποντάρουμε στο 2 με DΝΒ για κάλυψη.

Έσπασε το ρόδι ο Αντόνιο

Μόλις 8 λεπτά χρειαστήκανε μετά την άφιξη του στον αγωνιστικό χώρο για να βρει δίχτυα ο Αντόνιο με την Τζαμάικα να παίρνει προβάδισμα το οποίο κράτησε σχεδόν 10 λεπτά αφού στην εκπνοή του αγώνα το Ελ Σαλβαδόρ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Ναι, όπως καταλάβατε ανεβήκαμε γεωγραφικά και ίσως πέσαμε ποιοτικά αφού θα ασχοληθούμε με το ματς της Τζαμάικας κόντρα στην ομάδα της ΗΠΑ. Δεύτερο ματς με την εθνική ο Αντόνιο, οποίος θα παίξει μπροστά σε δίδυμο με τον Νίκολσον της Σαρλερουά που κάνει εκπληκτική χρονιά σημειώνοντας 8 γκολ σε 12 αγώνες ενώ στα άκρα έχουν και τον παν-γρήγορο Μπεϊλί της Άστον Βίλα. Βαθμολογικά βρίσκονται 5 βαθμούς μακριά από τα «μπαράζ» αλλά διαθέτουν 7 αγώνες για να δείξουν κάτι καλύτερο και να μειώσουν την ψαλίδα.

Από την άλλη τώρα η ΗΠΑ πήρε το ντέρμπι με το Μεξικό με 2-0 σε ένα ματς σχετικά ισορροπημένο. Βρίσκεται στην πρώτη θέση με 14 βαθμούς με μοναδική ήττα από τον Παναμά. Έχασε τον Ρόμπινσον στο τελευταίο ματς αφού δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο 89′ ενώ κάρτες συμπλήρωσε και ο ΜακΚένι. Κάτω από τα δοκάρια ο σχετικά ντεφορμέ Στέφεν ο οποίος έχει να κάνει γεμάτη χρονιά από το 2018. Αμφίβολος αν θα ξεκινήσει ο Πούλισιτς ο οποίος μπήκε σαν αλλαγή στον προηγούμενο αγώνα.

Διαθέτουν σχετικά καλές ομάδες με έμπειρους παίκτες και η προσθήκη του Αντόνιο στη εθνική της Τζαμάικας θα ανεβάσει κατά πολύ το επίπεδο τους. Πιστεύω θα δούμε γκολ και θα πάρουμε το οβερ 2 ασιατικό για να μπει σε δυάδα με την Γαλλία.

  • Follow τη σελίδα μας στο Instagram για περισσότερα προγνωστικά (στα stories) αλλά και αθλητικές ιστορίες που δεν θα διαβάσατε αλλού!
Μονό
21:45
Ουαλία - Βέλγιο
Ουαλία over 0,5 στο 2ο ημίχ.
2.00
BET: 15 units
Δυάδα απόδοσης 2.90
21:45
Φινλανδία - Γαλλία
2
1.70
00:00
Τζαμάικα - ΗΠΑ
Over 2 AH
1.70
BET: 15 units
Μονό
21:45
Φινλανδία - Γαλλία
Γκολ Εμπαπέ
2.30
BET: 8 units
Μονό
23:00
Βενεζουέλα - Περού
2 dnb
1.75
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις